Ответить
  • Clubman MemberАвтор темы
    офлайн
    Clubman Member Автор темы

326

20 лет на сайте
    пользователь #25582

Написать сообщение

326
    # 11 июня 2008 13:29 Редактировалось Бора, 129 раз(а).

Часть I
    Часть II

Ветка носит исключительно курортно-отпускной характер, вопросы политики не обсуждаются!

moderatorial: Все посты, не касающиеся Крыма, будут модерироваться как оффтоп.
    Для любителей отдыха в Турции, Египте, Испании и проч. местах есть соответствующие темы

Куратор ветки Бора

Just do it, don't just think it
  • znikla АлкоКрым
    офлайн
    znikla АлкоКрым

381

13 лет на сайте
    пользователь #350382

Написать сообщение

381
    # 14 сентября 2013 00:52 Редактировалось znikla, 1 раз.

Сёння было выдатнае надвор'е, таму паехалі на Ай-петры. Нас там адразу з карабля на бал: з машыны на бясплатную дэгустацыю він. Обожамой, нічога настолькі смачнага я яшчэ не піла за ўсё жыццё! :ura: У Ялце ў крамах нават блізка такіх смачных вінаў мы не спрабавалі, таму купілі амаль ўсяго, што там было, па літры-паўтара. У мужа нават узнікла падазрэнне, што там араматызатары, але я вельмі спадзяюся, што гэта не так :) У любым выпадку, фіг праверыш, але на смак гэта проста цуд. Хрэн мы купім яшчэ беларускае віно :D

• ruslan0131 Member
    офлайн
    ruslan0131 Member

139

16 лет на сайте
    пользователь #146039

Написать сообщение

139
    # 14 сентября 2013 08:49 Редактировалось ruslan0131, 1 раз.

znikla, не подскажете, а на своем авто туда доедешь?

• Alex2379 АлкоКрым
    офлайн
    Alex2379 АлкоКрым

55098

15 лет на сайте
    пользователь #179484

Написать сообщение

55098
    # 14 сентября 2013 09:32
    znikla:

Хрэн мы купім яшчэ беларускае віно

а якое у нас вiно? (Крыжачок за вiно я не лiчу)

• theCure Senior Member
    офлайн
    theCure Senior Member

5749

13 лет на сайте
    пользователь #360263

Написать сообщение

5749
    # 14 сентября 2013 10:05
    znikla:

У мужа нават узнікла падазрэнне, што там араматызатары, але я вельмі спадзяюся, што гэта не так

Муж мае рацыю. Ну адсоткаў на 80 :) . На турыстычных маршрутах сустракаюцца татары ці то з "хатнім" віном, ці то з "выданым замест зарплаты на вінзаводзе". Вадзілы і экскурсаводы маюць сваю капейчыну за падвоз груп турыстаў. Памятаю, калісьці расіяне дзівіліся, чаму віно "сонечнай даліны" з фірмовай крамы не такое смачнае, як купленае на трасе у татараў :)

• UltraMax Senior Member
    офлайн
    UltraMax Senior Member

7910

23 года на сайте
    пользователь #1258

Написать сообщение

7910
    # 14 сентября 2013 11:07

Вчера добрались вечером до Алушты
    Говорили все что три дня было очень солнечно можно было сгорать. Сегодня с утра пасмурно и судя по прогнозам погоды сегодня и завтра будет так везде...

• neznaika2 Senior Member
    офлайн
    neznaika2 Senior Member

738

18 лет на сайте
    пользователь #67356

Написать сообщение

738
    # 14 сентября 2013 11:08

В коктебеле погодка слегка ухудшилась. Море на удивление теплое. Дождик нас с пляжа прогнал. Завтра на юбк. Сегодня по алкомагазинам. Вв дорожку.

хочу все знать
  • отец_тук АлкоКрым
    офлайн
    отец_тук АлкоКрым

21809

17 лет на сайте
    пользователь #98772

Написать сообщение

21809
    # 14 сентября 2013 11:10
    neznaika2:

алкомагазинам

:D по десантников и на ленина возле почты, почему то недорого

• UltraMax Senior Member
    офлайн
    UltraMax Senior Member

7910

23 года на сайте
    пользователь #1258

Написать сообщение

7910
    # 14 сентября 2013 11:13 Редактировалось UltraMax, 1 раз.

а ну да
    еще добавить приехали вчера в 20:30 уставшие поэтому немного поторговавашись с разводящими заселились в Гостиницу на Горького (возле к-ра Шторм). 450 гривен за 2 взрослых + один ребенок до 12 утра. Это был двухкомантный номер но так как хозяйка сама белоруска сделал "скидку" и сказала второй комнатой не пользоваться :)

Кстати, подскажите, где в Новом Свете и Ялте брать "проверенный" алкоголь (вина + коньяки). Неохота пить крашеное пойло

• отец_тук АлкоКрым
    офлайн
    отец_тук АлкоКрым

21809

17 лет на сайте
    пользователь #98772

Написать сообщение

21809
    # 14 сентября 2013 11:17
    UltraMax:

Новом Свете и Ялт

в фирменных магазинах, их хватает

• znikla АлкоКрым
    офлайн
    znikla АлкоКрым

381

13 лет на сайте
    пользователь #350382

Написать сообщение

381
    # 14 сентября 2013 11:33

theCure, ага, паходу, рана мы радаваліся. Сёння ўжо пагуглілі - усе пішуць, што там бадзяжаць вінаматэрыял з араматызатарамі. Аднаго ці некалькіх такіх прадпрымальнікаў у мінулым годзе накрылі. Пішуць, што пасля такога віна альбо жывот баліць, альбо пахмелле страшнае... Але ў нас не было абсалютна ніякіх непрыемных адчуванняў ні падчас піцця, ні пасля, а па некалькі стаканчыкаў мы там прапусцілі. Я нават не ведаю... Мо яно хаця б не шкоднае, дык мы яго тут і прыкончым, бо смачна ў любым выпадку :)
    Эх, вось не паспелі перад ад'ездам туды пагугліць, павяліся :spy:

Добавлено спустя 1 минута 5 секунд

Alex2379, ну, у нас жа ёсць некалькі вінзаводаў, якія робяць віно з італьянскага, іспанскага, малдаўскага, нямецкага і г.д. вінаматэрыялу. Нібыта віно.

офлайн
    neznaika2 Senior Member

738

18 лет на сайте
    пользователь #67356

Написать сообщение

738
    # 14 сентября 2013 11:36 Редактировалось neznaika2, 1 раз.

UltraMax, только в фирменных магазах, благо их много. В новом свете шампусика на заводе затарьте. Это не белорусское яблочное, газированное бырло.

хочу все знать
  • отец_тук АлкоКрым
    офлайн
    отец_тук АлкоКрым

21809

17 лет на сайте
    пользователь #98772

Написать сообщение

21809
    # 14 сентября 2013 11:36
    znikla:

Нібыта віно.

увы нет, вкус, цвет, консистенция становятся хуже в разы чем у оригинала
    самый простой пример массандра оригинальная, и прости господи белорусского разливу
    ощущение что виноматериал бодяжат водой для объема

• znikla АлкоКрым
    офлайн
    znikla АлкоКрым

381

13 лет на сайте
    пользователь #350382

Написать сообщение

381
    # 14 сентября 2013 11:39
    ruslan0131:

znikla, не подскажете, а на своем авто туда доедешь?

даехаць можна, але сёння і заўтра дарога закрытая, бо там праходзіць раллі. А ўвогуле дарога не такая складаная, як мне здавалася, проста аднастайны серпантын, нават надакучвае.

офлайн
    neznaika2 Senior Member

738

18 лет на сайте
    пользователь #67356

Написать сообщение

738
    # 14 сентября 2013 11:45 Редактировалось neznaika2, 2 раз(а).

Завтра начнем дегустацию масандры, инкермана, магарач и др заводов того региона. Не помню, пписал или нет, если кто еще не былл в парке львов в белогорске настоятельно рекомендую посетить. Мы на 4 часа там застряли и это с учетом того, что там много вольеров на реконструкции

хочу все знать
  • НЕСТОРЪ Member
    офлайн
    НЕСТОРЪ Member

299

11 лет на сайте
    пользователь #881020

Написать сообщение

299
    # 14 сентября 2013 11:46
    znikla:

Нас там адразу з карабля на бал: з машыны на бясплатную дэгустацыю він.

Вам понравились бодяги вин и сиропов со спиртом ;) Конкретный состав и рецептура не известна никому, кроме того кто и бодяжил. :)
    И вообще на айпетри лучше пить только пиво и минералку, а кушать только мангал. Там нет воды, она вся привозная и потому ценится на вес золота(Везут в бочках по серпантину 20км!)
    Кстати, заметили что тарелки все маленькие и глубокие, а плов и салаты в них ложат "битком" :) Наверное чтоб не видно было что эти блюдца не мыты а просто протерты салфеткой.

• znikla АлкоКрым
    офлайн
    znikla АлкоКрым

381

13 лет на сайте
    пользователь #350382

Написать сообщение

381
    # 14 сентября 2013 11:46

отец тук, я ж і кажу "нібыта віно" :) вы маеце рацыю.

ох, не падабаецца мне думаць, што нас развялі, але не ведаць гэтага дакладна. Сёння ўвечары правядзём тэсты на натуральнасць гэтага напоя, я ўжо знайшла, што можна рабіць, мо вы ведаеце спосабы? Потым адпішуся.

• отец_тук АлкоКрым
    офлайн
    отец_тук АлкоКрым

21809

17 лет на сайте
    пользователь #98772

Написать сообщение

21809
    # 14 сентября 2013 11:59
    znikla:

я ж і кажу "нібыта віно" :) вы маеце рацыю.

:) пропустил))
    купите в фирменном магазине массандру, если любите сладкое дессертное то ай серез, если покрепче, мадеру, херес (сыр+орешки и праздник получается сам собой), если на набережную то просто портвейн алушта :beer:

• znikla АлкоКрым
    офлайн
    znikla АлкоКрым

381

13 лет на сайте
    пользователь #350382

Написать сообщение

381
    # 14 сентября 2013 12:05

Але грошы на Ай-Петры і па дарозе туды грабуць капец як. Срэбраная альтанка - 15 грн, праход да зубцоў - 20 грн. Ну няхай, пра гэта я ведала, думала, тым і абмяжуецца. Паднялася наверх - там працягнулі вяровачныя мосцікі паміж самімі зубцамі. Выглядаюць трывалымі, не тое каб вельмі страшна было б прайсці. Ля ўваходу - таблічка: "праход без інструктара забаронены, калі пойдзеце самі, адміністрацыя не нясе адказнасці бла-бла". Падбягае дзяўчына, кажа: "Вы только не вздумайте ідті, вы без страховкі нікого не пускаем". "А са страхоўкай колькі?" - пытаюся. Тадададам! 100 ГРЫВЕН! На гэтым месцы я моцна афігела ў душы, пафоткала і пайшла ўніз.
    Спусціцца з зубцоў па вяровачнай трасе са страхоўкай - 200 грывен. Паўгадзіны катання на квадрацыклах - 250 грывен. Што казаць, калі там нават страшны туалет 5 грывен каштуе.

• отец_тук АлкоКрым
    офлайн
    отец_тук АлкоКрым

21809

17 лет на сайте
    пользователь #98772

Написать сообщение

21809
    # 14 сентября 2013 12:06

да, еще портвейн поручик голицин, весьма недурен
    можно глинтвейну сделать, налить в термос и пойти гулять, непогода будет настрашна

• znikla АлкоКрым
    офлайн
    znikla АлкоКрым

381

13 лет на сайте
    пользователь #350382

Написать сообщение

381
    # 14 сентября 2013 12:09

отец тук, муж не стрымаўся, ужо зараз правёў элементарную праверку на змешванне з вадой. Вядома, змяшалася. Зараз ён гэтае "віно" змывае ў ракавіну. Эх, грошай шкада, затое навучаныя будзем, што трэба быць да ўсяго падрыхтаванымі :) Прывыклі тут у Беларусі людзям верыць, ёпта )