2101726, Вы даволі эмацыйна разразіліся на гэтую тэму, але, шчыра кажучы, я ўсё яшчэ не чую ніякіх сур'ёзных аргументаў. Ёсць аўтарытэтныя крыніцы, напрыклад: https://hwbusters.com/best_picks/best-atxv3-pcie5-ready-psus-pick ... e-busters/
Маё меркаванне такое: не мае значэння, што напісана на каробцы. Важны канчатковы вынік, як паказваюць тэсты. І я цалкам давяраю гэтаму спісу. Таго ж не скажаш пра вашыя сырыя аргументы, якім зусім не хапае статыстыкі
2101726:
Той жа Lian Li SP850
Што тычыцца адсутнасці ахоўных функцый - вы ўжо скачаце з адной тэмы на іншую, спрабуючы чаго-небудзь ухапіцца. Lian Li SP850 - гэта іншая мадэль, хоць і заснаваная на падобнай платформе.
Пра "час на рынку". Не варта падаваць сваё меркаванне як канчатковы вердыкт, пакуль няма поўнай статыстыкі адмоваў. Калі вы хочаце больш статыстыкі і водгукаў, можаце паглядзець Amazon і агульны сайт для параўнання цэн Ceneo, якім, напрыклад, я карыстаюся кожны дзень. Ваша сцвярджэнне, што гэта "другасны" тавар - гэта ваша асабістая думка, а не аб'ектыўная праўда.
Што тычыцца вытворчых дэфектаў, у гэтай тэме быў зафіксаваны толькі адзін выпадак, але гэта быў ізаляваны выпадак. Вытворчыя дэфекты могуць узнікаць у любых брэндаў, нават у самых вядучых. Рабіць высновы на аснове аднаго выпадку - гэта вельмі непрафесійна.
Калі ў вас ёсць спасылкі на канкрэтныя вымярэнні для гэтай мадэлі, калі ласка, падзяліцеся імі - гэта будзе карысна ўсім. Пакуль што блокі сілкавання выглядаюць як прыстойны сярэдні варыянт, а не "пародыя".
І, калі ласка, не пачынайце пра тое, што я выкарыстоўваю (thor 1200).
Працую ў сферы паставак кампанентаў і прыкладна ўяўляю, якія тэндэнцыі. І не хвалюйцеся, тут няма рэкламы кітайскіх брэндаў, бо гэта даволі вялiкая польская сетка.
Калі вы механік, які меў справу з мноствам распаўсюджаных няспраўнасцей (напрыклад, як Bilet, можа ён яшчэ працуе ў Беларусі), я вас выслухаю.
Калі вы той, хто любіць дыягнаставаць праблемы па фотаздымках і не мае адукацыі ў гэтай галіне, ваша меркаванне нічога не вартае 
P.S. І, калі ласка, не параўноўвайце гэтыя блокі сілкавання з тымі, што знаходзяцца ў зусім іншым цэнавым дыяпазоне. Гэта выглядае надзвычай непрафесійна. Вы змяшалі ўсё ў адным допісе.