я тут не зауважыу галiнку гэтую - ставрыу асобную
( нажаль выдалiць яе нiяк нельга.
можа у каго тут ёсць думкi па девайсу...
Набыу знаёмы девайс. На девайсе напiсана mobile action ma-660.. Унутры аказауся Kingsun ks-959
(((.. Девайc вёу сябе вельмi странна.. на некаторых кампах ставiуся на некаторых не.. Логiкi бачна не было (на адных i тых жа вокнах у адным выпадку ставiуся у другiх не) - пiсау невядомы девайс... Як я зразумеу - не капiравауся драйвер чамусцi да канца.
направiу я уладальнiка мяняць гэты девайс з установай не браць больш гэтую серыю... тэлефаную яму.. замянiлi? так, далi зусiм iншую мадэль (па форме).. i як ён называецца? чытае мне па лiтарам тое як на кампе задэтэкцiлась Kingsun KS-959 USB Infrared Adapter... Фiнiш... я у трансе..
У вынiку дровы сталi нармальна (ну хоць штосцi) на усiх кампах з XP якiя былi.. Але!!! мабiлу не бачыць Толькi калi робiшь эджект штосцi там у мабiлы трохi усплывае i тут жа знiкае (тэсцiлi на 2 розных мабiлах)... Можа хтосцi сутыкауся з такiмi трабламi? Хаця у мяне такое адчуванне што трэба iсцi i мяняць на нармальны дэвайс с даплатай а не гэтае кiтайскае г... Хаця можа у iх усе такое там..
i яшчэ такое пытанне. Я так ужо задалбауся з гэтым кiтайскiм фуфелам што хочацца растлумачыць чалавеку каб ён купiу не дарагi але не noname девайс.. не падкажаце якi? галоуны крытэрый мiнiмум глюкау i каб просты быу як граблi. наварочаны функцыянал не патрэбен. арыентыровачна прайс да 20$.. чым танней тым лепей:)))