Заклікаю усіх не абыякавых людзей патрабаваць ад новых уладальнікаў Беста вярнуць беларускую мову ў АССА!
Новые владельцы пощитали не нужным эту возможность, так что будет тока русский.
viticq:не надо этой мовы!!!!!
калі ты беларус і табе не патрэбена твая родная мова, то ты горш жывёлы! калі ты не беларус то лепш маўчы!
офлайн
Неизвестный кот
Nokia Team
|
|
19387 |
20 лет на сайте Город:
|
SerG666, Хрущев в свое время поставил крест.
в 20-е годы нашего столетия в республике не было ни одного университета или пединститута, готовившего учителей физики, математики или химии на родном языке . О какой белорусской школе могла идти речь? в 60-е Хрущев , выступая в Белгосуниверситете, приветствовал этот процесс, сказав, что благодаря переходу на “великий и могучий русский язык ” белорусы первыми войдут в коммунизм.
NafNaf, не хрушчоў вінаваты, а мы самі! мы павінны зразумець, што без мовы няма нацыі! калі мы страцім мову мы ператворымся ў рабоў на сваёй зямлі!
Мы не павінны так проста глядзець як нейкія туркі (хахлы) папіраюць нашу мову !
я спадзяюся што ў 20-е гады нашага стагоддзя будуць рыхтаваць настаўнікаў фізікі хіміі, матэматыкі і іншых спецыялістаў на роднай мове!
SerG666:viticq:не надо этой мовы!!!!!
калі ты беларус і табе не патрэбена твая родная мова, то ты горш жывёлы!
меня вполне Рассейская устраивает и жывелай сабе не пачуваю.
И ник какой то у Вас подозрительный От лукавого
офлайн
barrakuda1
Junior Member
|
|
30 |
16 лет на сайте Город:
|
тебе-возможно , не надо за других , мы - нация без роду и племени становимся, в отличии от поляков , латышей.. и т.д
мова , не трасянка - рулит..
офлайн
user_555777222
Member
|
|
239 |
18 лет на сайте Город:
|
Заклікаю усіх не абыякавых людзей патрабаваць ад новых уладальнікаў Беста вярнуць беларускую мову ў АССА!
Падтрымліваю!
куды глядзяць модэры? гэта не фашызм? як мінімум, гэта публічны заклік, скіраваны супраць дзяржаўнай мовы.
Калі хто ня ведае - асса на бесте дазваляла выбіраць сабе мову, хочаш расейскую - карыстаешся толькі расейскай, хочаш беларускую - карыстаешся беларускай. Чым табе, фашыст недабіты, замінае права выбару?
+1 Падтрымлiваю. Вельмi прыемна калi есць магчымасць карыстацца Роднай мовай.
Беларуская мова быць павiнна. У мяне зараз на Бесте так i зроблена. Але мне здаецца што лайф беларускую мову зробiць, потым. Хацелася б спадзявацца...
Навонт мовы... трэба проста пісаць лісты да кіраўніцтва... прыкладам ставіць Украіну, дзе лайф на 3-х мовах..ты проста абіраеш мову карыстання
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
8194 |
17 лет на сайте Город:
|
Стаял белорусский язык. Скинули на русский. Ручками вернул на белорусский.
Мне приятней слушать на белорусском языке, а вот говорить и писать на русском. И никто меня в этом не упрекнёт.