zedlik, не, хаця бы так:
Адпраўлена СМС (за суткі)
МТС Велкам Дыялог
4 - 5 - 2
Каб бачыць колькі засталося.
zedlik, не, хаця бы так:
Адпраўлена СМС (за суткі)
МТС Велкам Дыялог
4 - 5 - 2
Каб бачыць колькі засталося.
Stalker, гэта мы зараз пра новы функцыянал ці пра выяўленьне? Проста не магу дагнаць, чым менавіта гэта мусіць адрозьнівацца ад той статыстыкі, якая ёсьць
Ён мусіць хоча таблічку па ўсім аператарам за суткі з указаннем IP. I вызаў табліцы адным клікам.
Як па мне, так можна дадаць наладу некалькіх проксі і хуткі пераход паміж імі. У мяне на працы, напрыклад, некалькі проксі. Пры вычарпанні ліміту прыходзіцца мяняць налады.
zedlik, еще одно предложение на будущее. ПРи запуске программы по умолчанию выдает последний номер, на который отправлял смс. Нельзя ли добавить возможность установки номера по умолчанию. У меня, например, 99% всех СМС идут на один и тот же номер.
Ну и предложение с несколькими прокси остается в силе...
oleggg, А у тебя браузер не Опера случайно? Пробуй нажать правой кнопкой на ссылку и выбрать - Сохранить объект как...
не опера. скачал бету через ссылку каментах.
отправляет тока в путь!
кстати фокс3 скачал как надо... и опера схавала...
а вот макстрон подвел...
Антивирус ругнулся на ssleay32.dll, обвинив его в том, что это троянский конь
Ы?
ЗЫ. symantec antivirus
EXEMOK, я ў сябе пісаў, вось копія:
Паспрабую я адказаць. Калі вы не карыстаецеся адпраўкай SMS на Diallog, можаце проста выдаліць гэты dll-файл і не замарочвацца.
Калі вам цікавыя мае думкі наконт гэтага, то чытайце далей. Бібліятэка ssleay32.dll патрэбная для падтрымкі бясьпечнага злучэньня, якое выкарыстоўвае Diallog для адпраўкі SMS. Гэты файл быў уключаны ў дыстрыбутыў яшчэ вэрсіі 2.0 больш за 3 гады таму і з таго часу ні разу не зьмяняўся (можаце загрузіць любы архіў пачынаючы з вэрсіі 2.0 і параўнаць кантрольныя сумы), але вашае паведамленьне пра вірус — першае за ўвесь час існаваньня праекту. Больш за тое, ваш антывірус не паведаміў канкрэтнай назвы віруса, а абмежаваўся выключна нейкай стандартнай назвай невядома чаго, што даверу антывірусу не дадае.
На маю думку гэта памылка (памылковае пазытыўнае спрацоўваньне) вашага антывіруса. Давяраць альбо не давяраць па агульным рахунку — гэта, вядома, ваша справа і я ня буду нічога навязваць. З магчымых мэтадаў вырашэньня гэтай праблемы (калі яна яшчэ існуе) магу прапанаваць наступныя. Калі вы не карыстаецеся адпраўкай на Diallog, проста выдаліце файл. Калі карыстаецеся, то выдаліце абодва dll-файлы з тэчкі прагамы, знайдзіце скампіляваную пад windows бібліятэку Open SSL, вазьміце адтуль дзьве выдаленыя dll з такімі ж назвамі і скапіюйце ў тэчку VMS. ssleay32.dll зьяўляецца такой скампіляванай бібліятэкай. Таксама вы можаце скампіляваць Open SSL самастойна з выточнага коду.
Спадзяюся, у мяне атрымалася вырашыць вашую праблему.
Зараз дадам, што вашае паведамленьне ўжо 4-ае. Было яшчэ адно спрацоўваньне антывіруса avast, але пацаны, якія пісалі камэнты, пра назву свайго антывіруса маўчаць бы партызаны. Прычым avast не дае назвы віруса, а проста піша нейкую пургу, што ціпа файл заражоны.
Шчыра кажучы, я ня ведаю, у чым прычына і што з гэтым можна зрабіць. Магчыма, сыгнатура пэўнага віруса супала з гэтым файлам, магчыма гэта проста нейкія новыя крывыя эўрыстыкі, я ня ведаю. Думаю, што ў бліжэйшы час варта будзе абнавіць ssleay32.dll на апошнюю даступную вэрсію, магчыма гэта вырашыць праблему.
Зь іншага боку, усё элемэнтарна глядзіцца фаерволам. Можна стварыць 3 правілы, што гэтай праграме можна на вэлком, на мтс, апдэйты глядзець. Калі яна ламанецца на іншы адрас — гэта адразу будзе бачна. Каб паглядзець, што канкрэтна куды адпраўляецца, існуе шмат аналізатараў трафіку. То бок праверыць, траян гэта або не траян можна абсалютна аб’ектыўна і гэта ня цяжка.
EXEMOK,
zedlik http://www.zedlik.com/pragramy/vms/:[quote="Никола
01.08.2008
15:09:44"]В архиве vms282.zip, скачаном 1.08.08г. моя антивирусная программа в файле ssleay32.dll обнаружила вирус: "win32:Trojan-gen (Other). Хотелось бы знать, можно ли пользоваться программой?
[quote="zedlik
04.08.2008
02:34:42"]Никола, паспрабую я адказаць. Калі вы не карыстаецеся адпраўкай SMS на Diallog, можаце проста выдаліць гэты dll-файл і не замарочвацца.
Калі вам цікавыя мае думкі наконт гэтага, то чытайце далей. Бібліятэка ssleay32.dll патрэбная для падтрымкі бясьпечнага злучэньня, якое выкарыстоўвае Diallog для адпраўкі SMS. Гэты файл быў уключаны ў дыстрыбутыў яшчэ вэрсіі 2.0 больш за 3 гады таму і з таго часу ні разу не зьмяняўся (можаце загрузіць любы архіў пачынаючы з вэрсіі 2.0 і параўнаць кантрольныя сумы), але вашае паведамленьне пра вірус — першае за ўвесь час існаваньня праекту. Больш за тое, ваш антывірус не паведаміў канкрэтнай назвы віруса, а абмежаваўся выключна нейкай стандартнай назвай невядома чаго, што даверу антывірусу не дадае.
На маю думку гэта памылка (памылковае пазытыўнае спрацоўваньне) вашага антывіруса. Давяраць альбо не давяраць па агульным рахунку — гэта, вядома, ваша справа і я ня буду нічога навязваць. З магчымых мэтадаў вырашэньня гэтай праблемы (калі яна яшчэ існуе) магу прапанаваць наступныя. Калі вы не карыстаецеся адпраўкай на Diallog, проста выдаліце файл. Калі карыстаецеся, то выдаліце абодва dll-файлы з тэчкі прагамы, знайдзіце скампіляваную пад windows бібліятэку Open SSL, вазьміце адтуль дзьве выдаленыя dll з такімі ж назвамі і скапіюйце ў тэчку VMS. ssleay32.dll зьяўляецца такой скампіляванай бібліятэкай. Таксама вы можаце скампіляваць Open SSL самастойна з выточнага коду.
Спадзяюся, у мяне атрымалася вырашыць вашую праблему.
Stalker, дзякуй
KSIva,
EXEMOK, праверыў гэты файл онлайн-сканэрам аваста — ужо ўсё ок. Таксама загнаў яго ў онлайн-сканэр Symantec — сапраўды кажа што конь. Пасьля доўга перапісваўся зь іх службай падтрымкі, у рэшцэ рэшт на трэція суткі атрымаў адрас, куды ім можна адправіць гэты файл для праверкі. Дагэтуль 2 дні яны мне пісалі розную пургу. Дарэчы, у адным зь лістоў даслалі спасылку на інструкцыю, як адправіць файл, калі не падабаецца вынік Нортана:
Title: 'Submitting a file to Symantec Security Response in Norton Antivirus 2008'
Document ID: 2007071720082579
Web URL: http://service1.symantec.com/Support/norton2008.nsf/docid/2007071720082579
Можа спатрэбіцца
zedlik,
Опять пора прожгу править - изменения на страничке отправки смс велком.бай! СПАСИБО ЗАРАНЕЕ!!!
Zyxel, Это сложнее сделать, там текст искажен, только если как раньше у МТС картинку показывать для ввода
Zyxel, прашу прабачэньня, у мяне не было магчымасьці тыдзень гэтым займацца, я пісаў пра гэта на старонцы загрузак. Сёньня бліжэй да вечара будзе выпраўленая вэрсія. Вядома, пра аўтаматычнае распазнаваньне тэксту для velcom пакуль нават і гаворкі не ідзе.
Stalker, думаю, што альбо вэлкома, альбо тэлефона. Я адмыслова не высьвятляў, але там, дзе я правяраў «ў» не паказвалася ў самім тэлефоне: нават калі сайты глядзіш, то квадрацікі замест літары. Таму сказаць адназначна тут не магу. Калі тэлефон дакладна можа паказваць літару, то хутчэй за ўсё справа ў вэлкоме, калі не, то фіфці-фіфці.