Ответить
  • Stalker Panasonic Club
    офлайн
    Stalker Panasonic Club

27316

21 год на сайте
    пользователь #12655

Написать сообщение

27316
    # 20 мая 2008 14:43

zedlik, не, хаця бы так:

Адпраўлена СМС (за суткі)

МТС Велкам Дыялог

4 - 5 - 2

Каб бачыць колькі засталося. :beer:

[url=http://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=814397]BELNETMON на onliner.by[/url]
  • zedlik Junior Member
    офлайн
    zedlik Junior Member

85

19 лет на сайте
    пользователь #30058

Написать сообщение

85
    # 22 мая 2008 19:58

Stalker, гэта мы зараз пра новы функцыянал ці пра выяўленьне? Проста не магу дагнаць, чым менавіта гэта мусіць адрозьнівацца ад той статыстыкі, якая ёсьць ;)

• KSIva Senior Member
    офлайн
    KSIva Senior Member

12387

21 год на сайте
    пользователь #15360

Написать сообщение

12387
    # 23 мая 2008 08:55

Ён мусіць хоча таблічку па ўсім аператарам за суткі з указаннем IP. I вызаў табліцы адным клікам.

Як па мне, так можна дадаць наладу некалькіх проксі і хуткі пераход паміж імі. У мяне на працы, напрыклад, некалькі проксі. Пры вычарпанні ліміту прыходзіцца мяняць налады.

Вечно молодой, вечно пьяный...
  • KSIva Senior Member
    офлайн
    KSIva Senior Member

12387

21 год на сайте
    пользователь #15360

Написать сообщение

12387
    # 16 июля 2008 13:35

zedlik, еще одно предложение на будущее. ПРи запуске программы по умолчанию выдает последний номер, на который отправлял смс. Нельзя ли добавить возможность установки номера по умолчанию. У меня, например, 99% всех СМС идут на один и тот же номер.

Ну и предложение с несколькими прокси остается в силе...

• oleggg Senior Member
    офлайн
    oleggg Senior Member

736

17 лет на сайте
    пользователь #107386

Написать сообщение

736
    # 13 августа 2008 08:59

на странице zedlik ссылка скачать открывает страницу с кракозяблами... :(

Оставь надежду, всяк себя входящий
  • ks100801 Senior Member
    офлайн
    ks100801 Senior Member

1452

18 лет на сайте
    пользователь #57313

Написать сообщение

1452
    # 13 августа 2008 12:41

oleggg, А у тебя браузер не Опера случайно? Пробуй нажать правой кнопкой на ссылку и выбрать - Сохранить объект как...

Счастье есть!
  • oleggg Senior Member
    офлайн
    oleggg Senior Member

736

17 лет на сайте
    пользователь #107386

Написать сообщение

736
    # 13 августа 2008 18:34

не опера. скачал бету через ссылку каментах.

отправляет тока в путь!

кстати фокс3 скачал как надо... и опера схавала...

а вот макстрон подвел...

Оставь надежду, всяк себя входящий
  • EXEMOK Senior Member
    офлайн
    EXEMOK Senior Member

23852

23 года на сайте
    пользователь #142

Написать сообщение

23852
    # 3 октября 2008 15:17

Антивирус ругнулся на ssleay32.dll, обвинив его в том, что это троянский конь

Ы?

ЗЫ. symantec antivirus

• zedlik Junior Member
    офлайн
    zedlik Junior Member

85

19 лет на сайте
    пользователь #30058

Написать сообщение

85
    # 6 октября 2008 15:59

EXEMOK, я ў сябе пісаў, вось копія:

Паспрабую я адказаць. Калі вы не карыстаецеся адпраўкай SMS на Diallog, можаце проста выдаліць гэты dll-файл і не замарочвацца.

Калі вам цікавыя мае думкі наконт гэтага, то чытайце далей. Бібліятэка ssleay32.dll патрэбная для падтрымкі бясьпечнага злучэньня, якое выкарыстоўвае Diallog для адпраўкі SMS. Гэты файл быў уключаны ў дыстрыбутыў яшчэ вэрсіі 2.0 больш за 3 гады таму і з таго часу ні разу не зьмяняўся (можаце загрузіць любы архіў пачынаючы з вэрсіі 2.0 і параўнаць кантрольныя сумы), але вашае паведамленьне пра вірус — першае за ўвесь час існаваньня праекту. Больш за тое, ваш антывірус не паведаміў канкрэтнай назвы віруса, а абмежаваўся выключна нейкай стандартнай назвай невядома чаго, што даверу антывірусу не дадае.

На маю думку гэта памылка (памылковае пазытыўнае спрацоўваньне) вашага антывіруса. Давяраць альбо не давяраць па агульным рахунку — гэта, вядома, ваша справа і я ня буду нічога навязваць. З магчымых мэтадаў вырашэньня гэтай праблемы (калі яна яшчэ існуе) магу прапанаваць наступныя. Калі вы не карыстаецеся адпраўкай на Diallog, проста выдаліце файл. Калі карыстаецеся, то выдаліце абодва dll-файлы з тэчкі прагамы, знайдзіце скампіляваную пад windows бібліятэку Open SSL, вазьміце адтуль дзьве выдаленыя dll з такімі ж назвамі і скапіюйце ў тэчку VMS. ssleay32.dll зьяўляецца такой скампіляванай бібліятэкай. Таксама вы можаце скампіляваць Open SSL самастойна з выточнага коду.

Спадзяюся, у мяне атрымалася вырашыць вашую праблему.

Зараз дадам, што вашае паведамленьне ўжо 4-ае. Было яшчэ адно спрацоўваньне антывіруса avast, але пацаны, якія пісалі камэнты, пра назву свайго антывіруса маўчаць бы партызаны. Прычым avast не дае назвы віруса, а проста піша нейкую пургу, што ціпа файл заражоны.

Шчыра кажучы, я ня ведаю, у чым прычына і што з гэтым можна зрабіць. Магчыма, сыгнатура пэўнага віруса супала з гэтым файлам, магчыма гэта проста нейкія новыя крывыя эўрыстыкі, я ня ведаю. Думаю, што ў бліжэйшы час варта будзе абнавіць ssleay32.dll на апошнюю даступную вэрсію, магчыма гэта вырашыць праблему.

Зь іншага боку, усё элемэнтарна глядзіцца фаерволам. Можна стварыць 3 правілы, што гэтай праграме можна на вэлком, на мтс, апдэйты глядзець. Калі яна ламанецца на іншы адрас — гэта адразу будзе бачна. Каб паглядзець, што канкрэтна куды адпраўляецца, існуе шмат аналізатараў трафіку. То бок праверыць, траян гэта або не траян можна абсалютна аб’ектыўна і гэта ня цяжка.

• Stalker Panasonic Club
    офлайн
    Stalker Panasonic Club

27316

21 год на сайте
    пользователь #12655

Написать сообщение

27316
    # 6 октября 2008 16:08

EXEMOK,

zedlik http://www.zedlik.com/pragramy/vms/:

[quote="Никола

01.08.2008

15:09:44"]В архиве vms282.zip, скачаном 1.08.08г. моя антивирусная программа в файле ssleay32.dll обнаружила вирус: "win32:Trojan-gen (Other). Хотелось бы знать, можно ли пользоваться программой?

[quote="zedlik

04.08.2008

02:34:42"]Никола, паспрабую я адказаць. Калі вы не карыстаецеся адпраўкай SMS на Diallog, можаце проста выдаліць гэты dll-файл і не замарочвацца.

Калі вам цікавыя мае думкі наконт гэтага, то чытайце далей. Бібліятэка ssleay32.dll патрэбная для падтрымкі бясьпечнага злучэньня, якое выкарыстоўвае Diallog для адпраўкі SMS. Гэты файл быў уключаны ў дыстрыбутыў яшчэ вэрсіі 2.0 больш за 3 гады таму і з таго часу ні разу не зьмяняўся (можаце загрузіць любы архіў пачынаючы з вэрсіі 2.0 і параўнаць кантрольныя сумы), але вашае паведамленьне пра вірус — першае за ўвесь час існаваньня праекту. Больш за тое, ваш антывірус не паведаміў канкрэтнай назвы віруса, а абмежаваўся выключна нейкай стандартнай назвай невядома чаго, што даверу антывірусу не дадае.

На маю думку гэта памылка (памылковае пазытыўнае спрацоўваньне) вашага антывіруса. Давяраць альбо не давяраць па агульным рахунку — гэта, вядома, ваша справа і я ня буду нічога навязваць. З магчымых мэтадаў вырашэньня гэтай праблемы (калі яна яшчэ існуе) магу прапанаваць наступныя. Калі вы не карыстаецеся адпраўкай на Diallog, проста выдаліце файл. Калі карыстаецеся, то выдаліце абодва dll-файлы з тэчкі прагамы, знайдзіце скампіляваную пад windows бібліятэку Open SSL, вазьміце адтуль дзьве выдаленыя dll з такімі ж назвамі і скапіюйце ў тэчку VMS. ssleay32.dll зьяўляецца такой скампіляванай бібліятэкай. Таксама вы можаце скампіляваць Open SSL самастойна з выточнага коду.

Спадзяюся, у мяне атрымалася вырашыць вашую праблему. ;)

[url=http://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=814397]BELNETMON на onliner.by[/url]
  • KSIva Senior Member
    офлайн
    KSIva Senior Member

12387

21 год на сайте
    пользователь #15360

Написать сообщение

12387
    # 6 октября 2008 17:31

Stalker, опоздал на 10 минут. :wink:

зы. у меня антивирусник не ругается...

• zedlik Junior Member
    офлайн
    zedlik Junior Member

85

19 лет на сайте
    пользователь #30058

Написать сообщение

85
    # 9 октября 2008 19:19

Stalker, дзякуй :wink:

KSIva, :)

EXEMOK, праверыў гэты файл онлайн-сканэрам аваста — ужо ўсё ок. Таксама загнаў яго ў онлайн-сканэр Symantec — сапраўды кажа што конь. Пасьля доўга перапісваўся зь іх службай падтрымкі, у рэшцэ рэшт на трэція суткі атрымаў адрас, куды ім можна адправіць гэты файл для праверкі. Дагэтуль 2 дні яны мне пісалі розную пургу. Дарэчы, у адным зь лістоў даслалі спасылку на інструкцыю, як адправіць файл, калі не падабаецца вынік Нортана:

Title: 'Submitting a file to Symantec Security Response in Norton Antivirus 2008'

Document ID: 2007071720082579

Web URL: http://service1.symantec.com/Support/norton2008.nsf/docid/2007071720082579

Можа спатрэбіцца :)

• Zyxel Senior Member
    офлайн
    Zyxel Senior Member

4640

23 года на сайте
    пользователь #358

Написать сообщение

4640
    # 14 ноября 2008 19:54

zedlik,

Опять пора прожгу править - изменения на страничке отправки смс велком.бай! СПАСИБО ЗАРАНЕЕ!!! ;)

• Zyxel Senior Member
    офлайн
    Zyxel Senior Member

4640

23 года на сайте
    пользователь #358

Написать сообщение

4640
    # 21 ноября 2008 17:06

неужели эта прога уже никому не нужна???:o

• Frog_ Senior Member
    офлайн
    Frog_ Senior Member

11243

21 год на сайте
    пользователь #7386

Написать сообщение

11243
    # 23 ноября 2008 18:52

Zyxel, Это сложнее сделать, там текст искажен, только если как раньше у МТС картинку показывать для ввода

• Zyxel Senior Member
    офлайн
    Zyxel Senior Member

4640

23 года на сайте
    пользователь #358

Написать сообщение

4640
    # 24 ноября 2008 07:20

Frog_,

Ну хоть так для начала...

• zedlik Junior Member
    офлайн
    zedlik Junior Member

85

19 лет на сайте
    пользователь #30058

Написать сообщение

85
    # 24 ноября 2008 13:16

Zyxel, прашу прабачэньня, у мяне не было магчымасьці тыдзень гэтым займацца, я пісаў пра гэта на старонцы загрузак. Сёньня бліжэй да вечара будзе выпраўленая вэрсія. Вядома, пра аўтаматычнае распазнаваньне тэксту для velcom пакуль нават і гаворкі не ідзе.

• Zyxel Senior Member
    офлайн
    Zyxel Senior Member

4640

23 года на сайте
    пользователь #358

Написать сообщение

4640
    # 24 ноября 2008 18:25

zedlik,

Спасибо, уже тестирую подправленную версию!!!!!!! :) :beer:

• Stalker Panasonic Club
    офлайн
    Stalker Panasonic Club

27316

21 год на сайте
    пользователь #12655

Написать сообщение

27316
    # 26 ноября 2008 17:47

zedlik, чамусці не прышло Ў на велком, чый "касяк"? :spy:

• zedlik Junior Member
    офлайн
    zedlik Junior Member

85

19 лет на сайте
    пользователь #30058

Написать сообщение

85
    # 26 ноября 2008 18:19

Stalker, думаю, што альбо вэлкома, альбо тэлефона. Я адмыслова не высьвятляў, але там, дзе я правяраў «ў» не паказвалася ў самім тэлефоне: нават калі сайты глядзіш, то квадрацікі замест літары. Таму сказаць адназначна тут не магу. Калі тэлефон дакладна можа паказваць літару, то хутчэй за ўсё справа ў вэлкоме, калі не, то фіфці-фіфці.