Прога хорошая, но мне уже пару лет дико не хватает в ней...английского интерфейса
офлайн
Неизвестный кот
IRC Team
|
|
16975 |
23 года на сайте Город:
|
Прога хорошая, но мне уже пару лет дико не хватает в ней...английского интерфейса
Vovchik86:zedlik, программа оч. удобная, функциональная единственно чего не хватает - уведомдения о доставке сообщения. Возможно ли будет добавить такую кнопочку?
IMHO, реализовать такое просто не возможно.
Вот Вы когда отправляете бесплатное СМС с сайта Вам отчёт приходит? И куда, если не секрет?
topfm, приходит, там можно жать постоянно "Проверить статус" и дождаться, когда статус станет "доставлено"
Vovchik86, ужо практычна ў распрацоўцы
Рюмкин, ну, ээээ....
topfm, на МТС і магчыма яшчэ Diallog такое такая функцыя даступная, FeDOS88 мае рацыю. Праўда працуе яно часам неяк цікава...
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
6837 |
19 лет на сайте Город:
|
KSIva, Zyxel, Stalker, ужо
Соры, мяне не было ў канцы мінулага тыдня, таму атрымалася выправіць толькі зараз.
У якасьці бонуса — вызначэньне статусу дастаўкі паведамленьня ў тэлефон абанэнта для МТС.
офлайн
Неизвестный кот
IRC Team
|
|
16975 |
23 года на сайте Город:
|
zedlik, дзякуй!!!
Можа дадаць статыстыку колькі была адпраўлена СМС з кожнага аператара і ІР за суткі?
Рюмкин, ага сайт zedlikа у zedlikа в профиле.
zedlik, а статус доставки сообщения на Велком можно прикрутить?
...p.s. не, нельзя скорее всего - на сайте велкома нет такой возможности...
...ну за МТС тогда респект еще раз!
Stalker, ну ээ, гісторыя -> статыстыка
Адносна праверкі IP, то тут процьма праблем. На самім кампе вызначыць адрас у агульным выпадку немагчыма. Атрымаецца, што перад кожнай адпраўкай паведамленьня трэба злучацца зь якім-небудзь левым сэрвэрам і правяраць свой ip-адрас. Карацей, мне пакуль гэта ня вельмі даспадобы.
Zyxel, усё меневіта так і ёсьць. Для Diallog яшчэ можна, але зараз не пасьпеў, таму напэўна наступным разам
ks100801, не, бо Бест не падтрымлівае гэтай магчымасьці, і, наколькі мне вядома, пакуль не зьбіраецца.