zedlik, дапамагай. На Ведком усе працуе, на МТС піша "Host not found. Socket error 11001"
zedlik, дапамагай. На Ведком усе працуе, на МТС піша "Host not found. Socket error 11001"
Stalker, дадаў
Luga, можна, але трэба пісаць альгарытмы распазнаваньня. І яшчэ дастаткова выжны момант — трэба дасьледваць пытаньне імавернасьці рассылкі спаму гэтым шляхам, бо ствараць праграму аўтаматычнай рассылкі рознай лухты праз гейты ў мяне пакуль вялікага жаданьня няма.
Juk, ёсьць яшчэ шмат чаго цікавага, і зусім няма часу, таму скіны пакуль адпачываюць. І ўвогуле, мне яны не падабаюцца!
KSIva, гэта памылка ўзьнікае, калі не атрымліваецца знайсьці ip-адрас сайту адпраўкі смс. Ня ведаю з-за чаго яно абдываецца, можа праблемы з DNS, можа яшчэ што. У мяне было некалькі разоў, прычыну я не знайшоў. Але звычайна проста спрабуеш адправіць яшчэ раз і ўсё атрымліваецца. Дык на МТС усё яшчэ не працуе ці ўжо нармальна?
zedlik, у меня пишет "Пацьвержданне адпраукi не атрыманае..." И ес-но ничего не отправляет
PS. C сайта всё нормально и даже на русском языке
Marik, магчыма, менавіта ў той момант адпраўкі з праграмы глюкнуў сайт, і вынік адпраўкі ня вывеўся.
zedlik, опять попытался отправить результат тот же: из проги - нет, с сайта - всё ок.
EXEMOK, zedlik, самая последняя(2.5). Обновил всё, кроме файлов записной книги.
Marik, Бинго!!!
А теперь идём на сайт Цедлика и смотрим какая версия последния
zedlik, вялiкi дзякую за "програмулю"
канешне ёсць пытаннi, не заусёды усё добра працуе, але ж напрамак добры!! галоунае на спыняцца..!
за Беларускую мову РЭСПЕКТ!
Marik:EXEMOK, zedlik, самая последняя(2.5). Обновил всё, кроме файлов записной книги.
И почему некоторые люди настолько уверены в том что они знают то, что надо, а на самом деле они ошибаются?
AMDima:канешне ёсць пытаннi, не заусёды усё добра працуе
AMDima, Гэта, відаць, да якасьці работы сайтаў
Але, дзяк!
zedlik,
есть еще предложение отправка по расписанию(если возможно(может правда кто-нибудь предлагал)).
Было бы вообще супер.
Хотя бы на Velcom!
bagsk:zedlik,
есть еще предложение отправка по расписанию(если возможно(может правда кто-нибудь предлагал)).
Было бы вообще супер.
Хотя бы на Velcom!
Пахнет спамерством
По поводу работы программы: сегодня постил на МТС - замечаний НЕТ!
Цікава, што былі ідэі зрабіць такую магчымасьць, але калі яе дапішу, то думаю на конт абмежаваньняў па колькасьці адпраўленых паведамленьняў там за гадзіну, суткі, тыдзень... Трэба яшчэ прадумваць гэта.
Juk, ну тады ўсё клёва!