лучше бы часовой пояс поменяли для беднаруси!
О, дзякуй за падтрымку.
Апроч таго, тут тусуецца шмат беларускіх іОС дэвэлапераў, дык было б цудоўна, каб яны даслалі запыт на дабаўленне бел лакалізацыі на багрэпотэры
Там прыйдзе стандарты адказ што гэта праблема ўжо вядома і дадзены баг будзе далучаны да арыгінальнага кейсу. Карацей чым больш будзе запытаў ад дэвэлапераў далучана, тым лепш )))
antik04, ну вось i я з айпэду пiшу як "немец". Дарэчы, калi зацiкау'лены то можна i анлайн петыцыю скласцi. Гэта пасур'ёзней будзе бо лiсты дасылаць - нiма толку. Сам iх ужо шмат даслау'. Адпiшыце, калi ласка, бо разам дзейнiчаць адно лепш. Ёсць пару iдэй.
|
офлайн
Stepan1588
iPhone Team
|
|
|
279 |
16 лет на сайте Город:
|
В теории если делать приложение для блр и рашки, не получится же сделать 2 разных перевода, так как нету блр языка. Может есть какие-нибудь обходы?
|
офлайн
Неизвестный кот
Junior Member
|
|
|
83 |
15 лет на сайте Город:
|
Cyberphone:Еще бы на Андройде кто так сделал. Мечты-мечты... Девайсов на Андройде ведь миллион.
Вообще-то для Андроида существует белорусская локализация ![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.alex73.android. ... ZC5iZWwiXQ
На жаль, я не з'яўляюся ўладальнікам Андроід дэвайсаў, я карыстаюся МАЭМО...
Даслаў ![]()
если и будут добавлять то только я надеюсь не современный (трысянку), а нормальный (тарашкевицу)
|
офлайн
Неизвестный кот
Neophyte Poster
|
|
|
0 |
|
Отправляю запрос от разработчика на добавление белорусской локализации.
Done. Вот копия на openradar, если кому лень сочинять: http://openradar.appspot.com/radar?id=1860409
|
офлайн
СашаЗинуков
Junior Member
|
|
|
33 |
14 лет на сайте Город:
|
Даслаў тры лісты з розных емэйлаў. Ці ёсць сэнс... Ужо год прайшоў, а разкладкі так і няма.
|
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
|
824 |
17 лет на сайте Город:
|
Отправил. Хоть в повседневной жизни белорусским языком не пользуюсь, будет очень приятно, если добавят белорусскую раскладку.
|
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
|
3935 |
22 года на сайте Город:
|
antik04:О, дзякуй за падтрымку.
Апроч таго, тут тусуецца шмат беларускіх іОС дэвэлапераў, дык было б цудоўна, каб яны даслалі запыт на дабаўленне бел лакалізацыі на багрэпотэрыТам прыйдзе стандарты адказ што гэта праблема ўжо вядома і дадзены баг будзе далучаны да арыгінальнага кейсу. Карацей чым больш будзе запытаў ад дэвэлапераў далучана, тым лепш )))
Згодны. Колькі там каштуе тую клавіятуру беларускую ім распрацаваць! - На МакОС яна ж ёсць.
|
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
|
3935 |
22 года на сайте Город:
|
у апсторы знайшоў бясплатную праграму Belarusian Keyboard, у якой зараз і пішу гэтае паведамленне
фактычна гэта асобны тэкставы рэдактар, у якім ёсць беларуская і ангельская раскладкі клавіятуры. Надрукаваўшы тэкст у ім, яго трэба скапіяваць у буфер абмена і ўставіць у неабходную форму. Шчыра кажучы/, і якасць клавіятуры не самая добрая, і спосаб не надта лёгкі.
Так што гэтая праграмка,не здымае пытання ўбудавання беларускай раскладкі ў самую сістэму.