beewhy747:
Слухайце, а вы ніколі не задумваліся пра канфігурацыю адкрытай паркоўкі? Я пра тую, яка знаходзіцца перад уездам і крыху ўбок ад крытай.(на узровень ніжэй за дзіцячы двор (НЕ пра тую што для інвалідаў) З аднаго боку лот на шэраг месцаў, з другога боку лот на шэраг месцаў, а паміж імі бардзюр і штосці дэкаратыўнае. (Калі наступны раз там буду, далучу яшчэ фотку каб паказаць што я маю на ўвазе). Гэта ўжо і не на пляцоўцы, ужо і не ў дзіцячым двары, і для чаго гэта штука пасярэдзіне я не разумею.
Дапусцім там 2 шлагбаума з двух бакоў ува двор.
Праз пару год калі месца увечары трэба будзе доўга пашукаць гэта спачатку з аднаго месца трэба заехаць пашукаць месца, потым абехаць дом, з другога пашукаць, і у выніку не знайсці? проста там дзе яны не заасфальтавалі яшчэ столькі ж месцаў колькі на адным лоце змясцілася + плюc не трэба рабіць круг пашаны вакол дома каб з аднаго лота на другі пераехаць. Проста цікава ці я адна пра гэта задумваюся. і нават калі не я адна, што можна з гэтым зрабіць ..
Этот вопрос обязательно надо рассматривать на собрании! Конечно лучше всего сделать как в соеднем 133 доме .Земля между парковками абсолютно бесполезна для детской площадки. Я уже писал :"Как водитель с 20-летним стажем, внесу предложение: движение во дворе должно быть закольцовано как это сделано в 133 доме (он вообще во многом грамотнее слеплен) ,потому как наибольшую опасность для маленьких пешеходов и серьезную проблему для водителей представляет именно движение задним ходом ,в случае если кто-нибудь остановился для разгрузки или встретились с разных сторон или просто надо выехать откуда заехал.
Сделать проезд можно обычной тротуарной плиткой -будет работать еще и как спящий полицейский .А движение сделать например только по часовой стрелке"
Многоуважаемый truelala : не переживайте,товарищество обязательно найдет место для парковки вашего велосипеда,а остальные вопросы не должны вас так сильно беспокоить.
Удивительно как один (несколько) человек, считающий себя солью земли белорусской, может опустить уровень общения даже на форуме ниже плинтуса .Единственный вариант не вляпаться -это не замечать.