В Самохваловичах вроде белселовская вышка появилась. Но эффекта наличия что-то не наблюдается. Не подключили еще? Или это не их вышка, а бестовская? Велком и МТС там давно на горе стоят.
В Самохваловичах вроде белселовская вышка появилась. Но эффекта наличия что-то не наблюдается. Не подключили еще? Или это не их вышка, а бестовская? Велком и МТС там давно на горе стоят.
deleted:В Самохваловичах вроде белселовская вышка появилась. Но эффекта наличия что-то не наблюдается. Не подключили еще? Или это не их вышка, а бестовская? Велком и МТС там давно на горе стоят.
Расслабься - это не Белселовская башня
PILOT27, я так и подумал. Значит Бест их обошел. Лучше бы беллес не понтовые ивдю в новом ревижине толкал, а покрытие делал. Толку с его ивдей, если в куче мест даже 1Х не ловится.
deleted, ну дык оне хотят занять "нишу высокоскоростного мобильного интернета", поэтому ивдо важеее. Хоть и покрытие нужнее.
deleted:PILOT27, я так и подумал. Значит Бест их обошел. Лучше бы беллес не понтовые ивдю в новом ревижине толкал, а покрытие делал. Толку с его ивдей, если в куче мест даже 1Х не ловится.
Да и толку от голосовой связи и 1х. Это уже всё в прошлом. Смысл развивать устаревшую версию передачи данных, при наличии более новой и более скоростной?
У Бягомлі запрацавала!
Дабівае і да Докшыцаў!
Адно што гадзіньнік пакуль спазьняецца на 5 гадзін і сэрвіс 1911 не адказвае
Цяпер сувязь (з Джэтранам) ёсьць увесь час ад Менску да Віцебску, а ў докшыцкі бок аж да вёскі Яя (далей, да Друі, перабіваюць латышы).
Лепей позна, чым ніколі, хоць 4 гады абяцаньняў — гэта ўсё ж задужа позна.
czyk:Лепей позна, чым ніколі, хоць 4 гады абяцаньняў — гэта ўсё ж задужа позна.
Цяпер сувязь (з Джэтранам) ёсьць увесь час ад Менску да Віцебску, а ў докшыцкі бок аж да вёскі Яя (далей, да Друі, перабіваюць латышы).
Какие ещё латыши? Где Бегомль, а где Латвия
Vladislav:Цяпер сувязь (з Джэтранам) ёсьць увесь час ад Менску да Віцебску, а ў докшыцкі бок аж да вёскі Яя (далей, да Друі, перабіваюць латышы).
Какие ещё латыши? Где Бегомль, а где Латвия
у докшышыцкі бок: Бягомль, Докшыцы, Глыбокае, Шаркаўшчына, Браслаў, Друя.
Перад Друяй, за вёскамі Друйск, Яя ўключаецца латышскі роўмінг.
czyk, или я что-то не понимаю, или... Читаем ещё раз:
Лепей позна, чым ніколі, хоць 4 гады абяцаньняў — гэта ўсё ж задужа позна.
Т.е. вы утверждаете, что можно доехать от Минска почти до Друи со связью? По-моему вы что-то напутали
офлайн
Неизвестный кот
Nokia Team
|
|
19387 |
19 лет на сайте Город:
|
Vladislav:czyk, или я что-то не понимаю, или... Читаем ещё раз:
Т.е. вы утверждаете, что можно доехать от Минска почти до Друи со связью? По-моему вы что-то напутали
Я заўчора праверыў на мясцовасьці.
Ад Менску да Друі Gtran нават ні разу не выпадае.
Так што можна лічыць гэта экспэрымэнтальнымі дадзенымі
Вот карта, как можно доехать до Друи из Минска и ВСЕГДА быть на связи??? НЕПОНИМАНЮ!
Vladislav:Вот карта, как можно доехать до Друи из Минска и ВСЕГДА быть на связи??? НЕПОНИМАНЮ!
Магу толькі паўтарыць, што я ўвесь час быў на сувязі ад Менску да Друі ў гэтую нядзелю.
Магчыма, адказы на свае пытаньні вы зможаце знайсьці ў тэме Максимальная дальность CDMA?.
З тых часоў, калі ў Dialloga стала больш за тры мадэлі тэлефонаў, яны пачалі маляваць зоны пакрыцьця больш сьціпла. Тое, што намалявана на мапе цяпер, адпавядае тром палкам на Gtrane са звычайнай антэнай. На 8-й старонцы гэтай тэмы была пра гэта гаворка.
czyk, ага вы эта Дыялогу скажыце, яны усю мапу замалююць. У мяне наадварот, там дзе намалёвана сувязь ёсць ее няма.
Карте не верю.
Уречье (на восток от Слуцка) покрыто по картинке уверенно. В реале тел еле тянет и периодически теряет сеть.