pyp-1979:
_Vi$oR_, полный привод? Атлас - пузотерка обыкновенная, в говнах дастер будет не хуже, а то и лучше, а проехать по снегу по двору весты хватит за глаза))) Какая там комплектация?))) Не, ну серьезно))) Ни одной современной системы активной безопасности нет, активного круиз контроля нет, шторок нет, системы контроля слепых зон нет. Дермантин? Ну, ради бога, если он вас прельщает. Лед подается как достижение
Не трэба мне расказваць пра поўны прывад, у мяне ў аўтапарку і машыны з Part-time ёсць, і Pajero з Super Select, так што я ведаю, чым муфта адрозніваецца ад дарослых сістэм поўнгага прываду. На эвакуацыю ці ў лес я паеду на Tahoe ці на Pajero.
А сучасных сістэм актыўнай бяспекі наогул нідзе няма, калі мы разглядаем бюджэт да $25000. А з улікам таго, што рэальны бюджэт на Geely Atlas у топе для мяне будзе недзе да 1000 рублёў з улікам трэйд-іну і допаў, то там наогул не застаецца канкурэнтаў. За Outlander прыйшлося б яшчэ аддаць корку на падлогу ў доме, але і там не было б кантролю сляпых зон.