zedlik, кстати если СМС на МТС больше 160 символов (или сколько там по "правилам") "сервис" тупо валится на исходную без сообщений об ошибке...
zedlik, кстати если СМС на МТС больше 160 символов (или сколько там по "правилам") "сервис" тупо валится на исходную без сообщений об ошибке...
AMDima:Vitalik Zuyonok, да кстате Пользуюсь ЖПРС и уже давольно давно..
Раньше было все в огне... а данный трабл был замечен 2 недели назад.. неуж-то что-то изменилось?
Конечно изменилось! Абонентов, использующих GPRS, становиться все больше и больше.
AMDima, Читай правила - не более 10 смс с одного IP и не более 10 смс на один номер!!! Скорее всего кто-то на твой номерок кроме тебя из инета смс шлет
Astronomik, читайте пож. внимательно что я пишу...
В СУтки отправлять могу не более 3-4 смс!!! с одного ИП, на котором только я один!! и пишу я не на один телефон(даже если на один, то на его больше никто не пишет 100%)!!
А правила я читал, так что Вы Astronomik, не лечите меня ... если хотели пофлудить, то вам путь в ветку типо "оффтоп"..
Тем не мение как я понял данный трабл появился и пользователей GРRS от ВЕЛКОМА
может ты используешь коорпоративный IP или GPRS. В последнем, мне вообще редко удается отправить СМС.
Конечно изменилось! Абонентов, использующих GPRS, становиться все больше и больше
ужасть..
типо скоро перестанем слышать в трубке друг друга, ибо станет много обаннентов пользующихся телфоном по назначению
Что-то при запуске вдруг стало выдавать
---------------------------
VMS 2.6
Access violation at address 004FEAB6 in module 'vms.exe'. Write of address 00000008.
OK
После этого все работает нормально, то есть ашипка только при запуске
EXEMOK, праседзеў палову вечара, выявілася, што гэты глюк узьнікае пасьля загрузкі тэлефоннай кнігі. Таму пытаньне. Ці зьмянялася тэлефонная кніга паміж тым, калі памылкі не было і калі яна пачала зьяўляцца? Любая інфа пра тэлефонную кнігу, якая можа быць карыснай: ці шмат запісаў, памылкі раней, што-небудзь яшчэ. Пра гэтую памылку я бачу ўпершыню, прычым адкуль яна бярэцца таксама не зусім зразумела.
А, і яшчэ. Калі выкарыстоўваецца хуткае мэню выбару нумара, то пасьля памылкі яно такое, якім мусіць быць? (у сэнсе, як і раней)
Калі якая прыватная інфа, то можна ў асабістыя.
Marik, ці стаіць птушка «Упэўніцца, што паведамленьне было адпраўленае»? Трэба ставіць. Гэта памылка ў праграме.
zedlik, Здаецца усё ОК.
Адно НО - у меня стаіць нямецкая лакаль.
Калі жадаеш магу выслаць табе мой дат файл.
Marik, тады я нават ня ведаю. А можа што зьмянялася перад тым, як перастала працаваць? Дарэчы, а ці выкарыстоўваецца проксі?
EXEMOK, дзіўна. Праверыў на нямецкай лакалі, нічога падобнага не злавіў. Хаця злавіў новы цікавы баг (з хот-мэню замест кірыліцы ўстаўляюцца пытальнікі).
Добра, калі ня цяжка, то вышлі мне, калі ласка, дат-файлы тэлефоннай кнігі і трансьлітэрацыі — pdb.dat, tdb.dat. Бо другі таксама можа спатрэбіцца — у іх аднолькавы рухавік. Абяцаю ўсю інфу выкарыстоўваць толькі для пошуку памылкі і выдаліць адразу, як яна выявіцца. Мой мэйл — jz53@zedlik.com
zedlik:Marik, тады я нават ня ведаю. А можа што зьмянялася перад тым, як перастала працаваць? Дарэчы, а ці выкарыстоўваецца проксі?
Я сегодня попробоввал через прокси. Не пошло. Хост нот фаунд. Сокет еррор 11001.
Vladimir Lazarchuk, стары баг, хто зьвяртаўся, я выслаў выпраўлены варыянт, але зараз, думаю, больш мэтазгодна дачакацца наступнай вэрсіі.
zedlik, по-видимому, это был кратковременный глюк.
Планируется ли прикрутить ведение истории сообщений по каждому контакту?
zedlik, Дарэчы
Калi стаiць птушка "дадаць подпiс" выдаецца памылка.
ЗЫ. А к багу з пытальнiкамi ужо прiвык
Marik, ня ведаю, што гэта такое, бо людзі часам пішуць, хаця мне такога злавіць не атрымліваецца.
Гісторыя праектуецца, але калі атрымаецца яе рэалізаваць і дадаць, пакуль ня ведаю.
EXEMOK, гэта тая самая, пра якую і вышэй згадвалася?
З.Ы.
у апошнi час немагчыма праз праграмму адправiць смс на МТС з кампутара праз GPRS "сэрвэр вярнуу адказ 2"
а праз WEB усё добра
AMDima, шчыра кажучы, я ня ведаю, у чым праблема. Пэрыядычна атрымліваю паведамленьні пра гэту памылку, але пабачыць яе самому яшчэ ні разу не атрымалася. Што я раблю ня так?
Можа праграма, можа МТС, мне цяжка казаць. Тым больш ужо было вось і вось.
Глядзі прыватныя паведамленьні, будзем спрабаваць што-небудзь зрабіць.
zedlik, дзякуй за дапамогу.. прыватнае праглядзеу, але ж нiчога путнага не атрымалася ( не дапамагло.. тая ж памылка..
AMDima:тая ж памылка..
Што, зусім такая ж??
І яшчэ адно ўдакладненьне. Як я зразумеў, выкарыстоўваецца GPRS ад МТС, так? Калі адпраўляць праз яго, то ў абодвух выпадках атрымліваеш «сэрвэр вярнуў адказ 2», а калі адпраўляеш праз сайт, то ўсё ок? А што калі пасправаваць праз іншае інтэрнэт-злучэньне?