Лёкса!:
h**p://belmts.info/h**p://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=893383&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ну.... паглядзім...!!!))) на вынікі!!!!
Лёкса!:
h**p://belmts.info/h**p://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=893383&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ну.... паглядзім...!!!))) на вынікі!!!!
Лёкса! - а вы не пробовали сначала читать высказывания людей и запоминать их, а потом одним махом в одном посте на них отвечать? А прочитал-ответил, прочитал-ответил - в итоге целая страница на 90% забита вашими ответами...
SerG666:Заклікаю усіх не абыякавых людзей патрабаваць ад новых уладальнікаў Беста вярнуць беларускую мову ў АССА!
+1 за мову.
Лёкса!:tihon Цитата: 1 вопрос ...!!!!! а ПОЧЕМУ К velcom и МТС с ТАКИМИ ПРОСЬБАМИ НЕ ОБРАЩАЮТСЯ........ПРАВИЛЬНО .....ЗНАЮТ ЧТО ПОШЛЮТ !!!!!super.gif и дело здесь совсем не в том считаешь ты себя белорусом или нет......znaika.gif
h**p://belmts.info/
h**p://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=893383&postdays=0&postorder=asc&start=0
я то тут причем?
Ну.... паглядзім...!!!))) на вынікі!!!!icon_beer.gif
МАЛАДАФРОНТАЎЦЫ ПЕРАКЛАДУЦЬ МТС НА БЕЛАРУСКУЮ МОВУ?
Сёньня сябры Маладога Фронту і Моладзі БНФ перадалі каля 2, 5 тысяч подпісаў за беларусізацыю МТС у галоўны офіс прадстаўніцтва кампаніі ў Беларусі.
Некалькі месяцаў назад Малады Фронт і Моладзь БНФ распачалі сумесную кампанію па беларусізацыі апэратара мабільнай сувязі МТС. Цягам гэтага часу ў Менску, Салігорску, Лідзе й Наваградку праводзіліся акцыі ў межах кампаніі, а таксама зьбіраліся подпісы з просьбаю ўвесьці ў паслугах кампаніі беларускую мову, нароўні з анельскай і расейскай.
У сераду актывісты МФ і МБНФ сустрэліся з адказным па сувязях з грамадзкасьцю прадстаўніком кіраўніцтва МТС, якому перадалі сабраныя подпісы.
Спадар з удзячнасьцю прыняў подпісы і паведаміў, што ў дадзены момант кампанія ня мае грашовых сродкаў і ўсталяваньня для перакладу паслуг кампаніі на беларускую мову. Аднак, па ягоных словах, кіраўніцтва кампаніі будзе намагацца вырашыць гэту праблему як мага хутчэй. Таксама спадар папрасіў юнакоў дапамагчы ажыцьцявіць пераклад на беларускую мову.
“Мы абмяняліся кантактамі і дамовіліся трымаць сталую сувязь. Нам паведамілі, што цягам месяца нам дашлюць афіцыйны адказ кіраўніцтва кампаніі на ініцыятыву аб перакладзе апэратара МТС на беларускую мову. Рэакцыя кампаніі на наш зварот і сабраныя подпісы падалася станоўчай, таму будзем спадзявацца, што кампанія ўсёткі вырашыцца на пераклад сваіх паслугаў на родную мову”, - кажа ўдзельнік сустрэчы, маладафронтавец Вадзім Ханяўка.
h**p://mfront.net/content.php?content.1886
Лёкса! - а вы не пробовали сначала читать высказывания людей и запоминать их, а потом одним махом в одном посте на них отвечать? А прочитал-ответил, прочитал-ответил - в итоге целая страница на 90% забита вашими ответами...
проста ня часта карыстаюся форумамі. Надалей так і буду рабіць, прабачце калі ласка...
я то тут причем? spy.gif
Вы запыталіся: а ПОЧЕМУ К velcom и МТС с ТАКИМИ ПРОСЬБАМИ НЕ ОБРАЩАЮТСЯ, а я вам даў спасылкі, што ня тое што зьвяртаюцца, а нават адмысловыя кампаніі ладзяць па гэтым..
Ну і пераклад сайту. Проста жах... Столькі памылак. Вось малая частка таго, што знайшоў:
Упраўленна бухгалцерскага ўліку і падатковага планавання.
Маркетінг
Застаецца толькі здагадвацца, хто робіць пераклад. Такое ўражанне, што перакладаюць са слоўнікам, а тыя словы якія адсутнічаюць у слоўніку перакладаюць на рускі лад ды яшчэ і моўныя памылкі робяць.
офлайн
ВаласатыВаверак
Senior Member
|
|
1373 |
15 лет на сайте Город:
|
чакаем вынікаў, але мне падаецца, што лайф хутчэй сам ўсе зробіць, чым МТС з подпісамі
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
1212 |
16 лет на сайте Город:
|
Валасаты Вавёрак:чакаем вынікаў, але мне падаецца, што лайф хутчэй сам ўсе зробіць, чым МТС з подпісамі
Мiж iншым, нешта МТС усё ж h**p://it.[censored]/news/94295.html паспеў зрабiць раней... Пакуль толькi "Абанент часова недасягальны", але ж пачатак ёсць...
офлайн
petrovich89
Senior Member
|
|
852 |
15 лет на сайте Город:
|
Мiж iншым, нешта МТС усё ж паспеў зрабiць раней... Пакуль толькi "Абанент часова недасягальны", але ж пачатак ёсць.
на life - это с самого начала есть
на life - это с самого начала есть
Ну, скажет так, ЭТО и у БеСТа было. И даже АССА на белорусском была!
Сегодня подключился, позвонил в АССА и, когда было предложено выбрать язык меню, надеялся среди вариантов услышать беларускую мову, но её в спике не оказалось . Говорю сам на белорусском ещё не очень хорошо, но слышать свой язык всегда приятно, он офигенно красивый (белорусский, не трасянка)
Беларускую мову так i не зрабiлi, затое цяпер кожны раз прыдзецца адказвацца ад карыстання англiйскай (на карысць рускай) - у 909 змянiлiся пункты мяню, адразу трэба мову выбраць.
зы. I да аператара цяпер дабiрацца значна горш стала (напрыклад 1-4-3, а раней было 0-# )
Zeg, товарищ, не волнуйтесь наш второй "батька" Эрмиш пообещал в интервью на радио тут бай, что сделают в АССА бел. язык
они ведь хотят стать белорусским оператором №1
troygomel, ну будзем чакаць. Паглядзем, колькi часу на гэта iм спатрэбiцца...
Голосовое меню life - теперь и на белорусском языке!
08.05.2009C 9 мая 2009 года голосовое меню оператора сотовой связи life 900, 909 и 920 начинает предоставлять информацию и на белорусском языке!
Новости компании, тарифные планы и акции, центры продаж и возможности оплат - теперь получить любую информацию о деятельности оператора life можно будет на трех языках: русском, белорусском и английском.
Постоянно улучшая работу каналов самообслуживания, life заботится о своих абонентах, делая пользование мобильной связью все более удобной.
Я конечно против бел. языка ничего не имею, даже наоборот, но каждый раз выбор языка делать - это жесть. Ладно косяк был с 909, но сейчас эта ерунда везде.
deleted, +1
никогда не думал, что в АССА буду пользываться бел. языком
мне что русский (конечно он более практичный) что бел. языки, оба понятны
конечно каждый раз выбирать это уж слишком, сделали б так, чтобы один раз выбрал и для этого номера сохранился выбранный язык
поскольку тема потеряла свою акутальность, закрываем.
обсуждение качества перевода происходит здесь: якасць перакладу АССА (909) на бел.мову