ПО-ХОДУ СТАЛЬНАЯ МОДЕЛЬ ОТ 2500, ПЛАТИНОВАЯ 10000...
On 2002-01-24 10:39, Vadnov написал:
Это же вроде НОКИА???
НУ ДА, ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ НОКИЯ, ПРОИЗВОДЯЩЕЕ ЭЛИТНЫЕ ТРУБКИ ПОД ЗАКАЗ...
АнтоХа увидит и привезет такие же скины от друзей-китайцев или просто тайцев по $4-10
Вот только спрос у нас почему то только до того времени существует, пока предложения нету. Потом все куда-то потихоньку исчезают
On 2002-01-24 10:56, iks написал:
АнтоХа увидит и привезет такие же скины от друзей-китайцев или просто тайцев по $4-10![]()
Вот только спрос у нас почему то только до того времени существует, пока предложения нету. Потом все куда-то потихоньку исчезают
НЕ СКАЖИ, ДРУЖИЩЕ... ВОТ СМАРИ... ЛИЧНО МНЕ НУЖНА БЫЛА АНТЕННКА К 320-МУ (28,29,39,520) ОДНА И ТО К НОВОМУ ГОДУ... И ШО? К НОВОМУ ГОДУ НЕ ПРИЕХАЛИ, К РОЖДЕСТВУ (ХОТЯ Я И ОТМЕЧАЮ 25-ГО) ТОЖА...
НУ ДЫК ОТКЕЛЬ СПРОС??? ЩЯ ОНА МНЕ -ТО В ПРИНЦИПЕ И НЕ ВПИЛАСЬ...
Ужо здаецца пару тыдняў таму пісала сюды пра гэта "вычварэньне":
"Найвялікшы ў сьвеце вытворца сотавых тэлефонаў – фінская кампанія Nokia – стварае прадпрыемства, на якім будуць вырабляцца мабільныя тэлефоны з ужываньнем каштоўных мэталаў і іншых дарагіх матэрыялаў. Прадпрыемства, як і сама прадукцыя, будуць называцца Вэрту. Вэрту будзе арыентавацца на заможных кліентаў і выпускаць тэлефоны невялікімі партыямі. Цэны на такія навінкі пакуль невядомыя, але на інтэрнэт-старонцы аўстрыйскага ювэліра Пэтэра Элайсана, які даўно ўпрыгожвае мабільнікі золатам і брыльянтамі, падаецца кошт на стандартныя корпусы аздобленыя золатам – 24 тысячы даляраў, а на ўпрыгожаныя брыльянтамі – прыблізна 58 тысячаў."
http://www.svaboda.org/news/articles/2002/01/20020117102911.asp