Здравствуйте
ищу ростки сои, может быть кто-то из вас видел их в Минске? Свежие, не консервированные.
Здравствуйте
ищу ростки сои, может быть кто-то из вас видел их в Минске? Свежие, не консервированные.
shumski, Комаровка, крытый рынок. Ближе к хлебу. По крайней мере раньше я там брала.
Без особой надежды спрошу, может, нашёл кто всё-таки в Минске пищевые дрожжи?
Ну или заказать где-то можно?
офлайн
Thunder779
Senior Member
|
|
4777 |
15 лет на сайте Город:
|
Всегда с превеликим удовольствием готов постебаться над веганами как одними из представителей неадекватных "модных" течений
lloth:Без особой надежды спрошу, может, нашёл кто всё-таки в Минске пищевые дрожжи?
чисто из любопытства. А что такое "пищевые"?
офлайн
ingvar-1963
Senior Member
|
|
26619 |
14 лет на сайте Город:
|
lloth:Без особой надежды спрошу, может, нашёл кто всё-таки в Минске пищевые дрожжи?
Если найдёте, можно в личку явки-пароли?
Раньше iherb. Но сейчас что-то поменяется... ищутся новые варианты.
И спросить: если есть какая-то действующая закупка орехов-сухофруктов (без обработки)-вкусняшек, напишите, пожалуйста в личку.
Вітаю сябры. На выхадныя быў на дачы. Першы раз у гэтым годзе адкрыў сезон шашлыкоў. У другім жыцці вельмі паважаў і ўмеў іх гатаваць . Але сябры і традыцыі засталіся. Пакуль гатававаў толькі для сябе. Успомніў што , ў маразілаўцы лядоўні ажно тры тыдні ў мяне ляжыць мяса казачнай жывёліны пад назвай СЕЙТАН ! Сам сейтан я не вельмі паважаю , не спадабаецца ён мне , калі яго проста так з цыбуляй ці таматам смажаць на патэльні. Ўжіваю яго ў асноўным для фаршу с сачавіцай ў катлеты , ці ў
чабурэкі. Размарозіў сейтан , зрабіў марынад : Вялікая лыжка воцату 9%, 1 маленькая лыжка асафетыды ,1 мл. папрыкі, 1мл. куркумы , чорны перац , 1мл. Барбекю масала (індыйская заправа), 40 мілілітраў сланечнікавага алею, 2 вялікя лыжкі соевага соуса. Сейтана было на адзін шампур. Марынаваўся суткі. Многа чытаў ў інтэрнеце станоўчых водгукаў што так смачна – так смачна , не верыў. Але гаты смак перасягнуў ўсе мае чаканні. Гэта проста цудоўна!! Я ўпэўнены , калі якога небудзь мясаеда пачаставаць гэтым шашлыком ён нават не здагадаетца. Галоўнае гэты шашлык не перасмажыць каб ён заставаўя сочным. Ўсім Смачна Есці !
deyigeyi:Вітаю сябры. На выхадныя быў на дачы. Першы раз у гэтым годзе адкрыў сезон шашлыкоў. У другім жыцці вельмі паважаў і ўмеў іх гатаваць . Але сябры і традыцыі засталіся. Пакуль гатававаў толькі для сябе. Успомніў што , ў маразілаўцы лядоўні ажно тры тыдні ў мяне ляжыць мяса казачнай жывёліны пад назвай СЕЙТАН ! !
А подскажите, пожалуйста, вы сейтан купили в Минске? и если да, то где?
Паважаны kate_jam , сейтан у Менску вы нідзе не купіце. Ну можа толькі ў якім вегетарыанскім кафэ. А вось клейкавіну , з якой яго робяць можна купіць усюды і ў ждановічах і на камароўцы і у любым супермаркеце ў адзеле здаровага харчавання.
Але, на што тая клейкавіна , калі яго можна самому зрабіць з мукі , гэта будзе вельмі танна і легка. Ўвесь працес апісаны ў інтэрнеце на розных відэа. Нічога скаданага.
офлайн
Space_wanderer
Senior Member
|
|
876 |
12 лет на сайте Город:
|
Every day, thousands of innocent plants are killed by vegetarians.
HELP END THE VIOLENCE!!!
офлайн
Неизвестный кот
Junior Member
|
|
46 |
12 лет на сайте Город:
|
Я попробовал доставку готового сбалансированного по БЖУ питание от # фанежа
остался доволен, есть детоксы после праздников и есть для меню не только для веганов но и для лактовеганов
самое главное - проконсультироваться с врачём - не каждый может сразу стать веганом...
Берегите, себя друзья!
есть голозерный овес, 1кг-2,50, если кому надо, звоните, по доставке определимся +375296774699олеся
Голозерный овес, не буду сильно вдаваться в подробности (информации много в интернете), скажу только одно - это эффективное средство оздоровления и обновления организма и мощных стимулятор жизненной энергии в любом возрасте. Более подробную информацию о доставке и кол-ве пишите в лс. +375296774699 олеся
если что семечки, орехи, сухофрукты и цукаты по ооочень хорошим ценам для вегетарианцев +375 29 161 18 97
офлайн
Solar_Monkey
Neophyte Poster
|
|
21 |
11 лет на сайте Город:
|
В душевную веганскую пекарню "ЖИВОЙ КРАЙ", по ул.Л.Беды, 45 требуется повар на обеденное меню. Работа 5/2 с 6.00 до 13.00. По всем вопросам обращайтесь в ЛС.
офлайн
flatlinkin
Neophyte Poster
|
|
22 |
11 лет на сайте Город:
|