Может кто знает. когда выйдет. Крутят по радио только "Турысты-авантурысты". Если есть инфа - поделитесь.
Может кто знает. когда выйдет. Крутят по радио только "Турысты-авантурысты". Если есть инфа - поделитесь.
офлайн
zmicier.bel
Onliner Auto Club
|
|
4497 |
20 лет на сайте Город:
|
Вообще обещали осенью сингл. А вот сам альбом...кто его знает. Тем более как я понял они готовят их сразу несколько
Кстати, "Турысты" есть в мп3 на "Тузіне гітоў".
Кстати насчет участников. Насколько я знаю, наши собирались делать следующую Крамбабулю с ВВ. Но когда ВВ так по скотски отнеслись к Лявону со товарищи на концерте, то разговоров о последующем сотрудничестве не могло быть и речи.
И еще я знаю, что до Воплей расматривался вариант записи альбома с Русланой, которая еще тогда не заняла первое место на Евровидении. Но выбор пал на ВВ и вот такой облом получился.
знаю, что вроде новый альбом будет называться Крамбабуля 0.33
Спрошу у знакомой девушки. Она хорошо знакома со всеми участниками проекта.
офлайн
Red_Winged_Duck
Neophyte Poster
|
|
17 |
21 год на сайте Город:
|
Будзе ня паўнавартасны альбом, а міні-альбом, ці максі-сінгл. Будуць там і "Турысты" і некаторыя сюрпрызы. А замест ВВ будзе Кузьма са Скрябіну.
КРАМБАБМУЛЯ - ПРОС ТО СУПЕР!!!!!!ОБОЖАЮ!!!
мне так нравятся их песни, а особено то что они на белорусском поют. уважаю.МУЖИКИ!!!!
А песня "Абсэнт" просто вне конкуренции!!!!"туристы"-тоже очень хорошо!! в общем желаю ребятам с группы дальнейших успехов и таких же хороших песен!!! GOOD LUCK!!!!!
Domovoy,
да, страцілі мы Лявона. як шкада.
Domovoy, почему и когда это произошло?
"Турысты" – вельмі добра. І, нягледзячы на "ритмы попсовые", дастаткова канцэптуальна. Вось можа ж Міхалок нешта гжэчнае зрабіць!
Дарэчы, Крамбамбуля у апошнім саставе – гэта Вольскі, Міхалок і Кулінковіч. А дзе, прабачце, можна пабачыць ці паслухаць яго там удзел?
Domovoy,
Цитата:
да, страцілі мы Лявона. як шкада.Domovoy, почему и когда это произошло?
Калі Лявон вырашыў зарабляць грошыкі на Крамбамбуле, а не рабіць песні, пасля каторых з'яўлялася сапраўднае жаданне змагацца за Радзіму.
ЗЫ. Вы не слухалі другі альбом ZET, які не выдаваўся і, хутчэй за ўсё ужо ніколі не выйдзе. І вось той ZET Лявон прамяняў на Крамбамбулю. Шкада.
Дарэчы, мой подпіс - адтуль.
офлайн
zmicier.bel
Onliner Auto Club
|
|
4497 |
20 лет на сайте Город:
|
Domovoy:Domovoy,
Цитата:
да, страцілі мы Лявона. як шкада.Domovoy, почему и когда это произошло?
Калі Лявон вырашыў зарабляць грошыкі на Крамбамбуле, а не рабіць песні, пасля каторых з'яўлялася сапраўднае жаданне змагацца за Радзіму.
ЗЫ. Вы не слухалі другі альбом ZET, які не выдаваўся і, хутчэй за ўсё ужо ніколі не выйдзе. І вось той ZET Лявон прамяняў на Крамбамбулю. Шкада.
Дарэчы, мой подпіс - адтуль.
Не страцілі мы Лявона! Асабіста я ганаруся, што ў беларусаў ёсць такі шматгранны выканаўца - што б ён не рабіў - усё атрымліваецца якасна і файна. Нічога страшнага ня бачу ў тым, што НРМ і Крамбамбуля - дыяметральна розныя рэчы. Гэта проста самарэалізацыя. Усе роўна ўпэўнены, НРМ быў і будзе на першым месцы для Лявона.
Увогуле, дачакаемся новага альбому НРМ (які ўжо па чутках хутка павінен быць) - тады і зробім высновы!
zmicier.bel, пачакаем, паглядзем. хаця, шчыра кажучы, не ўпэўнены я што гэта будзе добрая рэч.
і я тут пра ZET казаў, а не пра НРМ.
Увогуле, дачакаемся новага альбому НРМ (які ўжо па чутках хутка павінен быць) - тады і зробім высновы!
калі не памыляюся, ён ужо амаль есць. засталося зрабіць пару канчатковых штрыхоў. але ў Лявона няма часу.
zmicier.bel,
Не страцілі мы Лявона! Асабіста я ганаруся, што ў беларусаў ёсць такі шматгранны выканаўца - што б ён не рабіў - усё атрымліваецца якасна і файна.
совершенно с вами согласна. это здорово, что ему удаются и коммерческие проекты.
Ateh, нажаль не ва ўсіх камерцыйныя праекты Лявона выклікаюць задавальненне ад праслухоўвання.
Domovoy, не представляю музыкального продукта, который бы абсолютно всем приносил удовлетворение. так что, это нормальное явление
офлайн
zmicier.bel
Onliner Auto Club
|
|
4497 |
20 лет на сайте Город:
|
2 Domovy:
Я меў на ўвазе НРМ як галоўны праект Вольскага.
ЗЭТ таксама вельмі няблага, але ж падаецца гэта часова. (Спадзяюся я памыляюся
офлайн
Red_Winged_Duck
Neophyte Poster
|
|
17 |
21 год на сайте Город:
|
Domovoy:
Вы не слухалі другі альбом ZET, які не выдаваўся і, хутчэй за ўсё ужо ніколі не выйдзе.
Кажуць, што правы на выданьне гэтага альбому ўжо выкупіў WestRecords. З-за чаго ў сайту СлыхАпу былі праблемы, калі яны выклалі некалькі песень з гэтага альбому ў mp3.
офлайн
Red_Winged_Duck
Neophyte Poster
|
|
17 |
21 год на сайте Город:
|
Domovoy:Red_Winged_Duck,
ўсё ж такі з'явіцца?
здаецца ж я зразумела напісаў, навошта перапытваць?