• rydel Nokia TeamАвтор темы
    офлайн
    rydel Nokia Team Автор темы

402

22 года на сайте
    пользователь #4

Написать сообщение

402
    # 1 апреля 2002 14:34

:o Гаварыць па мабільным тэлефоне падчас кіраваньня аўтамабілем значна небясьпечней, чым перабраць дазволены ліміт алькаголю, нават калі вы карыстаецеся прыстасаваньнем, якое падчас размовы вызваляе вашы рукі. Да такой высновы прыйшлі дасьледнікі брытанскай Лябараторыі Транспартных дасьледаваньняў, пра што піша на гэтым тыдні брытанскі тыднёвік папулярнай навукі “New Scientist”......

http://www.svaboda.org/programs/world/2002/03/20020324023245.asp

"Твая варожасць сведчыць аб адным: Відушчых любіш ты, я ж стаў сляпым." -- Уільям Шэкспір
    офлайн

402

22 года на сайте
    пользователь #4

Написать сообщение

402
    # 1 апреля 2002 14:36

Мадэратару: Гэта я ў аф-топік хацеў паставіць, а не ў "Компьютеры и интернет". Перанясіце калі ласка галінку. Заадзя дзякуй.

"Твая варожасць сведчыць аб адным: Відушчых любіш ты, я ж стаў сляпым." -- Уільям Шэкспір
  • aVg Onliner Team
    офлайн
    aVg Onliner Team

1436

22 года на сайте
    пользователь #68

Написать сообщение

1436
    # 22 апреля 2002 23:14

Всегда пожалста :lol: Я бы и сам ее того, :moderator:

[b]I[/b] [img]http://forum.onliner.by/images/smiles/love.gif[/img] [b]OnLiner[/b]
  • Шарапов Senior Member
    офлайн
    Шарапов Senior Member

2564

21 год на сайте
    пользователь #1127

Написать сообщение

2564
    # 22 апреля 2002 23:48

Вспоминаюцца первые дни руления и юзания дебильника.

Шугался звонков как огня! Потом привык. Но "громкая" будет, конечно же лучше. Вообще согласен, что разговор за рулем это опасно, даже очень. Но пагер читать это еще круче! Вот уже где засада. Кстати, было какое-то тестирование или опрос, так в нем самым опасным было это престановка/выбор касеты для магнитолы.

офлайн

402

22 года на сайте
    пользователь #4

Написать сообщение

402
    # 23 апреля 2002 00:09

Самае паганае гэта напэўна.... сэнбэрнар і кавалак мяса.... і тупы амэрыкос.

Рэч у тым, шо я зараз чытаю кнігу Стывэна Кінга "Memoir on Writing", дакладней кажучы, сяньня ўвечары ўрэшце дачытаў.

...У 1999 годзе ён ледзь не загінуў пад колам pickup truck. Дзевяць пераломаў на адной назе, яшчэ шэсьць - на другой, рэбры, галава... Лекары казалі, што калі б гелікоптар спазьніўся яшчэ хвіліны на дзьве-тры, то Стывэн Кінг бы памёр.

За стырном грузавічка сядзеў нейкі дэбілок-амэрыкос. Ягоны сабака (сэнбэрнар) учуяў мяса і палез да скрынкі зь мясам. Гэты боўдзіла палез яго адганяць, на дарогу не глядзеў наогул. Потым - раптам - slam!!!

...Спачатку ён падумаў, што зьбіў аленя, але потым убачыў акрываўленыя акуляры, і зразумеў, што гэты мусіць быць чалавек. Ён нават не ўсьведамляў каго ён толькі што ледзь не забіў.

:( :( :(