Набыў сябе телэфон Лайф за 69000
Там на 3 любімых нумары званкі бясплатна.
Дык вось, ніяк не магу дадаць Лайфовский нумар на 7.
Піша - Няслушна ўведзены нумар, паспрабуйце яшчэ раз.
Служба падтрымкі нічога параіць не можа((
Што рабіць?
Набыў сябе телэфон Лайф за 69000
Там на 3 любімых нумары званкі бясплатна.
Дык вось, ніяк не магу дадаць Лайфовский нумар на 7.
Піша - Няслушна ўведзены нумар, паспрабуйце яшчэ раз.
Служба падтрымкі нічога параіць не можа((
Што рабіць?
Жёлтая карточка была показана пользователю за этот пост модератором Guerilla (6 марта 2010 13:33)
Основание: пункт правил 3.4.5
Вы нiчога не пераблыталi? Можа гэты нумар,што пачанаецца на лiчбу 7 належыць Вэлкому цi МТС,а не Life)?
У такiм выпадку найлепшым выхадам з гэтай сiтуацый будзе перападключыць абанента Life:),у я кога нумар пацынаецца на 7 на звычайны 6,цi 9.
|
офлайн
Неизвестный кот
Android Team
|
|
|
7121 |
16 лет на сайте Город:
|
pike-x95:grodenski, Sxela, уже есть номера из массива 7 у лайф!
Давно появились?
Не, падрубіўся зусім нядаўна, магу калі жадаеце, фотаздымак дадаць, але 100% Лайф і 37525 70ххххх
І не, я не юр.асоба))
|
офлайн
Неизвестный кот
Android Team
|
|
|
7121 |
16 лет на сайте Город:
|
antik04:Не, падрубіўся зусім нядаўна, магу калі жадаеце, фотаздымак дадаць, але 100% Лайф і 37525 70ххххх
І не, я не юр.ліцо))
Давай!фотаздымак дай!
omikron писау некальки дзён назад, што пачали прадаваць симки на 7 у сувязи з мадэмам за 169 тыс.
dima848, У мяне Вольны ЛАйф без усялякіх мадэмаў)
А тыдзень таму патэлефанаваў у Даведку, там сказалі 'Мы нічога не ведаем, але вы можаце падаць заяўку спецыялістам' я і падаў...
Вось тудзень ужо 'Заяўка разглядаецца' )))
|
офлайн
Неизвестный кот
Android Team
|
|
|
7121 |
16 лет на сайте Город:
|
|
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
|
6788 |
18 лет на сайте Город:
|
Anti-CrisisBoy, Зачем тебе фото? Уже как неделю номера выдают кто получил новые партии симок.
|
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
|
6788 |
18 лет на сайте Город:
|
dima848, Уже не только с модема, пару дней назад партия пришла с обычными пакета с массивом на 7.
antik04:Набыў сябе телэфон Лайф за 69000 Там на 3 любімых нумары званкі бясплатна. Дык вось, ніяк не магу дадаць Лайфовский нумар на 7. Піша - Няслушна ўведзены нумар, паспрабуйце яшчэ раз. Служба падтрымкі нічога параіць не можа(( Што рабіць?
выкинь на свой тэляфон разам з симкай купи норм аппарат с норм оператором
Мобильный оператор Life
дейсвительно стал подключаь абонентов в массиве номеров начинающихся на 7
Для подключения любимого номера необхимо дождаться,кгда sim-карта полностья активируется.
Потом вводить любимый номер по средствам USSD *150#
Важно!!! Любимый номер необходимо вводить в межнународном формате +375 25 *******