bad_I, Кессельман - это она)))))))))))))))))
bad_I:Это предложение из области "давайте упорядочим интернет", т.е. из области фантастики.
А поиск на он-лайнере - это отдельная грустная тема.
Не, ня ўвесь інтэрнэт, а толькі тую яго частку, у якой абітаем мы. Ну, гэта як у хаце прыбрацца, альбо кніжкі па паліцах расставіць.
shpilka:zvz, не все могут правильно это понять.
Гэта спачатку, а пазьней пойдзе як па маслу. Я прапаную прывіваць культуру. Актывісты ж мы. ![]()
Не, ня ўвесь інтэрнэт, а толькі тую яго частку, у якой абітаем мы. Ну, гэта як у хаце прыбрацца, альбо кніжкі па паліцах расставіць.
zvz+1
Aksyta:А что мешает,это продолжать писать тут.как и раньше.
Нічога не забараняе. Проста, на маю думку, зручней там. Калі ўсё раздалі, тэма адыйшла на дно. Пасьля з'явілася/нарасло новае, вось і натуральнае "ап"...
maxby:bad_I, Кессельман - это она)))))))))))))))))
Тогда понятно, почему книжка такая хорошая ![]()
Спасибо, что поправил.
ang2033:zvz, Там конечно удобнее, но пока народ привыкнет...
Анжэліка, да добрага нядоўга прывыкаць. ![]()
Ды, і народу, там паболей ашываецца. Тут нас пакуль знойдзеш... Я сам першы раз, ведаючы, што вы тут ёсьць, ой як папашукаў... а пасьля набраў казырнае слова... ніхто не здагадаецца... "елоу" і ўсё, вось вы дзе!!! ![]()
ang2033:zvz, А что в эту пятницу, опять сбор трубим?
Я дык "за". Кожную не атрымліваецца, а праз адну, гэта як раз бліжэйшая атрымліваецца. Будзе мець сэнс, калі пагодзяцца хаця б чалавек 6, можна больш (весялей будзе
).
Купила моллинезий по имени Валифера, кто нибудь держит таких? Рыбы очень красивые и дорогие, кто-нибудь о них что-нибудь знает? В гугле мало инфы.
ang2033:Купила моллинезий по имени Валифера, кто нибудь держит таких? Рыбы очень красивые и дорогие, кто-нибудь о них что-нибудь знает? В гугле мало инфы.
Растуць вялікія даволі, жывародкі.
Калі нейкія пытаньні, то можна задаць тут: http://poecilia.ru/forum/index.php?board=3.0
zvz, все-таки, я думаю, что по поводу объявлений, не поймут. Если глянуть (по крайней мере, раньше), то понятно, что в разделе "Животные и уход за ними" объявления давали люди, которые в этой теме не пишут. Точно это же касается большинства (опять же, ранее) отписавшихся. Выходит, что люди, туда зашедшие, ничего не будут знать о нашей договоренности. Так что, как минимум, надо писать более развернуто, "Для аквариума", например. Но это довольно длинные названия тем получатся, ИМХО.
Дык, у тым-та ўся і справа, Максім, каб гэтую кучу адфільтраваць. А атрымліваецца вельмі нават нічога. Ужо зараз у акенцы пошуку можна напісаць "аква" і акварыўмныя аб'яўкі адфільтроўваюцца на раз-два. Пытаньне толькі ў тым, што ня ўсе акварыўмныя аб'явы зьмяшчаюць у назве "аква" і могуць з пошуку вылятаць. Я ж прапаную гэтага гарантавана пазьбегнуць.
Аня, што тычыцца захаджан, то яны, калі ўбачаць, што нашыя аб'явы адзначаны "АКВА: ", ськемяць, што так заведзена, і самі будуць рабіць так жа (дрэнны прыклад - зараджальны
)
Дарэчы, калі ў каго ёсьць ідэі адносна назвы і лагатыпа нашай суполкі на аднакласьніках, можна выказвацца!
zvz:Дык, у тым-та ўся і справа, Максім, каб гэтую кучу адфільтраваць. А атрымліваецца вельмі нават нічога. Ужо зараз у акенцы пошуку можна напісаць "аква" і акварыўмныя аб'яўкі адфільтроўваюцца на раз-два. Пытаньне толькі ў тым, што ня ўсе акварыўмныя аб'явы зьмяшчаюць у назве "аква" і могуць з пошуку вылятаць. Я ж прапаную гэтага гарантавана пазьбегнуць.
Аня, што тычыцца захаджан, то яны, калі ўбачаць, што нашыя аб'явы адзначаны "АКВА: ", ськемяць, што так заведзена, і самі будуць рабіць так жа (дрэнны прыклад - зараджальны )
С точки зрения разработчика, правильное решение этой проблемы или подчинка поиска (чтобы можно было писать в строке поиска "аква рыбка валиснерия" и находилось все, что содержит или "аква" или "рыбка" и т.д. плюс всяческие опции поиска ) или введение подразделов. На мой взгляд, здесь не так много топиков, чтобы их еще и делить.
С точки зрения разработчика, правильное решение этой проблемы или подчинка поиска (чтобы можно было писать в строке поиска "аква рыбка валиснерия" и находилось все, что содержит или "аква" или "рыбка" и т.д. плюс всяческие опции поиска ) или введение подразделов. На мой взгляд, здесь не так много топиков, чтобы их еще и дели
Работает поиск. В поле "фильтр тем" нужно вводить искомое.
NightMare, поиск работает по принципу "И" а не "ИЛИ". Т.е. на сторку "аква рыбка валиснерия" не найдет ничего, если не будет темы со всеми тремя словами поиска.