RomanNice:
Shurix, я все еще верю в наличие у Вас разума. Поэтому спрошу.
А раптам памыляецеся?
RomanNice:
Вы действительно думаете, что все белорусскоязычные обходят онлайнер по причине, что он русскоязычный (новости)?
"Ну здрасте!" (с)
Дзе і калі я такое гаварыў? Я гаварыў, што на расейскамоўным рэсурсе беларускамоўныя неабавязаны маніторыцца - так, чытаюць, не, не каменцяць. Пагатоў пра пытанне каментаў я ўжо пісаў - каменцяць наагул даволі мала, калі параўнаць з колькасцю наведнікаў сайта.
Плюс давайце наадварот тады: возьмем згаданую вамі НН і зірнем на колькасць расейскамоўных каментароў. Іх там недзе 1/6 (не лічыў - зірнуў толькі зараз некалькі артыкулаў), з гэтай шасціны - яшчэ трэць "так вам змагарам/хохлам и надо". Будзем рабіць высновы з гэтых лічб і праекцаваць на ўсю Беларусь? Глупства.
Плюс вы зноўку забываецеся, што я не варажу па гушчы з-пад кавы і не раблю даследаванні і высновы з няпоўнай інфы.
P.S. Мяне НН перастала недзе ў сярэдзіне 2000-х пасля таго, як іх склад вельмі "парэзалі", і выданне фактычна "здохла" ў прафесійным плане. Старыя друкаваныя нумары НН, дарэчы, дагэтуль ляжаць, а новыя - не купляю ў шапіках і не чытаю (за рэдкім выпадкам) у Сеціве.
RomanNice:
Или они такие голубокровые, что даже мобильниками не барыжат на барахолке? )))
Не ведаю - я да мабільнікаў стаўлюся холадна (толькі нядаўна змяніў свой Ericsson R520s на Nokia 113. І то толькі таму, што той мой здох (а што вы хочаце? - 14 год апаратару, а новы такі ж тады не знайшоў). А ў кампутарнай барахолцы як не пішы, усё адно ўся інфа па-англійску.
RomanNice:
Не скажу за АУБАЙ. Для меня тутбай умер, когда у них стала дикая модерация. Не такая, конечно, как на НН, но недалеко от них. Поэтому тут больше не читаю и, уж явно, не комментирую.
А я перастаў (бадай) каменціць навіны на Onliner пасля свайго апошняга бану. Прытым бан за тое, за што на TUTе быў бы проста выдалены камент. Таму шчыра скажу - на Onliner мадэрацыя куды больш жорсткая.
pashil:
ЎНЯЗАПНА!
А цяпер да вас, RomanNice, пытаннечка: навошта афіцыйнаму прадстаўніку Apple рабіць шыльдачку на мове, якой тут нібыта не карыстаюцца ці, з вашых словаў, карыстаецца мізэр, калі асноўная мэта гэтага прадстаўніка - зарабіць паболей грошай?