Терех:
Так это естественно. Люди по интересам объединяются, а учитывая интернет, никаких проблем найти себе друзей по интересам не составляет.
Да собственно тот же Виски клуб наглядный пример. Ну или еще два года назад, я не знал никого кто курит трубку, а как отказался от сигарет и перешел на трубку, уже человек двадцать знаю. Собираемся, общаемся.
Не вижу ничего удивительного в том, что человек которому интересен Белорусский язык находит себе друзей по интересам.
Ну як бы так і ёсць. Калі нічога не блытаю, то год-два таму беларуская мова трапіла ў топ-колькі-там моваў Інтэрнэту, колькасць інэт-рэсурсаў на якой сама інтэнсіўна павялічваецца.
Канешне, калі яны лічылі чысты %, то не так і знакава (бо павелічэнне з 200 да 400 вэб-сайтаў - гэта 200% рост ), але ўсё адно факт.
А піпку я даўно піпчыў, яшчэ з 2000-х (я дарэчы курыць з піпкі і пачынаў).
RomanNice:
Но Вы отвечать не хотите. Дело Ваше.
Не так каб не хачу, проста не хачу пустое гаворыць. ОК, дамовіліся - я паспрабую выкроіць які вольны час, падумаць ды прыкінуць колькі ўсёткі беларускамоўных па краіне.
RomanNice:
Я только одного не пойму. 20 тыщ патчей - это много? Или мало?
Таксама магу сказаць толькі суб'ектыўна - дастаткова.
Бо каб сказаць аб'ектыўна трэба ведаць дакладную колькасць актыўных гульцоў WoT у Беларусі. А ў нас ёсць толькі афіцыйная інфа двухгадовай даўніны (ці яшчэ даўней) ад WG пра 100 тыс. гульцоў у Беларусі (прытым незразумела, што яны тады лічылі: актыўных гульцоў ці наагул зарэгістраваных гульцоў + тады быў вялікі "бум" папулярнасці).
RomanNice:
Это на белорусском?
Не пераймайцеся, вас таксама людзі любяць патроліць - вось kozaki, напрыклад.
Я вось сам люблю заюзаць слоўцы "ошань" і "ваабшчэ". Ну як Рыгорыч - "жэстачайшэ"