poligraph:
Varjat_by, да ставят все на спорты по паспорту где 180 -190, и где 190-200.
Дык да. Менавіта таму што яны спарты, таму інжэнеры і ставяць туды 180-200: такія матацыклы любяць, калі іх закладваюць па самае немагу.
Thundercat - спорт-турыст. Ціпа ZZR'а. Навошта яму 180ка?
Дарэчы пра ZZR-600: Пакуль у ім было 98л.с. - у стоку стаяла 160-ка. Калі стала 111л.с. - паставілі 180-ку. У зандэркэта - 88л.с.
вон ugen, ugen ездил на SV на 180ке и ничего страшного не случилось
Я на кітайскім пласмасавым 140-вым гаўне ездзіў - і са мной таксама нічога страшнага не здарылася.
Сярод аргумент ugen'а я абгрунтаваным лічу толькі тое, што ён тупа не змог у нас купіць "нармальную" рэзіну 160-га памеру. Прычым параметры "нармальнасьці" у яго даволі завышаныя, але, як кажуць, чым бы дзіця не цешылася, у канцы канцоў ён на баравую заяўджае (Няўжо зрывала ў павароце зад на старой рэзіне?
Няўжо на заказ не прывязлі той жа MICHELIN Pilot Power 2CT 160-ты? Не веру
).
У выпадку M.Z. партабаваньні да рэзіны куды больш празаічныя: каб нармальная і каб у дождж трымала (як і ў мяне
)
І я купляў яе так: падыйшоў да бусіка за рэзінай мота-кірмашы, кажу "Здравствуйте! Есть 160-60-17 дорожное что-нибудь?" - "Да, на!" - "О, Мишлен Пилот Роуд? Крута, бяру." Магчыма можа таму, што мне так проста ўсё далося, я і не разумею што значыць "нельга дастаць 160-ю нармальную рэзіну"