Varjat_by:
ugen, Ну па першае М4 200 каштуе 1950 баксаў, С4 200 - той зусім 1450. YBR летам Юкола мне прапаноўвала за 2300 ЕЎРА, у Расіі|Украіне у салоне ён каштаваў 2400 баксаў. Дык у гэтых 200 кубоў. Рухавікі што ў гэтых Мінскаў, што ў ЮБР'а - кітай/карэя. Ды і ЮБР новы прывоз за 3000$ у Расію падвезлі (падняла Ямаха кошт на яго, ня ведаю праўда чаму). Відавочна - па кошце не канкурэнт.
Затое астатняе - проста казка. Паламалася - пашоў і купіў на Партызанскім за 5000 любую дэталь (вобразна), прынёс дадом, паставіў і далей катайся. Сервіс ёсьць нармальны(я спадзяюся..), ізноўжа.. Гэтым ў Мінску толькі Дукаці можа пахвастацца.
Па прызначэньні з ЮБР'ам яны сапраўды падобныя, і да, я згодны, што ЮБР прыгажэйшы і больш дабротны. З астатнімі высновамі спяшацца не буду - пачакаю першых водгукаў. Ад сябе дадам - каб у сярэдзене лета яны выйшлі у продаж, вельмі магчыма што ўзяў бы сабе які-небудзь з іх. На перапродажы свайго я згублю 1000-1500, а С4 столькі і каштуе - я яго нават не прадаваў бы пасьля.
на этот мотор ничего найти невозможно. Даже на складе мотовело ничего нет. И если будет брак- он стуканет, не знаю, как тебе гарантию осуществят. К сожалению, плох мотовело в этом плане.