по-моему файлы свыше 30 мб можно скачивать только через вай фай. точно не помню вес ограничения.но то что некоторые файлы действительно во избежания космического счёта за телефон.скачиваются только через вай фай.
|
офлайн
гордостьФранции
Senior Member
|
|
|
11430 |
17 лет на сайте Город:
|
по-моему файлы свыше 30 мб можно скачивать только через вай фай. точно не помню вес ограничения.но то что некоторые файлы действительно во избежания космического счёта за телефон.скачиваются только через вай фай.
мабыць хто падкажа, дзе ў жывую магчыма паглядзець серы колер? не магу знайсці...
|
офлайн
гордостьФранции
Senior Member
|
|
|
11430 |
17 лет на сайте Город:
|
blr9max:мабыць хто падкажа, дзе ў жывую магчыма паглядзець серы колер? не магу знайсці...
у вэлкоме белы и чорные колеры. серы колер магчыма у барыг,званице пытйце у их.
гордость франции:blr9max:мабыць хто падкажа, дзе ў жывую магчыма паглядзець серы колер? не магу знайсці...
у вэлкоме белы и чорные колеры. серы колер магчыма у барыг,званице пытйце у их.
*шэры колер ![]()
|
офлайн
andrey555555
Senior Member
|
|
|
1179 |
12 лет на сайте Город:
|
|
офлайн
гордостьФранции
Senior Member
|
|
|
11430 |
17 лет на сайте Город:
|
|
офлайн
inspiration
Senior Member
|
|
|
567 |
15 лет на сайте Город:
|
blr9max:мабыць хто падкажа, дзе ў жывую магчыма паглядзець серы колер? не магу знайсці...
Алло плюс продает по отличной цене для стб
|
офлайн
andrey555555
Senior Member
|
|
|
1179 |
12 лет на сайте Город:
|
inspiration:Алло плюс продает по отличной цене для стб
только что заказал себе! Шэры!!!
Starkweather, inspiration, дзякуй і за інфу і за тое, што дапамагаеце стаць маёй мове лепш))
|
офлайн
гордостьФранции
Senior Member
|
|
|
11430 |
17 лет на сайте Город:
|
blr9max, а мне дзякуй ня трэба казаць? яж тожа участвавау .напрыклад к спикулянтам.я пасаветавау патэлефанаваць наконт шэрага колеру !
|
офлайн
andrey555555
Senior Member
|
|
|
1179 |
12 лет на сайте Город:
|
Раз пошла такая пьянка:
гордость франции:тожа
таксама
гордость франции:пасаветавау
параiу
![]()
|
офлайн
гордостьФранции
Senior Member
|
|
|
11430 |
17 лет на сайте Город:
|
мне у панядзелак стукне 29гадоу.я ужо дауно адвучыуся.магу штосци паблытаць.або запамятаваць. ![]()
всех уже в БОТ понесло (белорусский офф топик)
выбираю между этой моделькой и 1020, но последняя как то дороговато
такая ли уж большая разница в фото как по вашему? можно несколько примеров фото в сумерках, полной темноте, при дневном свете (не солнечном)
спасибо
|
офлайн
гордостьФранции
Senior Member
|
|
|
11430 |
17 лет на сайте Город:
|
гордость франции, у барыг мне не вельмі зручна было)) дарэчы паглядзеў ШЭРЫ - не спадабаўся нешта... неяк... нават чорны лепш выглядае... буду разглядаць note 3...