а у меня холодильник "амбал" работает с 1991 года!
офлайн
kashtounapaperka
Senior Member
|
|
1994 |
14 лет на сайте Город:
|
ZmiterIv:Витязь, по сравнению с самсунгом просто отсасывает, а не работает
О, в контексте про пылесос это просто шедеврально
Нет, тут круче будет... "Горизонт" перестал морочиться с "импортозамещением" (т.е. даже этикетки и то клеить надоело) и вступил в "клуб" компаний, продающих бренды. Наш девиз - "Галантерейщик и кардинал... Это - сила!..." ""Apple" и "Горизонт". Победа технологий!"
Сябры!Ніколі не купляйце беларускія тавары...прынамсі,бытаву тэхніку.Начуты быў,пачытаў форумы з водгукамі калі збіраўся купляць пральную машыну.Ня ведаю,певень дзяўбануў мяне ці хутчэй за ўсё проста лох,вырашыўся на Атлант.На той момант грошаў бракавала,а машынка вельмі патрэбна была,вось і вырашыў "зэканоміць".Вынік працы па 4-х месяцах карыстаньня: парашок не змывае з вопраткі,па ваннай "катаецца" пры кручэньні барабана так,нібыта ажыўшая.Не задаволены нічым.У бацькоў стаяла пліта Гефест.Тата мне казаў: не купляй лайно...дык папёрла((
На 1 месяц перастала працаваць духоўка.Па гарантыі 2 месяцы мурыжылі,у выніку сказалі-клапан паляцеў "КУПЛЯЙЦЕ за свой кошт", бо не завадзкая віна...плюнуў,аддаў сябрамну на фіг
AlehSjoberg:па ваннай "катаецца" пры кручэньні барабана так,нібыта ажыўшая.
Трэба усталяваць правiльна
офлайн
eddie_murphy
Apple Team
|
|
5048 |
18 лет на сайте Город:
|
AlehSjoberg, собсно у меня лыжы, тоже, бывает, уползает, хоть и выставлена по уровню
AlehSjoberg, колькі не назіраю - як каму пашанцуе. Між іншым, уся гэта трасца пачалася, калі беларускія прадпрыемствы пачалі працаваць з кітайскімі пастаўшчыкамі, раней былі больш надзейныя расійскія, аднак большасці з іх альбо банкруты альбо іх выкупілі і збанкруцілі ўсімі намі любыя замежныя кампаніі.
gelauwt:AlehSjoberg:па ваннай "катаецца" пры кручэньні барабана так,нібыта ажыўшая.
Трэба усталяваць правiльна
усталёўваў вельмі добры знаёмы сантэхнік)але адразу як убачыў "Атлант" скрывіўся-казаў-праз раз ламаецца
AutVit:AlehSjoberg, колькі не назіраю - як каму пашанцуе. Між іншым, уся гэта трасца пачалася, калі беларускія прадпрыемствы пачалі працаваць з кітайскімі пастаўшчыкамі, раней былі больш надзейныя расійскія, аднак большасці з іх альбо банкруты альбо іх выкупілі і збанкруцілі ўсімі намі любыя замежныя кампаніі.
Можа быць справа і ў гэтым.Але па-сутнасьці,мне адбіла жаданьне нават глядзець на тавары беларускае вытворчасьці.Хіба што толькі рушнікі ільняныя)
eddie_murphy:AlehSjoberg, собсно у меня лыжы, тоже, бывает, уползает, хоть и выставлена по уровню
а вы змазку купляйце нямецкую не будуць "спаўзаць"
офлайн
Неизвестный кот
Neophyte Poster
|
|
7 |
13 лет на сайте Город:
|
У кого есть белорусская мебель фабрик Неман, Пинскдрев, Белдрев, большая просьба написать свои отзывы о ее использовании на сайте http://www.danko.by. Ваше мнение поможет людям сделать правильный выбор с составить свое мнение о белорусском производителе
Красная карточка была показана пользователю за этот пост модератором tut (9 февраля 2013 14:12)
Основание: пункт Правил 3.5.15
офлайн
metandienon
Senior Member
|
|
10123 |
18 лет на сайте Город:
|
AlehSjoberg, "Атлант" только холодильники умеет делать.Всё остальное -
AlehSjoberg:лайно
офлайн
Ultra_Breeze
Apple Team
|
|
5725 |
22 года на сайте Город:
|
Ай, нiчога вы не разумееце, я лепш "Атлант" набуду, чым, напрыклад, нейкi Фiрст цi Скарлетт. Другая справа, што ёсць Бош альбо Электралюкс i на мой погляд, яны больш якасныя, але таксама я ведаю колькi грошаў выдаткоўваецца на тое, каб я так думаў, а Атлант хоча задарма атрымаць лаяльнасць спажыўцоў... Гэта бiзнэс, сябры!
Горизонт встаёт на правильные рельсы ? Начал сборку телевизоров ТОШИБА! http://catalog.onliner.by/prodreviews/tosh26el933/
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
24209 |
18 лет на сайте Город:
|
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|