Yuzik:
AlehSjoberg:
Вось тут можна глянуць апошнія секунды. На мой непрафесійны погляд усё окі-докі))
очевидно что на последних 10 метрах норвежец покинул свою дорожку и полностью въехал на дорожку россиянина. если это запрещено правилами то это явное грубое нарушение. я точно знаю что в легкой атлитике за покидание своей дорожки при беге - дисквалификация.
Чытаю апошнія правілы для дуатлона (скіатлона). Obstructions DSQ →possibility for obstructed skier to advance (Стварэнне перашкод, якое цягне дыскваліфікацыю → магчымасць абгону для таго, які стварае перашкоду). Пакуль пра пакіданне сваёй сцежкі не знайшоў. Элемент жорсткай барацьбы-так. Але ўсё можа быць. Пакуль заявы нарвежца не чулі, але Вылегжанін сказаў у інтэрвію: "Я боролся до самого конца. Что произошло на финише, я не понял, мне нужно будет всё проанализировать, чтобы понять, в чём допустил ошибку." Сам скандал у тым што федэрацыя заяўляе што норг штурхнуў расейца і той пазбавіўся каштоўных мілісекундаў. На відэа не бачна гэтага. Ці я проста дурак.
AutVit, 16:40 па беларускім часе ў праграме "Беларусь 5" анансавана, але ў раскладзе не магу знайсці...бздура нейкая!