Терех:
Это как? По Вашему, делать так, как себе любимому хорошо и удобно это идиотизм? По вашему нужно делать себе плохо и неудобно? Ээээ батенька, да тут еще большой вопрос, кого из нас в мазохизме обвинять надо.
я вам пісаў што гэта - гэта н ведньне законаў, іх парушэньне. Можа вы не прачыталі, трымайце спасылку.
Это называется общение. Тут форум, тут люди общаются. Мне стесняться нечего, и скрывать нечего, за исключением уголовно наказуемого.
тут пра мову размаўляюць, калі вам не хапае у жіцьці увагі, то ня трэба ў профільных тэмах правацыраваць размовы пра сябе. Ці вы толькі так можаце прыцягнуць увагу?
Почему же не интересно. Ваши потуги меня как то задеть очень веселят. Но что бы меня зацепить, Вам немножко надо еще «обижалку» подкачать. Не хватает пока силенок на меня совсем. Тут же интернет, просто гадость написать мало, всем пофигу. Надо больное место у человека нащупать, и туда нажать. Причем так, что бы он с темы не соскочил. И успехи у Вас на этот поприще, пока нулевые.
И не хотите предположения вытекающие из поведения слушать, так может не надо шифроваться? Расскажите, кто вы и что из себя представляете. Какой багаж за плечами, глядишь и отношение поменяется. А то пока в активе только фанатизм и предложения космического масштаба и такой же глупости о введении у нас в качестве государственных языков польского и аглийского.
зноў нейкія саскокі. Я не спрабую вас пакрыўдзіць, я пішу пра вас толькі таму, што вы амаль просіце зьвярнуць на вас увагу. Я і зьвяртаю, і пішу то, пра што бачу. Я разумею, што вы фізычнаня можаце размаўляць праз асабістыя размовы "ЛС" таму што вам патрэбна ўвага. Але такое пытаньне - мова тут пры чым? Можа перад тым як пісаць пря сябе прачытайце назву тэмы?
Так для этого Вам любезнейший манеру общения менять надо. А то гляя на таких как Вы и те кто может и перешел бы на мову в перспективе, разбегутся. Надо сеять разумное, доброе, вечное. А не какашками по всему интернету кидаться. А то сейчас Вы как раз противоположного результата добиваетесь. С Вами пообщавшись никто на мове говорить и ее поддерживать не захочет.
Разумееце, калі вы пішыце пра сябе то так і пішыце. А то пішучы сваё меркаваньне і выдавая яго за агульнае... вы смешна выглядаеце. Я так разумею, што вы акрамя сябе не бачыце, і ваша задача на форуме каб размаўлялі толькі пра вас? І для гэтага можна некага абразіць, перайсці на асобы, троліць? Я памятаю, што бел мову вы ведаеце дрэнна, але назва тэмы вам што нагадвае?
Я так разумею, што вы жадаеце каб вас ігнарыравалі, ці не? Калі ёсць нейкія пытаньні па тэме форума да мяне - пытайцеся. Калі не - запрашаю у "ЛС", бо я не атрымліваю задавальненьня, як вы пішучы любую пра сябе лухту, толькі каб быць у цэнтры увагі.