Терех:
Я полагаю, что написанное отражает мнение человека. Так же видно общее развитие и воспитание. Ну так, в целом.
згодны, па таму, што пішыце вы атрымліваецца, што вы правакатар і мазахіст. Ну ато, што я максымальна жорстка стаўлюся да абароны сваіх правоў вам павінна быць зразумела яшчэ з другой тэмы пра ідыётаў, дзе вы так сама пасьвіцеся
Если бы мне не нравилось, я бы не писал. Мне всегда нравилось рассматривать внимательно идиотизм в цвете, а тут прямо клондайк.
1. вы у ім удзельнічаеце, 2. мазахісты атрымліваюць задавальненьне так сама ад таго, што ім непрыемна. А вы ў жыцьці самі казалі - не размаўлялі б з такім як я. То бок тут вы мазахіст?
И теперь совсем одиноко, да? Как там в анекдоте… Истребил всех тараканов, теперь и поговорить не с кем.
я так разумею, што гэта вы зараз пра сябе. Таму што не разумееце, але усероўна цісьніцеся да мяне паразмаўляць...
Не думаю. Я же потом в контрольно-ревизионных органах работал, там проверяют. Но точно не вникал, как отмазали. Главное, что вопрос закрылся сразу и четко, по военному. Не пришлось до 27 переживать.
а я лічу, што вас хутчэй узалі напрацу па блату, да таго ж калі вы цалкам не прыдатны да службы - гэта толькі Д і ніяк інакш. Артыкул, на падставе якога вас не ўзялі прачытайце, калі самаму цікава.
Конечно не моя. Я в русскоязычной стране родился, до изучения в школе про мову и не слышал. Потом мне пытались ее преподать в школе по 2 часа в неделю, и еще удивлялись, что я ее не знаю. Применить ее было негде, вот и забыл за годы окончательно. Где же тут моя вина? И то я еще хоть как то ее понимаю, пусть и половину угадывать приходится.
вы супрацоўнікам ДАі так сама кажыце напэўна, калі вас на траўніку ловяць - мне казалі, але я не разумеў, да і нідзе не было магчымасьці веды прымяніць. Вы лепш кажыце пра сваю катэгорыю, менш пытаньняў будзе
Добавлено спустя 2 минуты 21 секунда
Slovopyt:
Вот интересно. Где так нужно родиться, чтобы до школы не слышать ни одного беларуского слова
у падвале, з якога выйшаў у першы раз калі пайшоў у школу, і ніяк інакш. Ці і гэты грамадзянін не беларус, таму і бароніць сваю родную мову - рускую. Ці якая там у яго?