vittkoff:
И поэтому он - не белорус, но гражданин Беларуси? Это и есть делёжка на сорта. К слову говоря, так постоянно говорят правые украинцы, когда заходит речь о том, зачем было отказываться от закона о региональных языках. Начинаются точно такие же фразочки. "Они отказались от украинского языка, поэтому они не украинцы, либо украинцы другого сорта/не титульные/ненастоящие (нужное подчеркнуть)." Вы те же песенки запеваете.
у вас нейкая хвароба, я ва кажу, што можна быць грамадзянінам Беларусі і мець роўныя правы для розных, нават для любых нацыянальнасьцей, а вы усуды бачыце і пачынаеце прапаганду нацызма і міжнацыянальнай варожасьці. Можа хопіць?
Я вообще не считаю эти данные конструктивными, ибо не признаю национальное так называемое "самоопределение". Больше как-то доверяю разделению народностей по анализу ДНК, внешним физиологическим признакам. А по "самоопределению" и какой-нить негр может себя назвать белорусом.
ну каліласка, зьбірайце аналізы і праводзьце тэсты, а я пакуль не магу лічыць братом беларусам таго, хто адмаўляецца ад беларускай мовы і гісторыі. Магу лічыць братом палякам, братом украінцам, братом габрэем, і братом рускім, але не беларусам. Так зразумела, ці для прапагандыста адзінай рускай мовы гэта вельмі цяжка?
Добавлено спустя 1 минута 35 секунд
vittkoff:
А по "самоопределению" и какой-нить негр может себя назвать белорусом.
вы супраць неграў? Можа вы на сам рэч нацыст? Чаму негр ня можа быць беларусам, калі ў яго бацька ці маці беларус, ён шануе беларускую мову і гісторыю?