Ближайшая школа №2 находиться в 50 минутах ходьбы взрослым шагом.(около станции ,,Смолевичи,,)
Что говорить про ребёнка.... Это ж сколько ему добираться до неё? По моим подсчётам часа полтора. Нужно поднимать вопрос по поводу пуска школьного автобуса. Или правительство планирует ,помимо садика и школу построить? Если да , то когда? Этот вопрос меня интересует больше всего... И я думаю , не меня одного этот вопрос волнует........
Ближайшая школа находится около жд станции Заречная. Примерно 20-30 мин. ходьбы от нашего дома.
У многіх на гэтым форуме - каша ў галаве..
Школа № 2 знаходзіцца на вуліцы Савецкай (35-40 хвілін хады ад вашага дома; я разумею, што сярод вас ёсьць спарцмэны
), а не
"около станции ,,Смолевичи,,".. Адзіны рэйс гарадзкога аўтобуса № 1 спыняецца на прыпынку "Аграліцэй" (10-12 хвілін хады ад вашага дома) толькі а 8-00 раніцы (у столькі ж, па-мойму і пачынаюцца заняткі першай зьмены гэтай школы..)
У гэтай школе, пераважна вучацца дзеці з вашага раёну
Недалёка ад чыгуначнага вакзала знаходзіцца школа № 3 (а не № 2). Гэтым рэйсам аўтобуса будзе ехаць яшчэ далей, а пешкі (для экстрэмалаў) хвілін 50-55 для дарослага..
Школа № 1 (і гімназія) знаходзіцца ў мікрараёне "Зарэчнае". Пешкі - гэта недзе 35-40 хвілін ад вашага дому.
Праўда, можна даехаць маршруткай (кожныя 30 хвілін, кошт - 2500 брб)
Дамагацца школьнага аўтобуса - гэта сьмешна: усе школы - перапоўненыя, у дзьве зьмены, урокаў можа быць і 4, і 5, і 6, і 7, дзяцей могуць адпусьціць раней, але могуць быць і факультатывы і інш.
Патрэбен рэгулярны маршрут гарадзскога аўтобуса з вашага мікрараёна: апроч школ вам неабходна будзе дабірацца: да вакзала, аўтавакзала, прыпынка электрычкі "Зарэчнае", бальніцы, паліклінікі, месцаў працы, вялікіх крам, дзіцячых садоў і г.д., усё гэта знаходзіцца, у асноўным, далёка ад вас, і не заўсёды, па розных прычынах, паедзеш машынай..
Асноўныя неабходныя для вас напрамкі я пералічыў у сваім пасьце ад 8.04.13
Зараз вам будзе дамагчыся аўтобуса прасьцей (пад шумок пра першы дом), а потым - у нашых чыноўнікаў гэта складаней..
Жадаю ўсім - самага найлепшага!!