Народ, у групе аднакласьнікаў навіна і тэма на форуме. Давайце абмяркуем будучыню групы. Я піярыць АБА больш не хачу.
(удзельнікам групы)
Народ, у групе аднакласьнікаў навіна і тэма на форуме. Давайце абмяркуем будучыню групы. Я піярыць АБА больш не хачу.
(удзельнікам групы)
Дар'я, Шпілька, Акбармінск, я, Маслок, Галіна.
Кевал?
Толя, нават на 15 хв. не падыйдзеш?
Keval:обратись к модераторам
Толя, ты ж мадэратар, праўда, не ў гэтым раздзеле. Гэта ў твае паўнамоцтвы ўваходзіць? Зрабі, каліласка. zvz->Віталь.
Дар'я, Шпілька, Акбармінск, я, Маслок, Галіна.
Кевал?
я ЗА! только КОГДА?)
Толя, ты ж мадэратар, праўда, не ў гэтым раздзеле. Гэта ў твае паўнамоцтвы ўваходзіць? Зрабі, каліласка. zvz->Виталь.
обратись к Guerilla
http://forum.onliner.by/profile.php?mode=viewprofile&u=2510
Keval:Дар'я, Шпілька, Акбармінск, я, Маслок, Галіна.
Кевал?
Толя, нават на 15 хв. не падыйдзеш?я ЗА! только КОГДА?)
Ну, тады нас ужо 7. Заўтра. Папярэдне у 17:15, калі рана, то адпісвайцеся. Будзем зрушваць на пазьней.
Ну, тады нас ужо 7. Заўтра. Папярэдне у 17:15, калі рана, то адпісвайцеся. Будзем зрушваць на пазьней.
я до 18_00 на работе...
zvz:Keval (цитата): Цитата: Дар'я, Шпілька, Акбармінск, я, Маслок, Галіна.
Кевал?
я ЗА! только КОГДА?) Ну, тады нас ужо 7. Заўтра. Папярэдне у 17:15, калі рана, то адпісвайцеся. Будзем зрушваць на пазьней.
Я только к 18-30 смогу подъехать самое раннее...
Новае ўгнаеньне беларускага прадпрыемства "АЗОТ" (Гродна).
Безфасфатнае. Назва: Раствор кальциево-калиевый питательный "Тепличный". Азот - 7%, Калий - 6.5%, Кальций - 10.5%
Склад: кальціевая сялітра, каліевая сялітра, вада.
Бянтэжыць толькі колькасьць кальцыя... Ён расьлінам, навогул, ці патрэбен?.. Напэўна, жорскасьць вады будзе павышаць...
вось спасылачка па нітрату кальцыя: http://www.xumuk.ru/encyklopedia/76.html
Так... у акварыўме кальцый будзе трэцім лішнім...
Ніхто не сустракаў у магазах ці на рынку Sera mineral salt? А можа ў каго ёсьць?