офлайн
denis.bortko
Senior Member
Автор темы
|
|
1018 |
10 лет на сайте Город:
|
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
brzoza:Вітаю! Навіна з Польшчы:
Вітам! А мы яккое маем дачынення да гэтага? Калі б нашым дзецям давалі дапамогу, ужо іншая справа
ivansamii2012, дачыння зараз няма, але пры жаданні ж яно можа з'явіцца. Наколькі я зразумела, гаворка ідзе аб дапамозе грамадзянам Польшчы, у якіх дзеці ёсць. Далей мяркуйце самі)
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
brzoza:аворка ідзе аб дапамозе грамадзянам Польшчы
А мы не грамадзяне Так што, зварочваем сваю базу дадзеных і мары, будзем жыць з беларускай рэальнасцю
ivansamii2012:А мы не грамадзяне
Na razie nie obywatelе)))
Спадарства, каго цікавіць творчасць С. Пясецкага? Звяртайцеся, магу даць электронныя тэксты некаторых твораў на польскай мове (ёсць таксама на беларускай).
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
brzoza, Дарэчы, у красавіку будзе впндраванне паБеларусі, на беларускай мове экскурсіі. Каго цікавіць, потым скіну Афішу. Вандраванне буду рабіць разам з знаемым. У марах і ў Польшчу потым
ivansamii2012, так, мяне цікавіць. Ужо шмат гадоў вандрую па такіх экскурсіях. Прысылайце афішу, буду чакаць.
А ў Фэсце экскурсаводаў не плануеце ўдзельнічаць? Традыцыйна ён праходзіць у красавіку.
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
brzoza:А ў Фэсце экскурсаводаў не плануеце ўдзельнічаць?
Планую, але там паглядзем што будзе ў красавіку, бо шмат мэт... Тэмачку магу пра прывідаў узяць і экскурсія будзе ноччу ў горадзе + могілкі, маюца пару мясцін, дзе ноччу жахліва хадзіць
ivansamii2012:Тэмачку магу пра прывідаў узяць і экскурсія будзе ноччу ў горадзе + могілкі,
офлайн
Zolnierz_Wolnosci
Member
|
|
422 |
10 лет на сайте Город:
|
brzoza:Спадарства, каго цікавіць творчасць С. Пясецкага? Звяртайцеся, магу даць электронныя тэксты некаторых твораў на польскай мове (ёсць таксама на беларускай).
Proszę pani wysłać dla mnie. Adres emaił w osobistych
pozdrawiam
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
brzoza:ivansamii2012:Тэмачку магу пра прывідаў узяць і экскурсія будзе ноччу ў горадзе + могілкі,
І таму, ніхто не ходзіць на мае экскурсіі, нікому яны не цікавыя(((
ivansamii2012:І таму, ніхто не ходзіць на мае экскурсіі, нікому яны не цікавыя(((
Прывіды ходзяць. А людзей, пэўна, слаба запрашаеце)
Я пайду!
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|
І
brzoza:ivansamii2012:І таму, ніхто не ходзіць на мае экскурсіі, нікому яны не цікавыя(((
Прывіды ходзяць. А людзей, пэўна, слаба запрашаеце)
Я пайду!
І таму, ніхто не хоча прымаць удзел, бо ў мяне незвычайныя і таямнічыя экскурсіі((
офлайн
ivansamii2012
Senior Member
|
|
3376 |
12 лет на сайте Город:
|