yasha212:
PureMagnetics, розовый шум на вашем графике тик7000 так записывает?
Стоковий звісно ні. Через завеликий підмаг на першому тип і дубову HX Pro. В стоці це печаль безумовно.
Тюнінгований - так.
І поки я поступово строїв срібний 7000, у 2019-2021рр - то різниця не здавалася такою, як потім виявилося після покупки другого апарату - це просто пропасть.
Але, якщо я скажу, що 7000 це лише дека, а все інше - лайно, то злукавлю...це лиш найбільш вдала платформа для подальших доробок на мій погляд. Але є деки і менш косячні у стоковому стані. Наприклад - верхні піонери CT-95/920/1000....деякі верхні Соні наприклад KA7ES...
А так - то навчити писати на стелю формату можна майже будь-що....питання лише в тому - наскільки радикально потрібно все змінювати.
Варто лише пам'ятати, що стеля для всіх однакова, обмежена параметрами плівки, наявними фічами (HX Pro), і для металу - параметрами голови запису. Особливо якщо це звичайна ГУ, то на металі, ймовірно, вона влетить в насичення раніше плівки, хоча є і виключення. Верхні аморфні ГУ від кенону - на металі спроможні вжарити його під +9@250 тру-пік, при умові, що все інше зроблено як слід.
Чудодійність голів запису наків - це міф, такий самий як і більш раннє насичення сердечників пермалоєвих, сендастових і аморфних голів від Alps/Canon.
как у вас тут скушно с цифирями. 160-200. Одно расстройство. Нет шоб 320-510!
п.с. зараз прийде андрійко і буде просити АЧХ по свіпу на +12