Jester:
я знал, что у тебя с логикой проблемы, но не думал что до такой степени. для совсем тупых поясняю по буквам:
1) Я адказаў перашкода руху - парушенне 143.17
2) Эвакуіраваць можна калі ёсць перашкода руху і парушенне ПДР, то бок калі есць 143.17
подставляем 1) в 2) и получаем:
2) Эвакуіраваць можна калі ёсць парушенне 143.17 і парушенне ПДР, то бок калі есць 143.17
Только совершенно тупой человек может не видеть в этом противоречия
ЗЫ Кстати, от того, что нажмешь "пожаловаться" менее тупым ты не станешь
Яшчэ раз у чым супярэчанне? Паркоўка на перакрыжаванні дарог гэта парушенне ПДР. І стварэнне перашкоды руху. Можна эвакуіраваць. Так сама і з артыкулам 143.17 гэта парушенне ПДР і перашкорды руху. ТЫ Сябруеш з лёгікай ці не?
Я так бачу, што не, тады можа ты хоць чытаць навучышся, я некалькі разоў (раз, два) пісаў, першы раз выдзеліў тлустымЮ, другі раз напісаў ці разумееце вы чаму я акцентую увагу, але вы і не убачылі і не зразумелі. Што з табой Джестар, з табой усе добра?
Пішу ужо напэўна у трэці раз, даю вытрумку з закона, па якому ідзе эвакуацыя ТС (новы памагаты Джестера - BiW2, чытай так сама, бо такім і памрэш, як разумнік Джестер ):
1. Работнік Дзяржаўнай аўтамабільнай інспекцыі мае права вырабляць затрыманне і прымусовую адбуксіроўку транспартнага сродку і дастаўляць яго на ахоўную стаянку, калі асобай, якая кіравала транспартным сродкам, здзейснена адміністрацыйнае правапарушэнне, прадугледжанае артыкуламі 18.16 і 18.19 Кодэкса Рэспублікі Беларусь аб адміністрацыйных правапарушэннях, пры адсутнасці іншай магчымасці даставіць транспартны сродак да месца захоўвання. Пры здзяйсненні кіроўцам адміністрацыйнага правапарушэння, прадугледжанага часткамі 1 і 2 артыкула 18.22 Кодэкса Рэспублікі Беларусь аб адміністрацыйных правапарушэннях, у выніку якога створана перашкода для дарожнага руху або паўстала пагроза бяспекі грамадзян, работнікі Дзяржаўнай аўтамабільнай інспекцыі мае права правесці прымусовую адбуксіроўку (эвакуацыю) такіх транспартных сродкаў на ахоўную стаянку, калі кіроўца не знаходзіцца ў транспартным сродку або ў непасрэднай блізкасці ад яго.
Калі вы абодва сябруеце з лёгікай, то заўважыце, што эвакуацыя можа быць пры здзяйсненні двух умоў:
1. Парушэнне ПДР
2. Стварэнне перашкоды для дарожнага руху, або пагрозе бяспекі грамадзян.
Я зразумеў, што артыкул 143.17 ыв проста не разумееце, магчыма недавучылі у школе ці яшчэ што, тады паспрабуйце адказаць на простае пытанне:
калі ТС перакрые выезд са двара, але пры гэтым камунальныя аператыўныя ТС туды не заязджаюць, як можа выехаць ваша ТС са двара? Ніяк. Калі даваць вам веры, то такое ТС не парушае ПДР і нягледзячы на то, што ён перакрыў выезд (стварыў перашкоду руху) яго не маюць права эвакуіраваць.
Гэта глупства, алэ гэта ВАША глупства, бо вы даказваеце менавіта гэта.
Калі паглядзець з майго боку гледжання то ТС, які перакрыў выезд са двара стварыў перашкоду руху, і тым самым парушыў артыкул 143.17 ПДР, і яго можна эвакуіраваць, як і напісана у артыкуле 8.10 ПВ КаАП 194-З ад 20.12.2006 г., прычым гэта не супярэчыць артыкулам 143.17 і 147 ПДР. А у вас нейкая лухта атрымліваецца, але вы чамусьці яе з пенай у рота даказваеце