Jester:
airp:
Jester:
airp, зачем вы пытаетесь перевести стрелки непонятно куда? мы обсуждаем пункт 143.17 если вы забыли. Вам была дана выдержка из пикоап, исходя из которой по этому пункту никто не сможет выписать никакого штрафа без физического присутствия машин оперативных или коммунальных служб, и доказательст того, что для их РАБОТЫ было создано препятствие. Вам что-то еще не понятно?
менавіта я размаўляю пра ідыётскую паркоўку.
Тэма ідыёты паркоўкі. Калі вы пра тлумаченне артыкулаў ПДР то вам не ў гэту тэму.
еще раз, не переводите стрелки. напомню вам то, с чего вы во втором подряд сообщении пытаетесь соскочить, попутно тиская кнопку "пожаловаться"
Першае - размаўляйце так, каб на вас не скардзіліся, бо такое уражанне, што гэта я вінаваты ў тым, што мяне абражаюць.
Другое - я яшчэ раз кажу: я размаўляю пра паркоўку.
Мая мэта - каб людзі пры жаданні ведалі, як прыцягнуць да адказнасці парушальнікаў. Мне не цікава спрачацца ў тым, хто больш дакладна разумее ці наогул не разумее ПДР. Калі нават я дзе і памыляюся, то толькі у нумары артыкула, але не ў адказнасці за парушэнне.
Я паўтараю ўжо напэўна раз чацверты - аўтамабіль стварыў перашкоду для руху, і адказнасць за гэта - эвакуацыя. Па ПДР гэта артыкул 143.17. Вы пачалі саскокваць з тэмы і енчыць пра КаАП, я даў арт. 8.10 ПВКаАП 194-З от 20.12.2006 г., бо мне ня цяжка. Я спадзяюся усе, хто чытае, зразумелі, што так ставіць аўтамабіль не проста непрыгожа, а так ставіць аўто забаронена. І можна патрапіць на добрыя грошы з-за сваёй галавы.