Доктор_Ливси:
airp, http://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=3602735&start=34500
Вы чытаць кали навучыцеся?
Вот именно, я же тебе написал, что фото для тебя (посмотри ещё раз ). Стоянка с явным нарушением. Что ты отнекиваешься и переводишь тему? неужели на том фото не видно, что машины стоят на тротуаре и зеленой зоне точно так же как и опель, но такого явного идиотизма нету..
Аквасик вообще отдельная тема.. Он может нафантазировать что угодно. Да и вообще как там можно увидеть стоянку между деревьев на тротуаре, предназначенном для людей.. я лично не понимаю..
1. Спасылка не працуе.
2. У чым парушэнне на вашым фото? І вы дарэчы казалі пра нейкі ідыятызм, мне так і кажучы, што размова менавіта пра ідыятызм. Я ўжо не ўпэўнены, што там тратуар. Вы самі там што бачыце? Я бачу, што там стаяць аўто, і за імі знаходзіцца прыпынак. Дзе стаяць аўто - не бачна, можна здагадацца што гэта тратуар, можна здагадацца, што там паркоўка.
Мабыць там паркоoка дазволена,
а вы самі сабе нешта навыдумлялі і пятую старонку не можаце адказаць на простае пытанне. У вас ёсць нармальнае фота, дзе усе гэта бачна, ці вы прапануеце вам даць веры на слова?
3. Тут па вашым фота не толькі аквасік, але і вы, і любы чалавек можа нафантазіраваць што яму больш падабаецца. Бо фота ніякае. І вы пасля такіх "фота" некага крытыкуеце, але ж іншыя людзі даюць дакладны адрас, дзе зроблена гэтае фота і мы маем магчымасць паглядзець самі. Вы нават гэта не можаце зрабіць. што я магу сказаць -пелелівать ваду з пустога ў парожняе пяць старонак - гэта трэба быць майстрам сваёй справы
Я дарэчы далучаюся да гэтых слоў:
Доктор_Ливси:
захожу, чтобы посмотреть фотографии идиотов парковки.. Это понять каким-нибудь образом ты можешь или нет? Что сложного автору сделать с регика информативное фото