Доктор_Ливси:
Для чего выкладывая своё фото я должен использовать спойлер? или просто airp научился пользоваться спойлером и хочет передо мной этим похвастаться поэтому и даёт данный совет?
Спойлеры патрэбны для больш лёгкай запакоўцы старонкі. Не ўсе маюць хуткае злучэнне з інтэрнэтам, шмат хто сядзіць праз тэлефоны. Каб усім было зручна чытаць форум вы свае малюнкі маглі бы хаваць пад спойлер а не паказваць свае няведанне.
Вы дарэчы выклалі фота:
а пасля вельмі цудоўна яго патлумачылі:
"ох уж эти информативные профессионалы.. На словах что угодно наговорить можно, а нормальное фото выложить никак
Я вот не вижу здесь ни знака, ни остановки. Зато вижу фотографа, который при помощи фото не может донести информацию." Вось і я не бачу каб аўта стаялі на прыпынку ці нейкім іншым чынам перашкаджалі людям. Я не бачу гэта таму, што фатограф цудоўны, і на яго фота нават цяжка зразумець два ці тры аўтамабілі там стаяць.
Чаму яны ідыёты мне вельмі цікава даведацца. Што парушальнікі, то згодны, але вы напісалі менавіта пра ідыётаў і нічога патлумачыць не змаглі. Толькі пра спойлер запыталіся. Яны ідыёты таму што вы ня ведаеце навошта спойлер?
Добавлено спустя 3 минуты 22 секунды
Доктор_Ливси:
Дельта:
никогда не понимал что таким людям мешает стать нормально на зеленую зону . ну всё равно же нарушил уже, так зачем надо ещё вдобавок ко всему полностью тротуар перегородить
Варыянт стаць па ПДР вы не разглядаеце нават? Спрабуеце патроліць ці проста дрэнна ведаеце ПДР?