Ответить
  • ZloeOzi Senior Member
    офлайн
    ZloeOzi Senior Member

5284

16 лет на сайте
    пользователь #182193

Написать сообщение

5284
    # 6 декабря 2014 22:29
    magotik:

shpilka:

magotik, подозреваю, вам могли и 40 мл не долить.

повторяю - недолив был не особо критичен. он лишь усугубил по итогу минусы, вынудившие написать сей отзыв)

В чёрный список явно не катит.

Мне хорошо и Всем хорошо, может быть нет но хочется.
  • хохотушка17 Senior Member
    офлайн
    хохотушка17 Senior Member

33781

13 лет на сайте
    пользователь #705795

Написать сообщение

33781
    # 12 декабря 2014 13:31

По рабочим делам заехала в Бобруйск. Зашла пообедать в местное кафе Браво.
    Пять минут назад наблюдала сцену, когда официантка несла на кухню пустые тарелки от столика. С тарелки слетела вилка и упала на пол. Чтобы не нагибаться, она ещё ногами до входа на кухню допинала...

Ничто так не укрепляет веру в людей как предоплата.
  • Неизвестный кот Neophyte Poster
    офлайн
    Неизвестный кот Neophyte Poster

0

пользователь #316717

0
    # 12 декабря 2014 13:44

хохотушка17, У вас крепкие нервы, мадам. Я бы не выдержал такого зрелища. В ужасе забился бы под стол и кричал "не трогайте меня, подлые варвары!"

• хохотушка17 Senior Member
    офлайн
    хохотушка17 Senior Member

33781

13 лет на сайте
    пользователь #705795

Написать сообщение

33781
    # 12 декабря 2014 14:45

Wayne_Tedrow, там суровые официантки... Глянут так, как будто у них по отношению к вам какминимум кровная мстя)

Ничто так не укрепляет веру в людей как предоплата.
  • AlehSjoberg Member
    офлайн
    AlehSjoberg Member

253

15 лет на сайте
    пользователь #289356

Написать сообщение

253
    # 15 декабря 2014 21:42 Редактировалось AlehSjoberg, 2 раз(а).

Да сённяшняга дню не думаÿ што магу назваць сябе ханжой, але...Чайхана на Сурганава. Першы паход пакінуÿ выключна пазітыÿныя эмоцыі, пагэтаму, суботні абед вырашыÿ з сям'ёй правесці за ÿзбекскай кухняй у вышэйузгаданым месцы. "Оставь надежду всяк сюда входящий":
    Пасля неафіцыйнага адкрыцця дапоÿнілі меню і адразу падвысілі большасць цэнаÿ на 10-15 тыс. Памятаючы пра камплімент у выглядзе шкляначкі вельмі смачнай, духмянай гарбаты пацер рукі, але яго прынеслі толькі пасля таго як тры разы спыталі пра чай і то толькі напрыканцы абеду, а па смаку чай быÿ горш за школьны каркадэ. Афіцыянтка ( як апынулася з Расеі) ні бельмеса не разумела беларускую мову што, безумоÿна, не прынцыпова, але асадачак застаÿся. Большасці страваÿ проста НЕ БЫЛО ÿ наяÿнасці-адміністратар сказала што "пад вечар мы ÿсё прыгатуем". З пловаÿ (4 ці 5 найменняÿ) быÿ толькі адзін. Порцыя за тры дні зменшылася на чвэрць. Да таго тры малюпасенькія кавалачкі бараніны не далі шанцу ацаніць насычанасць стравы. Афіцыянтка прынесла салату якую мы не замаÿлялі і безапеляцыйна сказала " у меня ж написано в бумажке". У суп з пяльменямі ÿ які раней дадавалі смятану дадаткова за пятнашку прапанавалі чайную лыжачку вадкага "смятаннага соÿсу". Далей-горай: вырашылі паспрабаваць тамашнюю пахлаву(( тут, агаваруся, я не вялікі знаÿца самаркандскіх ласункаÿ, але калі вы зможаце разрэзаць нажом гэны дэсэрт- пашана вам і слава! Мая сяброÿка е вытрымала і спытала афіцыянтку аб свежасці пахлавы і аб традыцыі есці рукамі, ламаючы зубы аб "пяшчотнае" цеста і хлісткі мёд. Трэба аадаць належнае і повар з прыкрыкам: "кіто тут пришёл в турэцкі рэстаран?" патлумачыÿ што так і трэба. Не вытрымаÿшы там больш ні сэкунды я расплаціÿся і пайшоÿ у машыну. Але перад гэтым трэ было забраць з гардэробу палітон. Ля барнай стойкі вельмі прыгожая і сціплая адміністратар займалася справамі, і пасля трох-чатырох хвілін калі афіцыянт звярнуй яе ÿвагу на маю прысутнасць у лоббі ціха але ÿ сэрцах сказала: "бл..дзь" і даслала хлопца аддаць мне злапалучную вопратку. Завеса.
    P. s. Вельмі крыÿдна што даводзіцца енчыць аб гэтым на форуме, але проста дзялюся з шаноÿным грамадствам сваімі ÿражаннямі. Дзякуй хто здужыÿ "многабукв".

• Неизвестный кот Neophyte Poster
    офлайн
    Неизвестный кот Neophyte Poster

0

пользователь #32851

0
    # 15 декабря 2014 23:46

AlehSjoberg, вы или пишите по-русски или на мове, но без ошибок....
    ЗЫ так на ком языке говорила официантка?
    ЗЫЗЫ а пахлаву ножом принято резать???

• AlehSjoberg Member
    офлайн
    AlehSjoberg Member

253

15 лет на сайте
    пользователь #289356

Написать сообщение

253
    # 16 декабря 2014 00:02 Редактировалось AlehSjoberg, 1 раз.
    Ein:

AlehSjoberg, вы или пишите по-русски или на мове, но без ошибок....
    ЗЫ так на ком языке говорила официантка?
    ЗЫЗЫ а пахлаву ножом принято резать???

Афіцыянтка размаÿляла па-расейску. І плоÿ узбекскі прынята рукамі есці. Давайце не будзем тут высвятляць правілы этыкету кухань народаÿ свету-мне незручна і неэстэтычна есці пахлаву рукамі. Размова ішла аб вельмі цьвёрдым прадукце

• shpilka Куратор team
    офлайн
    shpilka Куратор team

37066

20 лет на сайте
    пользователь #60960

Написать сообщение

37066
    # 16 декабря 2014 09:22 Редактировалось shpilka, 2 раз(а).

Меня раздражает, когда по-русски пишут с ошибками, но когда по-белорусски - просто бесит! :roof:
    AlehSjoberg, что-то я Вашему опусу не верю (особенно сомневаюсь в "бл..дзь" ). Кроме того, он мало понятен. Не могли бы Вы написать его на одном каком-то языке? :shuffle:

До 19 лет я считал, что сарказм - это такой сорт сыра
  • BenderBR Onliner Auto Club
    офлайн
    BenderBR Onliner Auto Club

57179

19 лет на сайте
    пользователь #83660

Написать сообщение

57179
    # 16 декабря 2014 09:58
    AlehSjoberg:

Афіцыянтка размаÿляла па-расейску

ганьба :evil:

Я негодяй, но Вас предупреждали
  • MazzaM Senior Member
    офлайн
    MazzaM Senior Member

1101

17 лет на сайте
    пользователь #149272

Написать сообщение

1101
    # 16 декабря 2014 11:13 Редактировалось MazzaM, 2 раз(а).
    shpilka:

Меня раздражает, когда по-русски пишут с ошибками, но когда по-белорусски - просто бесит! :roof:
    AlehSjoberg, что-то я Вашему опусу не верю (особенно сомневаюсь в "бл..дзь" ). Кроме того, он мало понятен. Не могли бы Вы написать его на одном каком-то языке? :shuffle:

Ну... Вас и многое другое раздражает...
    Ошибок не сделал?

Морж (Odobenus rosmarus) - громадное, неуклюжее на суше животное. Источник ворвани.
  • vikarika Senior Member
    офлайн
    vikarika Senior Member

2315

12 лет на сайте
    пользователь #858198

Написать сообщение

2315
    # 16 декабря 2014 12:24
    AlehSjoberg:

Афіцыянтка ( як апынулася з Расеі) ні бельмеса не разумела беларускую мову што, безумоÿна, не прынцыпова, але асадачак застаÿся.

Bender B.R.:

AlehSjoberg:

Афіцыянтка размаÿляла па-расейску

ганьба :evil:

)))
    ой у Губермана есть отличное про гордыню чистокровностью, как утешение...))))
    а по Чайхане... я ничего не могу сказать про размер, как там было и как стало, по вкусу плов очень понравился, с пахлавой тоже все было прекрасно.

всех не спасти
  • AlehSjoberg Member
    офлайн
    AlehSjoberg Member

253

15 лет на сайте
    пользователь #289356

Написать сообщение

253
    # 16 декабря 2014 13:15
    shpilka:

Мяне вельмі многа чаго раздражняе па гэтым жыцьці, паважаны філолаг шпілька, але ÿ дадзенай тэме абмяркоÿваю выключна рэстарацыі і ежу і свае ÿражанні ад наведванняÿ. Буду рады атрымаць ад знаÿцы праз АП "разбор палёту". Мы не ÿ царкве, каб верыць.

• shpk Senior Member
    офлайн
    shpk Senior Member

581

12 лет на сайте
    пользователь #904961

Написать сообщение

581
    # 16 декабря 2014 13:20 Редактировалось shpk, 2 раз(а).

AlehSjoberg, MazzaM
    да он ограниченный тип. :roof:

• AlehSjoberg Member
    офлайн
    AlehSjoberg Member

253

15 лет на сайте
    пользователь #289356

Написать сообщение

253
    # 16 декабря 2014 13:33 Редактировалось AlehSjoberg, 2 раз(а).

vikarika, пра чыстакроўнасць вы мяне неслушна зразумелі. тое што афіцыянтка з Расеі не істотнае, і мова не прынцыпова, але тон і пасыл адказаў пакінуў непрыемны асадак. Шкада, што моўнае пытанне на гэтым форуме так балюча і колка ўспрымаецца. Па смаку плоў досыць насычаны і нават духмяны, але прэтэнзія была па адсутнасці выбару і памеру порцыі.

• BenderBR Onliner Auto Club
    офлайн
    BenderBR Onliner Auto Club

57179

19 лет на сайте
    пользователь #83660

Написать сообщение

57179
    # 16 декабря 2014 13:37
    AlehSjoberg:

Шкада, што моўнае пытанне на гэтым форуме так балюча і колка ўспрымаецца.

толькi Вамi шаноуны спадар ;)

Я негодяй, но Вас предупреждали
  • tit80 Member
    офлайн
    tit80 Member

169

13 лет на сайте
    пользователь #713065

Написать сообщение

169
    # 16 декабря 2014 13:38 Редактировалось tit80, 1 раз.
    AlehSjoberg:

AlehSjoberg

Вы сначала сами выучите родную мову а потом возмущайтесь.

• shpilka Куратор team
    офлайн
    shpilka Куратор team

37066

20 лет на сайте
    пользователь #60960

Написать сообщение

37066
    # 16 декабря 2014 14:00

AlehSjoberg, я сочувствую каждому, который верит только в церкви. Или верит в церкви. Или в принципе верит, т.к. вера - штука субъективная и мало относящаяся к реальности.
    Я не филолог, но вы требуете от официантки того, что забываете требовать от себя - знания белорусского языка.

AlehSjoberg:

Вы забываетесь, мне кажется... Кто тут писал про па-расейскую официантку?

Вы не написали ничего о заведении, кроме непонятных сентенций на тему пахлавы, что было бы поводом для занесения его в черные списки. Быть может, вы все-таки уточните свои претензии? :insane:

• AlehSjoberg Member
    офлайн
    AlehSjoberg Member

253

15 лет на сайте
    пользователь #289356

Написать сообщение

253
    # 16 декабря 2014 14:13
    shpilka:

AlehSjoberg, я сочувствую каждому, который верит только в церкви. Или верит в церкви. Или в принципе верит, т.к. вера - штука субъективная и мало относящаяся к реальности.
    Я не филолог, но вы требуете от официантки того, что забываете требовать от себя - знания белорусского языка.

AlehSjoberg:

Вы забываетесь, мне кажется... Кто тут писал про па-расейскую официантку?

Вы не написали ничего о заведении, кроме непонятных сентенций на тему пахлавы, что было бы поводом для занесения его в черные списки. Быть может, вы все-таки уточните свои претензии? :insane:

Яшчэ раз прашу абгрунтаваць вашыя прэтэнзіі да маёй беларускай мове праз асабістыя паведамленні (не ўпэўнены што дадзеная тэма створана для абмеркавання беларускае мовы). На "мове" я пішу і размаўляю з маленства, і , паверце, ведаю што і як пішу. калі вам па пунктах распісаць мае прэтэнзі да "Чайханы", то калі ласка:
    1) У меню новай ўстановы адсутнічала палову пазіцый
    2) Цэны за тры дні хоць і мізерна, але падняліся (на 10-15 тыс.)
    3) Камплімент у выглядзе чаю, які прынята падаваць перад самым пачаткам трапезы прынеслі пасля некалькіх разоў напаміну і ён значна адрозніваўся ад папарэдняга разу. значна - гэта як чырвоная ікра і імітацыя.
    4) Вельмі маленькія порцыі. Нават у параўнанні з папярэднім візітам.
    5) Вельмі не спадабалася пахлава і тут маё меркаванне, а не голая канстатацыя. Так, я магу пагадзіцца што менавіта ў "Чайхане" такая пахлава, але гэта не азначае што ўсё "гуд".
    6) Пра "бл..дзь" мне выдумляць няма патрэбы - я не канкурэнт гэтай кавярні і не пляткар з падваротні.
    Вам не падаецца што нават адзін з шасці пунктаў заслугоўвае таго, каб чалавек занёс гэтае кафэ ў чорны спіс?

• shpilka Куратор team
    офлайн
    shpilka Куратор team

37066

20 лет на сайте
    пользователь #60960

Написать сообщение

37066
    # 16 декабря 2014 14:39

Ну знаете, если я за подъем цен буду вносить заведения в черные списки, мне некуда будет пойти, и это не только про кафешки речь идет!
    Про чай ничего не скажу, но, думаю, не самой большой проблемой было бы просто подождать, хотя я же не знаю, торопились ли вы куда-нибудь.
    Размер порций у нас положено заявлять в меню, не пробовали сравнить? Может, это вам в прошлый раз так повезло, Минск, как-никак.
    Про пахлаву я так и не могу принять в голову, какой именно ласковости вы от нее хотели.
    В шестой пункт все так же не верю.

• Адвокат_Дьявола IRC Team
    офлайн
    Адвокат_Дьявола IRC Team

25913

22 года на сайте
    пользователь #10877

Написать сообщение

25913
    # 16 декабря 2014 14:40

AlehSjoberg, Вы определитесь для начала, на тарашкевіце Вы пишете, или на наркомаўке :znaika:

...то, что не стереть, как сильно ни три, свобода это то, что у меня внутри...