arion75:
На днях мне такой приносили с просьбой чтобы он запоказывал. Один в один
цяпер заўважылі, як у вас усё затарможана. мне нск адключыла 7300 яшчэ 2 гады назад, калі была актыўная падпіска на год, і заявіла, што ў мяне сапсаваўся крыптамодуль dre. Больш я на падобныя рэсіверы падпіску ніколі не працягваў, каб зноў не папсаваўся крыптамодуль.
Добавлено спустя 6 минут 48 секунд
BoomerOK:
у Трико есть не глючные ресы ?
У меня например 8306 после обновы сам по себе живёт, то показывает, то бастует, то ровно в 20:00 или 21:00 в ребут уйдёт без видимых на то причин. Поддержка трико говорит что всё штатно, я единственный у кого такое происходит.
8306 пабудаваны на Расейскім высокатэхналагічным мікрапрацэсары, які быў прызваны з'есці эўрапейскіх і японскіх канкурэнтаў. Яго праектавалі вельмі таленавітыя савецкія інжэнеры, і ён працуе нават з HD-відэа, мае толькі нязначныя мінусы ў нізкай надзейнасці і самастойным жыцці прылады, у якую ён убудаваны. Як і ўсе сучасныя рэсіверы трыкалор.
Добавлено спустя 3 минуты 52 секунды
Спокойный:
BoomerOK:
А у Трико есть не глючные ресы ?
У меня вот 8300. Работает как часики. Правда я в нем кондерчики в бп то перепаял.
Адзін з апошніх рэсівераў, нарадзе з 9305, які пабудаваны не на Расейскім працэсары, а на мікрачыпе вытворчасці Sgs-Thomson.
Добавлено спустя 6 минут 40 секунд
andrey65:
Так в нём только МПЕГ-4 каналы.
Подвисают FULL HD тюнера первой волны 8305-8308,6301 на новом ПО " стингрей". Тяжеловатое оно для них. Триколору от этого только лучше, быстрее процессора в тюнерах умирают и в обмен.
Из первой серии FULL HD только 9303, 9305 ещё более или менее нормально работают.
8305 і 9305 выйшлі адначасова, 9305 абмежаванымі партыямі. А працуюць па рознаму па прычыне, якую я патлумачыў вышэй.
Добавлено спустя 3 минуты 2 секунды
andrey1981:
Собираюсь подключить Триколор. На сколько хорошо работает CI модуль?
выдатна, залежыць ад прылады, з якой будзе працаваць. На данны момант толькі модулі маюць магчымасць працаваць з відэа UHD 8K, і менавіта модулі трыкалор раіць для карыстання ў самых сучасных сістэмах.