Коллективное обращение граждан РБ, мотоциклистов и т.п
|
офлайн
Mitya31052009
Senior Member
|
|
|
2139 |
16 лет на сайте Город:
|
|
офлайн
ilyayesman
Senior Member
|
|
|
826 |
13 лет на сайте Город:
|
|
офлайн
Неизвестный кот
Member
|
|
|
470 |
15 лет на сайте Город:
|
|
офлайн
Engineerno1
Senior Member
|
|
|
15630 |
17 лет на сайте Город:
|
FedOS_S, а я не в кугсе про Ждановичи?! Сылкой поделись, плиз. Про скоростной режим , пожалуй, актуальнее будет вопрос...
FedOS_S:мне кажеццо шо крайние события в Жданах на рынке оччень могут скоро перекочевать в районы клаб-хаусов белорусских клубов. или наша БАМС думает остаццо в стороне от подобных событий?
Ну канешне, в ветранымі млынамі ваяваць прасцей: сабраў канферэнцыю, абмеркаваў цыганаў і каўказцаў, і разыйшоўся па дамах. І ўсё, у матацыклістаў усе праблемы, лічы, вырашаныя.
Канешне, я і сам не буду ўспрымаць усур'ёз магчымасьць атрымаць нейкі рэзультат у плане растаможкі, тамушто я адзін наўрадці пераканаю усю Беларусь, Казахтасн і Расію перагледзець тарыф ва ўмовах, калі усім клубам, асацыяцыям і бізнэсу на гэта насраць. Куды цікавей паабмякоўваць жданы, раздаць па значку тым, хто і так даўно праславіўся, і пасмяяцца з тых, хто прапануе выкарыстаць сілу аб'яднаньня для рашэньня рэальных праблем. Вы для гэтага стваралі клубы і асацыяцыі?..
І не гледзячы на тое, што гэтая тэма даўненька падымалася, я па сёнешні дзень недаўмеваю, чаму у свой час толькі маленькі Скуцер-Клуб рыпнуўся (выйшаў на СМІ), і яго не падтрымаў ні адзін іншы клуб, ні асацыяцыя? Чаму на ўсіх наступных МотаКанферэнцыях гэтае пытаньне не ўзнялося ніразу, хаця павінна было быць выдзленае чырвоным колерам у праграме мерапрыемства?
Я шчыра не разумею, чаму людзей, якія аб'ядналіся для таго, каб разам вырашаць агульныя праблемы, канкрэтна гэтая праблема не хвалюе ўвогуле. Чаму так? 
Varjat_by:Можа ўсё ж напісаць нешта ціпа: "Мы, Беларуская Асацыяцыя Мотаклубаў, а таксама звычайныя матацыклысты Беларусі.... хочам меншую растаможку"?..
В ответ получите - "Купляйце беларусскае".
Государство дотирует производство мотоциклов, уменьшить растаможку - полностью поставить крест на нем. Поэтому этого делать никто не будет.
А вот увеличение скорости для мотоциклов на трассах - хорошая инициатива.
Hoshinokoe:Государство дотирует производство мотоциклов, уменьшить растаможку - полностью поставить крест на нем. Поэтому этого делать никто не будет.
Трэба быць шызоідным параноікам, думаючы што чалавек адмовіцца ад пакупкі 600-кі за 6000 баксаў на карысць 2T "Мінска" за 1600. Ці што мужык, які захацеў сабе на старасці Харлей за 15 000, пабяжыць купляць 250R за 5000. Яны пры любой растаможцы купяць 600-ку ці Харлей. Проста не новы, а 10-20-30-40-гадовы (у залежнасьці ад памеру растаможкі). І нічым іншым растаможку, акрамя як "несправядлівым паборам невядома за што" лічыць не будуць.
Hoshinokoe:А вот увеличение скорости для мотоциклов на трассах - хорошая инициатива.
А кагосьці з прысутных хоць раз ДАІ наказвала за язду 120км/г на M1?
Ці ізноў, проста таму што з гэтай "праблемай" прасьцей імітаваць бурную дзейнасьць?
К слову, о растаможке, не знаю может это и сезонное снижение цен, но ценник на новые кавы понижен до вполне адекватного, т.е. на уровне европейских цен ![]()
Varjat_by,
Я прекрасно понимаю все аргументы, но это "политика государства по поддержке предприятий" и никакая инициатива снизу не повлияет на решение.
P. S. сугубо мое личное мнение.
|
офлайн
cemabaiker
Onliner Moto Club
|
|
|
589 |
20 лет на сайте Город:
|
Более переспективно было бы поднять вопрос о внеочередном пропуске через границу мотоциклистов.
Трэба быць шызоідным параноікам, думаючы што чалавек адмовіцца ад пакупкі 600-кі за 6000 баксаў на карысць 2T "Мінска" за 1600.
1 - их есть у нас.
2 - а если 600-ка станет стоить не 6, а 16 ?
Через границу +1
blacknova, слухай.. рэальна!
Цікава, з чаго б гэта?.. Там жа цэннік быў абсалютна атамны.
Рэальна Ніндзя 250 - 6930, Ёрш без абвеса - 8250..
Дзякую за добрыя навіны 
Даведацца б, з чым гэта звязана.. ці не з ВТО? ![]()
|
офлайн
Ник_Аннулирован
Senior Member
|
|
|
10186 |
23 года на сайте Город:
|
а зачем растаможку снижать? что бы побольше спортов лохматого года привезли и поубивались?
пусть хотя бы сделают расчет таможенной пошлины понятным для населения, что бы разночтений не было.
любые разночтения и вилка по размеру пошлины почва для коррупции.
Skomoroh:2 - а если 600-ка станет стоить не 6, а 16 ?
Ну калі 16 - тупа не будзеш купляць, пакуль 16 тысяч для цябе не стане капейкамі
Але ці вялікі працэнт такіх людзей сядзе за Мінскі?.. Гэта жыгуль можна замест мэрсэдэса ад беззыхднасьці купляць. А 600-ку 125-ым двухтактнікам не асабліва заменіш.
Урбанович Дима, вось і абмеркавалі б гэта на канферэнцыі?
Была ў нас цудоўная схема: растаможка па кубіках, і яна павышалася у 3 разы для матацыклаў, старэйшых за 10 год. І не было на Аўтамалінаўцы шрота пачатку 90-ых у той колькасьці, у якой ён хлынуў пасля павышэньня растаможкі.
Урбанович Дима:а зачем растаможку снижать? что бы побольше спортов лохматого года привезли и поубивались?
.
так ведь будут убиваться на новых...Varjat_by резюмировал
|
офлайн
Ник_Аннулирован
Senior Member
|
|
|
10186 |
23 года на сайте Город:
|
Урбанович Дима, новый не новый, но возможно будет получатся более свежий год, чем сейчас берется за те же деньги, а экип нужно брать так или иначе, независимо от года мота. И, ИМХО, экип в РБ не менее больная тема чем таможенные пошлины на байки.