З Dr.David Сільва
Харлсден, Паўночна-Захад
Лондан
Дарагі Сябар.
Я Dr.David Сілва з Харлсден, Паўночна-Заходнім Лондане, тут, у Англіі. Я працую на USB Інвестыцыйны філіяла Банка Лондана. Я пішу Вам з майго офісу, які будзе мець вялікую карысць для нас абодвух. У маім аддзеле, будучы чальцом групы Выканаўчага камітэта, якая змяшчаецца і Дырэктар па кіраванні рызыкамі (Вялікага Лондана рэгіянальнае аддзяленне), я выявіў закінуты суму 15 мільёнаў фунтаў стэрлінгаў Вялікі брытанскі фунт стэрлінгаў (пятнаццаць мільёнаў Вялікі брытанскі фунт стэрлінгаў) у кошт, які належыць да аднаго з нашых замежных кліентаў нябожчык г-н Стыў Ален які, на жаль, загінуў у аўтамабільнай катастрофе ў тым ліку яго жонка і адзіная дачка.
Выбар звярнуўшыся вас выклікалі з геаграфічнага характару, дзе вы жывяце, у прыватнасці з-за адчувальнасці гэтай здзелкі. Службовыя асобы банка чакалі любога з сваякоў прыйсці-для гэтай прэтэнзіі, але ніхто гэтага не зрабіла. Я асабіста была няўдалай ў пошуку сваякоў у працягу 4 гадоў, я прашу вашага згоды вам ўявіць, як бліжэйшых сваякоў / Будзе атрымальніка з памерлым гэтага фонду так, каб даходы ад гэтага рахунку на суму £ 15 мільёнаў фунтаў будзе перададзены на ваш банкаўскі рахунак у якасці бліжэйшых сваякоў нябожчыка г-на Стыва Алена.
Гэта будзе выплачана або сумесна ў гэтых працэнтах, 60% для мяне і 40% для вас. Я забяспечаны ўсімі неабходнымі прававымі дакументамі, якія будуць выкарыстоўвацца для рэзервовага капіявання гэта зацвярджэнне мы робім. Усё, што мне трэба зрабіць, гэта запоўніць вашыя імёны, каб дакументы і легалізаваць яго ў суд тут, каб даказаць, што вы, як законнага атрымальніка фонду.
Усё, што я цяпер патрабуюць вашыя сумленныя супрацоўніцтва, канфідэнцыяльнасць і давер, каб нас бачыць гэтую здзелку да канца. Я гарантую Вам, што гэта будзе выканана згодна з законнай дамоўленасці, якая абароніць вас ад любых парушэнняў закона. Я хачу, каб вы зразумелі, што я працаваў у гэтым банку на працягу 17 гадоў, і я быў у стане забяспечыць усе юрыдычныя дакументы, якія дазваляюць вам успадкаваць гэты фонд
Просьба даць мне наступнае: як мы ўжо некалькі дзён, каб запусціць яго праз гэта вельмі ТЭРМІНОВА КАЛІ ЛАСКА.
1. Поўнае Назва
2. Ваш прамой нумар мабільнага
3. Ты Кантакт Адрас
4. Дата нараджэння
Прайшоўшы праз метадычны пошук, я вырашыў звязацца з вамі, спадзеючыся, што вы знойдзеце гэтую здзелку цікава. Калі ласка, на пацверджанне гэтага паведамлення, з указаннем вашага цікавасці я даць Вам дадатковую інфармацыю. Імкненне даць мне ведаць ваша рашэнне як мага хутчэй.
З павагай,
Давід Сільва
Нумар мабільнага тэлефона: +447011147967