Raller2011, интересная мысль насчет поменять зеркала местами. Не ясно только, на что это влияет. Они ведь одинакового размера ![]()
Raller2011, интересная мысль насчет поменять зеркала местами. Не ясно только, на что это влияет. Они ведь одинакового размера ![]()
Eugeen, не, гэта не тое. Я паспрабаваў, але у такім выпадку, калі люстэрка перавёрнута, страчваецца магчымасць яго неяк адрэгуляваць. Тут альбо іншыя люстэркі набываць, альбо гэтыя рабіць даўжэй.
Дарэчы, сёння прайшоў тэх.агляд і атрымаў так званы дазвол на два гады. Цікава, што пасля таго, як я гэта тэх.агляд прайшоў то даведаўся, што рабіць гэтага было ня трэба, бо мапед быў зроблены менш чым два гаты таму і лічыцца новым. Гэта я пачуў ад спецыяліста, які звярае нумар. Такім чынам было дастатоква аплаціць толькі пошліну 10р і атрымаць гэта дазвол. Чаму аб гэтым ніхто не сказаў там раней - невядома
Падчас тэх. агляду глядзелі светлавые прыборы, сігнал, і акрамя таго - эффектыўнасць тармазной сістэмы. Мне прапанавалі набраць хуткасць і затармазіць.
Акрамя таго звярнулі ўвагу на рухавік і прыйшлі да выніку, што ён тут родны. Не ведаю, што было б, калі б яны прыйшлі на іншага выніку
. Але майце наўвазе, што рухавік іх таксама цікавіць
ну так, я летась на альфе праходзіў, толькі зверылі нумары і далі дазвол на 2 гады
рухавік не глядзелі )
75219, я люстэркі месцамі не мяняў, так пакутаваў сезон ) проста чуў пра гэты метад. відавочна цяпер, што не ўсім ён падыходзіць
Eugeen:ну так, я летась на альфе праходзіў, толькі зверылі нумары і далі дазвол на 2 гады
Нажаль я гэтага ня ведаў, дзіўна, што і на станцыі не папярэдзілі
Што датычыцца люстэрак - замовіў з даўжэйшымі ножкамі

|
офлайн
Raller2011
Junior Member
|
|
|
99 |
14 лет на сайте Город:
|
Оказывается днем на мопеде обязательно нужно включать ближний свет. Не знал такого.
|
офлайн
banifacii1961
Junior Member
|
|
|
55 |
14 лет на сайте Город:
|

Вітаю шаноўнае паньства! Прыміце каліласка да супольнасці. Мінулай восенню стаў уладальнікам D4/50, і адчуваю сябе шчаслівым. На конт павелічэння моцы рухавіка пакуль не адчуваю патрэбы. Лётаю па вясковых сцежках вельмі спрытна на аі95.
banifacii1961, вітаю. Апошнім часам тут не вельмі шмат аматараў гэтага мапеда. Дарэчы, здаецца па вашым фота, што ланцуг трохі іржавы, але я магу памыляцца )
Прыехалі замоўленныя раней люстэркі. Але з імі не ўсё так добра, як уяўлялась. З аднаго боку яны маюць ножку, даўжэйшую на 4 см за родную, з другога - само новае люстэрка мае меньшую плошчу і такім чынам яно яшчэ менш, чым роднае.
Не разумею, пад каго такія люстэркі робяць - напэўна, для кітайскіх дзяцей?
Трохі пакумекаў і вырашыў зрабіць з дзьвух люстэрак адно - на новую ножку паставіў родны корпус люстэрка. Што сказаць - зараз стала нашмат лепей. Больш амаль не бачу свае плечы у іх. Сёння ездзіў у Мінск - было зручна сачыць за дарогай. Але не пакідае думка, што каб яшчэ на 1см даўжэй - і было б ідэальна. Відаць, паспрабую надтачыць родныя люстэркі
таксама чакаю люстэркі да свайго мота. родныя - маленькія, ды яшчэ адлюстраванне плыве, сама паверхня люстэрак крывая.
крыўдна, што кітаёзы робяць даволі нафаршырованы мот і пры гэтым эканомяць на запалках
Чытаю з зайздрасьцю, у бліжэйшы час таксама планую набыць - сёньня якраз першыя ў жыцьці правы атрымаў ![]()
|
офлайн
Спортсмент
Neophyte Poster
|
|
|
25 |
15 лет на сайте Город:
|
Много любителей и обладателей данного мопеда появилось. Может совместную покатушку на мопедах организовать) сможем обсудить особенности владения и сделать фотоотчет мероприятия.
|
офлайн
Raller2011
Junior Member
|
|
|
99 |
14 лет на сайте Город:
|
я час ад часу сустракаю гурты то на D4 125, то на SCR 250, на D4 50 яшчэ не бачыў )
75219:Eugeen:крыўдна, што кітаёзы робяць даволі нафаршырованы мот і пры гэтым эканомяць на запалках
Кали вы пра люстэрки ад D4 50 - то яны зусім не благія. Да іх якасці у меня ніякіх пытанняў.
не, я пра свайго Ranger 200. моц укамплектаван даволі няблага, а люстэркі - дрэнь
Сябар (вялікі аматар матацыклаў эндура) прапанаваў праехацца па лясных сцежках. Я згадзіўся без задняй думкі, але нажаль лясныя сцежкі аказаліся тяжкаватым выпрабаваннем для мапеда - у некаторых месцах прыходзілася злазіць і каціць яго на першай перадачы каля сябе, бо ехаць было немагчыма. Скончылася тым, што рухавік перагрэўся ( да яго было не дакрануцца ) і далей ехаць адмовіўся - уключалася толькі другая перадача. Сябар паехаў далей, бо спазняўся на сустрэчу эндурыстаў, а я быў вымушаны чакаць, пакуль астыне рухавік. Але я не вельмі сумаваў, бо месца вымушанага прыпынку было цудоўным. Вакол толькі празрыстае лясное паветра ды спевы птушак. Уражанне было такое, быццам бы я апынуўся ў нейкім краю, дзе няма і ніколі не было людзей. Я нацешыўся краявідамі, зрабіў некалькі здымкаў і паехаў далей.

|
офлайн
Raller2011
Junior Member
|
|
|
99 |
14 лет на сайте Город:
|
75219:Сябар (вялікі аматар матацыклаў эндура) прапанаваў праехацца па лясных сцежках.
А какой режим скорости был и насколько топкий грунт перед перегревом?
Странно что-то. Я на 50сс по пашне ездил ( плохенько ему было но ехал)
Raller2011:А какой режим скорости был и насколько топкий грунт перед перегревом?
На первой передаче приходилось ехать, а клин случился, когда я на первой катил его рядом с собой и подгазовывал, т.к. вытолкать просто так не получалось.
75219:F1sher16, няўжо правы катэгорыі АМ?
Так. Мне ўжо 32, але была затрымка, зьвязаная зь ляжаньнем у ПНД ад ваенкамату ў 2016-м, ну а потым лагістычныя праблемы - няма магчымасьці езьдзіць у горад вучыцца на А ці B. Таму зрабіў АМ, каб было на чым езьдзіць ![]()
Але ў выніку ўзяў мапед не Мінск, а аналягічны Alpha Racer. Абтэлефанаваў 20 кантор, НІДЗЕ няма, і будзе толькі празь дзён 16-18, і то не напэўна. Вось вам і "купляйце беларускае".