del
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
6357 |
12 лет на сайте Город:
|
офлайн
renovating
Junior Member
|
|
72 |
14 лет на сайте Город:
|
aleks.gomel:serge.sp:Вот был в (на) украине - там конечно косяки и самодеятельность встречаются.
То бок, трапляюцца і дысцыляты? Што параіте пакаштавать з украінскіх напояў?
Мне нравятся украинские коньяки , из того ,что пробовал. Из Ужгородских брал Тису и Ужгород. Последний по богаче, но мне больше запала Тиса. Карпаты заказывал в Бачевских , но мне кажется притащили шило. Это единственный сомнительный момент , может и ошибаюсь , повторно для сравнения не брал. Не плох Таврия ХО. Очень понравилась АРКАДИЯ. Все,что брал во Львове и у нашего Медведя по качеству достойно.
aleks.gomel Дзякуй за БЕЛ. МОВУ.
Не звяртайце ўвагу на некаторых асоб. Мусіць, былі прабелы ў адукацыі ці ў выхаванні, або пераблытаў краіну. Беларускі не дасканалы ,выбачайце за памылкі.
valerra1976:"Гнали" тогда, когда при зарплате 120 поллитра стоила 10. Т.е. сейчас "гонят" исключительно любители этого дела.
это в городах. а на селе указанные вами цифры есть реальность....
офлайн
aleks.gomel
Senior Member
|
|
1241 |
8 лет на сайте Город:
|
renovating, Дзякуй! У Бачэўскіх трэба іх настоянкі каштавать, а фірмовая крама Тісы там побач на В.Чорновола Да рэчы пра Тысу: у том жа Мядзведзі яе марачныя напоі каштують танней, ніж ва Ўкраіне.
І яшчэ пра адзін момант, які трэба меть на ўвазе пры выбары менавіта ўкраінскіх каньякоў. Па дзеячаму законадаўству меть назву "ўкраінскі каньяк" мае праву напой, які ў сваім складзе мае айчынных каньячных спіртоў:
- не меньш 15% для напояў з вытрымкай да 6 гадоў уключна,
- 100% для напояў старэйшых за 6 гадоў (ХО).
Такім чынам гарантавана менавіта ўкраінскі прадукт вы набываете ў разу прыдбання каньяку толькі з вытрымкай 7 гадоў і болей. Па некаторых звестках Тіса робіть свае і ардынарная напоі так сама з уласнай закарпатскай сыравіны.
Євген, Дзякуй, набыу Kvint Surprise па добрым кошце. А дзе з'яуляецца iнфа пра знiжкi? На iх сайце няма такога.
vital1502, Я бы не назвал цену даже в 41 р доброй или гуманной. Вроде же тут писали что в своих родных пенатах Сюрпризный 18 руб в розницу на наши рубли. А тут 41. Кстати может кто знает есть еще в Белбакалее украинские коньяки? И какие да и где тоже интересно.
офлайн
aleks.gomel
Senior Member
|
|
1241 |
8 лет на сайте Город:
|
На вядомай украінскай разетцы KVINT Surprise 10YO 0.5L зараз на зніжцы - 13.2 еўра ў эквіваленті.
З прайсу Мядзвядзя:
591 70180 Коньяк Тиса 6 лет 0,5л Украина /12/ бут. 29.59
592 70190 Коньяк Карпаты 8 лет 0,5л Украина /12/ бут. 34.21
593 70200 Коньяк Ужгород 10 лет 0,5л Украина /12/ бут. 36.06
594 70205 Коньяк Чайка 6 лет 0,5л Украина /16/ бут. 20.34
595 70207 Коньяк Таврия Классик 7 лет 0,5л Украина бут. 19.17
Ва Ўкраіне раздробныя цены на першыя тры пазіцыі даражэй адсоткаў на 30.
офлайн
aleks.gomel
Senior Member
|
|
1241 |
8 лет на сайте Город:
|
Y_w_p:aleks.gomel, Это в каком медведе цены эти? В Минске?
Так, у іхнем прайсе бачу.
aleks.gomel, Да прислали вот сейчас. Будет время заеду хочу взять у них украинские -Чайку, Ориану, Таврию. Хоть и пробовал их все уже Но пригодятся точно. Да и неплохие они все.
Жалко закрылся магазинчик в переходе метро на Автозаводской - там Гянжа недорого всегда был и Гек Гель И Баку. И жаль что не видел у нас в продаже ни Дербента ни Дагестана
vital1502:Євген, Дзякуй, набыу Kvint Surprise па добрым кошце. А дзе з'яуляецца iнфа пра знiжкi? На iх сайце няма такога.
На сайце такой інфармацыі ніколі не будзе - забаронена паведамляць пра канкрэтныя цэны. Яны дасылаюць SMS уладальнікам дысконтных картаў "ШТОПОР", што будуць нейкія зніжкі. Я ведаю пра канкрэтную цану, бо атрымаў такую SMS, а пасля пазваніў на кропку продажаў і спытаў прадаўца пра акцыю.
Євген, я у краме на Галадзеда разоу пяць запытвауся пра дысконтную, яе ніколі не было у наяунасці...
vital1502, Я раза три в том же магазинчике спрашивал о карте -результат такой же.
офлайн
renovating
Junior Member
|
|
72 |
14 лет на сайте Город:
|
aleks.gomel:На вядомай украінскай разетцы KVINT Surprise 10YO 0.5L зараз на зніжцы - 13.2 еўра ў эквіваленті.
З прайсу Мядзвядзя:
591 70180 Коньяк Тиса 6 лет 0,5л Украина /12/ бут. 29.59
592 70190 Коньяк Карпаты 8 лет 0,5л Украина /12/ бут. 34.21
593 70200 Коньяк Ужгород 10 лет 0,5л Украина /12/ бут. 36.06
594 70205 Коньяк Чайка 6 лет 0,5л Украина /16/ бут. 20.34
595 70207 Коньяк Таврия Классик 7 лет 0,5л Украина бут. 19.17
Ва Ўкраіне раздробныя цены на першыя тры пазіцыі даражэй адсоткаў на 30.
Быў учора. Адсутнічае Чайка і Ужгород
офлайн
аутавалацуга
Senior Member
|
|
2766 |
5 лет на сайте Город:
|
Y_w_p:Вроде же тут писали что в своих родных пенатах Сюрпризный 18 руб в розницу на наши рубли
Совершенно верно. А вот такой вот "набор" обошёлся в 43$