v2v:
Draws
Всё верно пишите. Большие площади , это смотря какие начальные условия стоят при покупке жилья )))))
В моём случае - определённое количество комнат . Все предложения в каркасниках были на 20 кв больше + 20 тыс к реализации проекта +20% . Двухкомнатные превращать в трёхкомнатные , трехкомнатные в 4-х обычно не получается , будут комнаты без окон. )))) Стоимость ремонта +30-40% дополнительная площадь и некоторые нюансы в ремонте. Итого цена проекта c моими исходными задачами увеличить количество комнат - в случае НБ и каркаса разница около 40-50 тыс при равной начальной стоимости метра.
Если вы хотите квартиру в стиле лофт или просто большие площади - наверное вам не в НБ.
Плюсы становятся минусами и наоборот в зависимости от начальных задач . В случае НБ нужно четко подобрать планировку для себя и своих задач.
Плюс мне нравится жилая среда в НБ.
Минус - низкие потолки )))
Купили мы не за 2 дня , за 2 дня мы решили что начинаем продавать свою ( 70 м 2-х комнатную в каракасе ) и почти полтора месяца мы искали альтернативу НБ - не нашли (((( .
Удачи вам в выборе.
Дзьве галоўныя памылкі.
1. Чалавек, які імкнецца набываць вялікую шматпакаёўку на 10-15 год жыцця ці назаўсёды, будзе выбіраць дом і квартал, дзе не дамінуюць маленькія кватэры з 1 ці 2 пакоямі. Ну 2 - гэта мяжа, камусьці хопіць, каму не. 3 і больш - гэта сур'ёзны крок, гэта пакуль дзеці не вырастуць ды не раз'едуцца. Вось такіе людзі ёсць сапраўдныя гаспадары.
1-пакаёўка - на кароткі час, калі ты адзін ці адна, няма дзяцей, няма фінансаў на большае. Вырасце сям'я, пачануцца продажы-абмены, вар'яцтва з пераабсталяваннем кухні пад жылы пакой, вынас самой кухні ў калідор і так далей. Плюс аднапакаёўкі набываюць пад здачу на суткі, а гэта ведаеце што - чужые людзі, п'янкі, крык, дзяўчынкі на ноч. Карацей, дамы з большасцю аднапакаёвак гэта інтэрнат, прахадны двор.
2. Таварыства ўласнікаў у квартале, які будуе А-100, гэта інструмент вырашэння праблем А-100, а не ўласнікаў. Гэта можна змяніць толькі пасля зыходу А-100 з кварталу, але ў Новай Баравой яны не зыйдуць ніколі. Трэба А-100 фасады без кандыцыянераў і спутнікавых талерак дзеля рэкламы - так будзе. Трэба чысціня ў двары - будзе, спатрэбіцца фантан ці алея з пальмамі - будуць і яны. Але за кошт жыхароў, таму што А-100 - кантора дзеля прыбытку, а не дзеля ахвяраванняў.
Добавлено спустя 2 минуты 1 секунда
Extravert:
nomad42:
Extravert:
А можете пояснить почему?
Потому что в отделе продаж так сказали. И какие на это причины у них я не знаю. Наверное какие-то юридические заморочки.
А кто-нибудь знает, имею ли я право по закону потребовать процедуры приёмки квартиры до начала их работ по отделке?
Не, таму што той прадукт, тавар, які Вы набываеце, - гэта кватэра са стандартным рамонтам і абсталяваннем. Так жа, як Вы не можаце патрабаваць пры набыцці машыны прысутнічаць пры зборке на канвееры.