murchik87:
Согласно Вашей логике, вы вообще до весны будете сидеть в своем частном секторе, занесенном снегом, когда ваш кредитный поло не заведется. Ну действительно, взрослый человек а несете ерунду какую то. Вам тексты заказчик вовремя не прислал что ли и приходится самому писать?
Прабачце, але ў Вас дзіўныя ўяўленні стану гаспадароў сучасных катэджных пасёлкаў пад Мінскам. Няма там VW Polo, нават у сервіснікаў.
А вось тое, што Новая Баравая раздавала гэтую машыну як падарунах жыхарам элитнай НБ - факт.
Гэта мабыць адзіныя новыя машыны, бо як бачу, звычайная машына тыповага жыхара там - БМВ узростам 10+ год, прыгнаная з Расіі.
Добавлено спустя 20 минут 12 секунд
1937941:
Великие умы-обсуждают идеи,
Средние-обсуждают поступки,
А малые-обсуждают людей.
Мне нравится,что обсуждая на форуме а-100,рейтинг компании растёт с каждым сообщением.Она уже у всех на слуху!!!Каждое ваше сообщение-это новый виток,к достижению цели компании!!!
Опять же странно сравнивать панель , каркасник и кирпич
Большое значение для t° имеет,количество солнца в квартире,торцевая или угловая,кол-во комнат,этажность и т.д.
Я ведаю толькі тое, што адукаваныя людзі, калі цытуюць, ставяць (С) і у дужачках пішуць аўтара, у дадзеным выпадку - Элеанору Рузвельт.
Я упэўнены, что брэнд А-100 няма сэнсу рэкламаваць, ён на слыху з часоў будавання заправак. Што тычыцца рэйтынгу, то пасля шэрагу праблем з якасцю паліва (жонка і знаёмы патрапілі, запаліўся значок
, на сервісе параілі больш туды не ездзіць) шмат хто аддае перавагу іншым сеткам. Але тут іншая тэма.
Галоўная мэта А-100 - гэта меньш патраціць і больш зарабіць. І пакуль што з жыллёвай нерахумомасцю гэта файна атрымліваецца. Сапраўды, я ўражаны такой колькасцю пакупнікоў у НБ, якія павяліся на просценькую рэкламу, менавіта на яе колькасць, і набылі жытло, як здзек, у вёсцы ля самай мяжы з горадам, БЕЗ інфраструктуры, ля шумнага стадыёну, БЕЗ магчымасці кантраляваць выдаткі кіруючай кампаніі і шмат чаго іншага.
Добавлено спустя 9 минут 45 секунд
11pvs11:
lobank:
кстати, скоро пекарню откроют. В НБ появится своя инфраструктура!!!
Интересно, в чей вентканал выведут запах булок и подгоревшего джема?
Тут магу Вам нават прафесійна дапамагчы. У пякарні мусіць быць асобны вентканал і асобная каналізацыя ў шматпавярховым доме.
Але нормы, Вы ведаеце, савецкія. Таму пахі ля любой кулінарыі, дзе нешта пякуць, адпаведныя. Тут ужо трэба альбо прыцярпецца, альбо з'язджаць.
PS. Асабіста раю пачакаць, бо ў такім квартале пякарня сам-насам доўга не пражыве, калі не пачне буйную вытворчасць і пастаўкі хаця б па ўсяму Уруччу.