1937941:
Начали стройку последнего дома в квартале,все в сроки обещанные!!!Молодцы а-100,хоть кто то работает чётко!!!Делают не отходя от картинки в буклете-это радует!!!Всем будущим односельчанам-привет:)))
Бугага! Колькі тыдняў як надрукавалі новыя буклеты? Дзе пабачыць на праекце паўгадавой даўніны прыбудаваны да шматпавярхоўкі дзіцячы садок? З якога часу здача яго пераскочыла з 2016 на 2018г, са студзеня гэтага году ці з восені мінулага ?
Не лезлі б Вы, спадарыня домработніца, у гэтыя спрэчкі.
1937941:
А у элитных коттеджей вообще магазинов нет близко.Как живут бедные люди,зимой, если заметет ,картошку едят из печки длинными зимними вечерами:)))Пешком км. 2-3,а если машина сломалось Ну вы пишите если что,людям нужно помогать
У любога катэджнага паселішча ёсць некалькі крамаў. Гаспадары працуюць у горадзе, і Вы правільна заўважылі - машына ёсць у кожнага дарослага, таму заехаць у краму і затарыцца на некалькі дзён няма аніякай праблемы.
Самае галоўнае - у гаспадара катэджа прыбытак крыху вышэй, чым у пакупніка скрыні ў панэльцы, таму ён можа дазволіць сабе больш. З'ездзіць на вячэру ў рэстарацыю, напрыклад.
murchik:
Umnik33 так и не ответил на мой вопрос, что он делает на этом форуме каждый день! Они вообще не отвечают на неудобные им вопросы, или им просто еще не выслали подготовленные тексты, которые они должны постить. Зря жители НБ нападают на Умника и Владу и им подобных, они ведь просто хотят заработать помочь сделать выбор таким как мы, запутавшимся в своих желаниях...
Нажаль, кожны дзень не атрымліваецца. І я адказваў ужо, но такія, як Вы, заўважаюць толькі сабе. Я хачу дапамагчы разумным людзям не патрапіць у капішчанскае г..но. Разумным, заўважце.