hydrogen21:
Ну дык і вам на слова верыць? Вы раскідваецеся цытатамі аднога боку выгоднага вам але праходзіце міма цытавання апанентаў вашым думкам. Навуковая дыскусія вам невядомая? Да навукі не мелі дачынення? (А я троху ведаю сістэму знутры)
Во первых какие то ссылки я уже приводил. Во вторых
shaperid:
Привести кучу исследований подтверждающих это?
В третьих см ниже еще пример.
hydrogen21:
Вам таксама ўвогуле трэба паверыць, што гэтак званая цукрыца-2 (вуглеводнае атручванне) нелячымае "захворванне"?
Где я что то говорил про лечимое или нелечимое?
hydrogen21:
Няверна. Мноства навуковых(!) доследаў паказала, што пры гэтым на тлушчах губляць надвагу і нармалізуюць вагу. І банальна таксама пачуццё сытасці на тлушчах дасягаецца намнога прасцей, (бальшыні) не так хочацца паядаць звыш (нормы).
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35641199/
Effect of a ketogenic diet versus Mediterranean diet on glycated hemoglobin in individuals with prediabetes and type 2 diabetes mellitus: The interventional Keto-Med randomized crossover trial
Results: The primary analysis was of 33 participants with complete data. The HbA1c values did not differ between diets at 12 weeks. Triglycerides decreased more for the WFKD [percentage changes, -16% (SEM, 4%) compared with -5% (SEM, 6%) for the Med-Plus; P = 0.02] and LDL cholesterol was higher for the WFKD [percentage changes, +10% (SEM, 4%) compared with -5% (SEM, 5%) for the Med-Plus; P = 0.01]. Weight decreased 8% (SEM, 1%) compared with 7% (SEM, 1%) and HDL cholesterol increased 11% (SEM, 2%) compared with 7% (SEM, 3%) for the WFKD compared with the Med-Plus, respectively; however, there was a significant interaction of diet × order for both. Participants had lower intakes of fiber and 3 nutrients on the WFKD compared with the Med-Plus. Twelve-week follow-up data suggest the Med-Plus is more sustainable.
Conclusions: HbA1c values were not different between diet phases after 12 weeks, but improved from baseline on both diets, likely due to several shared dietary aspects. The WFKD led to a greater decrease in triglycerides, but also had potential untoward risks from elevated LDL cholesterol and lower nutrient intakes from avoiding legumes, fruits, and whole, intact grains, as well as being less sustainable. This trial was registered at clinicaltrials.gov as NCT03810378.
Paspartu:
Если предположить гипотетическую ситуацию... Есть два человека, которые в день едят равное количество калорий. Только один эти калории набирает поедая к примеру только сладкий торт, а второй ест рыбу, овощи и орехи. Реально эти два человека останутся в одинаковых весах?
В первом случае проблемы с количеством белка будут вероятно. Маркеры разные будут типа холестерина и тд. Если условно считать что и в том и в том случае получает минимально необходимое количество белка - то да, +- по весу будет одно и тоже.