Я бы за 860 тыш в месяц даже и не думал от отдыхе... Чтобы в отдыхать надо как минимум 500 евро в месяц иметь считай 5 млн и жить в своей квартире без кредитов всяких.
Ну я зарабляю 1.7 млн., з іх спакойна мог адкласці тыя 860 тыс. (200 еўра). Так кожны месяц + адпускныя. У выніку за год мог адкласці каля 2500 еўра, што хапала на два добрыя двухтыднёвыя туры па Еўропе. Зараз, адкладваючы столькі ж, хопіць толькі на адзін тур, а за 840 тыс., якія засталіся, я не магу сабе дазволіць тое, што раней. Турызм у мяне ў жыцці на першым месцы. Вам гэта не зразумець - што значыць падсесці на наркотык пад назваю "вандраванне". Дарэчы, жыву не адзін у кватэры і на кватэрнае пытанне, па сутнасці, забіў болт.
А для того чтобы что то иметь надо работать интенсивнее....
50 гадзін у суткі?
Работа павінна прыносіць годны прыбытак у адпаведнасці з вашай кваліфікацыяй, вопытам. Калі ў краіне ў прынцыпе такую не могуць прапанаваць, а стварэнне ўласнага бізнэсу - не залог росквіту, а азартная гульня, то ну яе ў баню...такую краіну!
_Blizzard_, вам миллион мало? вполне себе средняя з.п. по республике.
Ну цяпер мне ўсё ясна. Не звяртайце ўвагі на правакатара з брсм 
Беларусь (в том числе и вы) жила не по средствам.
Недзе я гэта ўжо чуў. А...вось дзе - http://hibara.net/2011/06/07/%d0%bf%d1%8c%d1%8f%d0%bd%d1%8b%d0%b9 ... %bc%d0%b8/
Нават калі я жыў "не па сродках" - у гэтым вінаватая дзяржава, а не я: бо менавіта дзяржава павінна была трымаць парытэт паміж "па сродках" і "не па сродках", а не выдаваць падарункі элехтарату перад "выбарамі" за "правільныя" галасы.