WasserKocher:
вы с трудом можете определиться даже с вопросом, как ваша страна называется, так что в таких сложных материях без помощи извне никак.
Па-беларуску наша краіна называецца Беларусь, ці ў Вас ёсць іншыя варыянты? Цікава, а Вы самі вызначыліся, як называецца Ваша краіна? Россия, Расея, Раша не адыходзьце ад тэмы размовы, дзякуй за прапанову дапамогі, але ў сваіх нацыянальных пытаннях мы самі разбяромся а верыць у вынікі сацапыту, ці не, гэта ўласная справа кожнага, як па мне, дык вынікі гэтага сацапыту даволі дакладныя, я бачыў шмат падобных сацапытаў, якія праводзіліся рознымі арганізацыямі, праўласнымі і не, але ў кожным з сацапытаў адсотак беларусаў, выступаючых адназначна супраць беларускай мовы вар'іруецца толькі ад 14 да 18 адсоткаў, астатнія беларусы (не менш за 80 адсоткаў) супраць беларускай мовы нічога не маюць, і гэта вельмі добра, таму што фундамент для далейшага развіцця матчынай мовы маецца, а гэта ўжо палова справы
krum добра выкруціліся працягвайце пісаць па-руску, асабіста я нічога супраць не маю, толькі яшчэ раз паўтаруся - у сваю чаргу не выказвайце сваё нездавальненне тым, што хтосьці піша па-беларуску, правілы Анлайнера сапраўды дазваляюць карыстацца абедзвюма мовамі
Def спампуйце сабе Белазар