hamit, Сударь изволит судить о людях по технике, раз говорит о презрении? Лично я предпочитаю судить о людях по делам...или по таким вот гениальным фразам, как ваша, на худой конец
hamit, Сударь изволит судить о людях по технике, раз говорит о презрении? Лично я предпочитаю судить о людях по делам...или по таким вот гениальным фразам, как ваша, на худой конец
|
офлайн
Неизвестный кот
Senior Member
|
|
|
5137 |
19 лет на сайте Город:
|
Devil inc.:zmicier, да, а ведь хороший байк в такие руки...
интересно, когда он с него первый раз навернулся - в первую же неделю или все-таки поездил
ибо на презентации оченно уж неуверенно он на нем трогался ![]()

в минске появились два настоящих новых подготовленных по правилам Британского чемпионата гоночных Ducati 749R
Специалисты по достоинству оценят комплектацию мотоциклов подвесками Olihns, радиальными тормозами Brembo, облегченными колесами Brembo, проскальзывающими сцеплениями, полными 57 мм. прямоточными титановыми системами LeoVinchiSBK, системами телеметрии Falcon, квикшифтерами, 520-ми цепями, «короткими» ручками газа, карбоновыми элементами гоночного обвеса и др.
zmicier, оооочень скоро в Минске появиццо 749, правда не r, s-ка в легком тюне морчезини+термигони ![]()
а чуть пожже Duc, достойный для вывешивания здесь ![]()
Deadman:zmicier, оооочень скоро в Минске появиццо 749, правда не r, s-ка в легком тюне морчезини+термигони а чуть пожже Duc, достойный для вывешивания здесь
ветка называется мото в минске
а не мото в мечтах
когда появится - выкладывай)
|
офлайн
yura306425
Senior Member
|
|
|
1473 |
19 лет на сайте Город:
|
|
офлайн
Неизвестный кот
Junior Member
|
|
|
77 |
17 лет на сайте Город:
|
|
офлайн
Неизвестный кот
Junior Member
|
|
|
77 |
17 лет на сайте Город:
|
|
офлайн
Неизвестный кот
Neophyte Poster
|
|
|
0 |
|
zmicier,
конечно это мое имхо - но эту "бабочку", у меня такая ассоциация, надо не в эту ветку - а в ветку "самый уродливый мотоцикл"
AllWheelDrive, відаць матацыкл на столькі не спадабаўся, што аж не атрымалася ўстрымацца ад камента ![]()
Ну а я ў такім выпадку сваё імхо выкажу: па сапраўднаму аргінальныя і цікавыя рэчы з'яўляюцца вельмі і вельмі рэдка. Гэта тычыцца абсалютна любой сферы: літаратуры, мастацтва, музыкі, кастамайзінга байкаў і іншых. У кожнай гэтай сферы ёсьць маленькая доля элітарных дзеячаў, якія здольныя прыдумаць нешта з шэрагу вон выходзячае, трошку большая - гурты прафесіяналаў сваёй справы, якія здольныя вырабляць якасны прадукт, але толькі шляхам дапрацоўкі раней прыдуманага, пасьля велізарнейшы пласт папсы, дзе усе каму не попадзя робяць тое што не попадзя (недзе лепш - недзе горш), і апошні слой - поўны калгасны ацтой ("спартыўны абвес" на ржавай Яве з ДСП, песні гурта "Отпетые мошеннікі" і ціпа таго).
Дык вось я напрыклад, калі лістаю часопіс Мото ці які-небудзь сайт пра чарговыя спаборніцтвы кастамайзераў, ці гляджу праграму "Амерыканскі чоппер", мне чамусьці ўсё гэта хочацца гэта ўсё аднесьці да катэгорыі "папса". Таму што адрозьніваюцца яны паміж сабою, прыкладна як джынсы ў палатках на Ждановічах: яны ўсё - сінія і аднолькавага пакрою, а адрозьніваюцца толькі пацёртасьцямі, рванасьцямі і вышыўкамі на розных месцах. І знайсьці такія ж, але зялёныя - нерэальная задача. Тое ж і з кастамамі: адзін (па сваёй сутнасьці) V-twin, адна рама, адзін здаровы задні балон, адзін маленькі гарбаты бачок, адна длінюшчая вынесеная вілка і адзін рагаты руль. Хочаш такі ж, але з радная чацвёркай? Хер табе! "Каноны!". Усё што ты можаш памяняць - гэта бліскучыя фінцеклюшкі і аэраграфію.
Што ж тычыцца вышэй паказанага Харлей-Дэвідсана: памойму дастойная, зробленая з густам, праца.
Varjat_by, оно-то может и со вкусом, но очень уж на любителя. Опять-таки это как модификация стандартных Харлеевских пластиковых лопухов, которые лично мне неприятны эстетически, хоть функционально, наверняка вещь удобная